Autor Tema: Ispravljanje (i farbanje) felni. Gde?  (Pročitano 4084 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži djordjebgZapočeo temu

Ispravljanje (i farbanje) felni. Gde?
« poslato: 10. Okt, 2014. 20:17 »
Ovo bi moglo da ti bude zanimljivo
Ja jadan sam imao 6 solidno krivih felni proslog vikenda.Danko mi je ispravio svih 6 do nule,a naplatio 5.Bas pozitivno iskustvo,a sto je najbolje nije ni pipnuo felnu spolja.Ovo je narocito bitno ako su felne farbane,da se ne bi ogulila farba.Takodje imaju i srafove i prstenove za svaki auto.I to mi je sve falilo pa sam sve tamo resio.Jedino je lose sto se ceka jako dugo,jer je ogromna guzva.Ali gde je guzva tu je i kvalitet.Da i da ne zaboravim 20 eura je cena

http://www.toyotaclubserbia.com/forum/topic/4602-ispravljanje-alu-felni/

http://www.gumefelnedanko.rs/

Van mreže bugarin

Odg: Ispravljanje (i farbanje) felni. Gde?
« Odgovor #1 poslato: 10. Okt, 2014. 22:43 »
Radovan u novim banovcima. pola grada se kune u njega, ali kazu kod njega samo ispravljanje.
Lav auto na ceraku. ne znam koja je cena, kazu da su kvalitetni, ali posto je to firma mog prijatelja ne bi bilo fer da preporucujem kvalitet. mogu samo da dam info da i to rade :)
« Poslednja izmena: 10. Okt, 2014. 23:15 Karlheinz Hell »
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #2 poslato: 10. Okt, 2014. 23:22 »
Ja sa bio kod Radovana, nosio 17" na proveru a jedna je bila u sličnom stanju kao Srle-tova
http://forum.skodaforum.rs/moja-fabia-roomster/fabia-1-4-16v/msg24106/#msg24106
ispravio ju je čovek samo tako, bile su prave k'o strela, samo:
- "razvaljivao" je felnu čekićem i mašnom tako da je morao da je zafarba (srebrna) na tom mestu, pa nisam siguran da će ova njegova bela da bude estetski ista "posle Radovana"
Taj u N. banovcima nudi i uslugu farbanja (kod nekog svoga pajtosa) felni po nižoj ceni nego u BG.

Radovan (koji je čovek od 55-60 leta) obično pošalje mušterije u obližnji kafić na piće da ne čuju kako "dere" po felnama  :B=)  dok ih ispravlja.

Radovan: 022/341-047

Danko nosi felne kod Radovana da mu ih radi kad ovaj ne može da stigne, tj. nosio je ranije, ne znam sada.
« Poslednja izmena: 10. Okt, 2014. 23:29 Karlheinz Hell »
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže vlada

« Odgovor #3 poslato: 28. Jan, 2015. 03:33 »
Sve preporuke za Radovana iz Banovaca, covek je meni radio na tockovima stvari koje drugi majstori
nisu smeli ni da pomisle. Inace covek je po struci alatnicar i dugo je radi preko tako da ima puno znanja, iskustva
i veoma je posten, X puta mi se desilo da mi kaze jednu cenu a kad dodjem po tockove kaze da je imao manje posla
nego sto je mislio i naplati mi manje.

Sve velike havarije koje "majstori" po Srbiji ne mogu da urade salju kod njega a ja bez preterivanja mislim da je on
br. 1 kod nas a i sire za felne sta god da je u pitanju.

@Karlheinz Hell

Ne bih se bas slozio za taj cekic i "razvaljivanje" felni, ostetice felnu ako mora da joj pridje sa te strane da bi je ispravio ali ja sam uvek pre za pravu izgrebanu felnu nego krivu sa odlicnom farbom.
ali
  • Vozi: Golf mk2 Moda edition

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #4 poslato: 05. Okt, 2015. 21:31 »
S' obzirom da nisam imao dovoljno vremena danas da idem u Banovce do Radovana... burazer je odvezao auto do NBG-a, u servis BOMRAD, adresa: Sestara Vuković 10. Momci prodaju nove felne, nude vulkanizerske usluge i imaju mašinu za ispravljanje felni.

Dva sata se vrtela felna na mašini; momak koji je radio na njoj se posvetio zadatku više od svakog očekivanja.. Baš baš pedanterija. Felna je sada ponovo "u nuli". Cena za ispravljanje alu felne 19", demontaža i montaža točka, kao i provera na balans mašini: 1.800din.  :bravo:

Nadam se da neću skoro trebati njihove usluge ove vrste... a za momke svaka preporuka!!!

Kontakt telefoni: 0643133179, 0653133179

Van mreže sasacalko

« Odgovor #5 poslato: 12. Jan, 2016. 12:33 »
     Da li zna neko ko ispravlja celicne felne na jugu Srbije (Leskovac, Nis, Vranje, Prokuplje)? Imam dve krive, pa ako mogu bolje da ih ispravim nego da trazim nove-polovne.