Autor Tema: Kupio bih novu Superbicu  (Pročitano 21846 puta)

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48

Odg: Kupio bih novu Superbicu
« Odgovor #75 poslato: 21. Nov, 2014. 12:24 »
lepa kombinacija, drago mi je kad neko pogleda sve opcije i na kraju skroji po svojoj meri. a nemoj da se ustrucavas da pitas prodavca sve sto te interesuje, za toliki novac su duzni da sve objasne. ako su bezobrazni i nece da kazu, ja bih direktno za sve nedoumice pitao fabriku. fabrika postuje svakog kupca za razliku od nasih trgovaca kojima je poslovnost nula

P.S. kad smo kod porodicnih limuzina, tj karavana ja bih prednost dao audiju RS 6 avant ili E klasi AMG. ali posto je superb trenutno best buy i najracionalnine resenje u odnosu cene kvaliteta, dileme nema.  :RR)

Van mreže fobia24

« Odgovor #76 poslato: 21. Nov, 2014. 12:50 »
U prau si, acord jeste u klasi suberba, ne znam gde mi je mozak bio kad sam pisao. Sadašnji model za raliku od onog koji se prodavao do 2008 jeste veće klase. ;) Inače, za acord treba požuriti dok ga još ima na našem kontinentu. Audi i mercedes mu neće biti isplativiji sigurno, a pitanje koliko se isplati dati toliko više novca u startu ua audi zbog održavanja od npr. Lexus-a koji je meni bolji izbor od audija. Na takvim kolima, pogotovo novim, održavanje nije potrebno, osim redovnog koje je manje više isto za oba.

Van mreže Filip

« Odgovor #77 poslato: 21. Nov, 2014. 14:44 »
predlog:

2.0 tdi 140 amb. bus. 6G akcijska 21.500 E

2.0 tdi 170 amb. bus. 6G redovna 23.124 ili hajde i ovo tvoje 23.004 E

oprema se isto doplacuje, kupis slabiji i prodjes 1.600 (1.500) E jeftinije, kasnije uradis profi remap za 350 i odes na 185 konja, jaci ili isti kao stock 170, a bar hiljadarka ostaje u dzepu, preusmeris je na doplatu i oprema te tako umesto 1.400 kosta 400 E, cenkanje je nezavisno od svega i to nisam uzimao u obzir, ja bih tako uradio da sam na tvom mestu
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže vnov

« Odgovor #78 poslato: 21. Nov, 2014. 16:01 »
Ima i pasat na akciji za slične novce kad već komentarišemo http://www.volkswagen.rs/saveti_kupovina/posebni_i_akcijski_modeli/
  • Vozi: KAROQ FL, Ex KODIAQ, Ex Octavia A5 FL 1.4TSI ELEGANCE + RS LOOK

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #79 poslato: 21. Nov, 2014. 16:51 »
Ima u VW salonu na Zrenjanincu jedan Passat 2.0 TDI 140KS u Highline opremi, 5.000€ je na popustu (kreće za koju nedelju novi model u prodaju), ali na zadnjoj klupi ima mesta samo za decu (probao sa mojih 188cm, kolena mi udaraju u prednje sedište), a u gepek jedva da mogu kolica da ubacim, a kamoli nešto pored njih da izvadim ili ubacim (relativno mali poklopac gepeka, a visok prag).

Možda sutra pogledam ovaj auto:
http://www.polovniautomobili.com/oglas5529318/skoda_octavia_elegance/

... da mi posluži kao prelazno rešenje dok ne pređem u kuću sa dvorištem. Trenutno se koljem sa indijancima za parking oko zgrade na ulici, parkiraju bahato na dva parking mesta itd... znam da ću se uvek propisno iznervirati kada ne nađem mesto za 4.9m Superba pa pravim krugove dok se negde neko mesto ne oslobodi.

ps. Intenzivno tražim plac, 10 do 20 ari, do 25km od centra Beograda :)

Van mreže nebojsar

« Odgovor #80 poslato: 22. Nov, 2014. 11:30 »
ps. Intenzivno tražim plac, 10 do 20 ari, do 25km od centra Beograda :)

Imas  kod nas na levoj obali dunava placeva koliko hoces. Problem je samo na nekim mestima primarna infrastruktura. Drugi, noviji problem je intenzivno pranje para gradjenjem zgrada. Tako da i kad kupis plac nije ti garancija da ces ziveti u rezidencijalnom delu vec mozes ocas posla da zivis u "bloku" divlje gradnje.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

« Odgovor #81 poslato: 23. Nov, 2014. 03:19 »

Van mreže Filip

« Odgovor #82 poslato: 23. Nov, 2014. 03:24 »
nije to L&K, ponudi mu manje :B=)

Van mreže vlada320

« Odgovor #83 poslato: 23. Nov, 2014. 19:18 »
Taj Superb smo još pre par meseci komentarisali na forumu, a posebno nepripadajuću nalepnicu od VW-a Bluemotion (treba Greentec da stoji). Meni to deluje kao Superb Ambition sa svom mogućom dodatnom opremom + nalepljene razne značke,  tipa L&K, Sport i drugo. Nema L&K bez kožnih sedišta, a ni za motor 140KS nisam siguran da ima.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže Sreten

« Odgovor #84 poslato: 23. Nov, 2014. 22:01 »
A ni bez columbusa. U
  • Vozi: Skoda Superb II 1.9TDI, Honda Accord CU2 2.4 i-Vtec, Honda Civic TypeR FN2

« Odgovor #85 poslato: 27. Feb, 2015. 10:38 »
Drago mi je što mi nisu dali popust na auto, kada sam bio u AČ (nadao sam se par hiljadarki da će ići dole, jer je odlazeći model), pa nisam ni prelomio da kupim. Radujem se trojki.. baš mi je potaman.
Nadam se da će za Srbiju imati dobru ponudu, kao što je bila do sada :)

Pozdrav !!

Van mreže nebojsar

« Odgovor #86 poslato: 27. Feb, 2015. 20:13 »
Bio pre neki dan do autocacka da proverim za neku oktaviju I rekose mi da ce biti novi superb na sajmu
a da ce brzo posle toga biti i u prodaji. Ne znam koliko je to zaista tacno.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

« Odgovor #87 poslato: 01. Mar, 2015. 23:18 »
Bilo bi lepo... 5.marta biće prikazana za širu javnost u Ženevi, valjda će do 20.marta stići barem jedan primerak u BG :)

Van mreže vnov

« Odgovor #88 poslato: 18. Mar, 2015. 19:39 »
Odlična ponuda
  • Vozi: KAROQ FL, Ex KODIAQ, Ex Octavia A5 FL 1.4TSI ELEGANCE + RS LOOK

Van mreže Filip

« Odgovor #89 poslato: 18. Mar, 2015. 20:40 »
kupuješ? :P

da su napisali 19.999 bilo bi još efektnije :B=)