Ladno mi se nisu javili, juče sam im ostavio spisak da provere da li se nešto preklapa i da li može tako da ide u naručivanje - i ništa. A znaju da me kapara svrbi u džepu. Alpros super ljubazni. Samardžić isto tako.
S obzirom da će svi kolektivno imati product training tek za dve nedelje, a za sada ni ne znaju šta može da se naruči u proizvodnji a šta će moći ili neće moći kasnije kroz servisnu mrežu, odustajem od jurnjave za kolima.
Sledeće nedelje će završiri homologaciju i Ambition modela, biće više boja da se vidi.. a i test vožnja će biti moguća.
Standardna muzika u Superb Style, ništa impresivno. Vidi se da audio sistem ne prati klasu kojoj pripada takav automobil. Zvučna izolacija jako dobra - kada se stoji pored auta u salonu, skoro da se ne čuje da muzika radi.
Pored nje Yeti sa Canton Sound sistemom... bolje, ali ponovo ništa impresivno. Rekao bih da ne vredi tih 540€ doplate.
U službenoj Oktaviji karavan kod mene u firmi, Bolero bije skoro pa u rangu sa Yeti-jem koji ima Canton.
Probaću sledeće nedelje Alpros službenu Oktaviju VRS koja ima Canton.. možda ću posle toga biti pametniji

Prodavac u Alprosu nije znao da mi kaže gde se montiraju dodatni zvučnici Canton sistema i da li on podrazumeva i posebno pojačalo. Proveriće pa će mi javiti... On je imao prilike da čuje oba sistema i kaže da su nijanse u pitanju.
Ne bih da dajem pare na nešto što ne vredi tih para i ne daje očekivani kvalitet.
Saga se nastavlja..