0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.
U pitanju je znaci 100% gradska voznja, i to ona po velikim spicama ujutro i poslje podne.
tu je i jedan dio brda prilikom povratka sa posla i u autu je uvijek 4-5 osoba.
sve do 7-7,5 litara za jednu Octaviu ce mi biti u rangu potrosnje ove fabije
Dobar dan sarajevo123,iako već godinama ne vozim ovaj auto, moram da vam razbijem iluzije da će u uslovima koje ste naveli Oktavija A5 1.9 tdi 4x4 trošiti 7-7.5l u gradu. Imajte na umu da je većina 4x4 modela u karavan verziji (teži od limuzine), što uz oko dodatnih 100kg, koliko ima 4x4 pogon, i 5-oro ljudi u kolima čini potrošnju koju priželjkujete skoro nedostižnom. Nisam vozio u Sarajevu već nekoliko godina, ali pretpostavljam da su gužve, kao i u BG, samo veće iz godine u godinu. U gradskoj kreni-stani vožnji mislim da će cifra pre biti oko 9l. Možda i više. Molim vas da se ne plašite potrošnje jer i dalje smatram da je to sjajan izbor vozila za nekoga ko želi 4x4 pogon. Samo strpljivo, tražite i čekajte svoj dobar primerak. Bićete zadovoljni ako kupite dobar.
Nema na čemu. Nisam stručnjak za čipovanje, a ni pristalica istog. Ne verujem da je dobar način da kažete: "Želim 120-125 konja." To koliko ćete konja dobiti zavisi od trenutnog stanja motora, a svaki polovnjak sa oko 300.000km je različit. Možete da kažete da vam je želja da smanjite potrošnju uz blago povećanje snage i obrtnog momenta, odnosno "ispravljanje" krive istih. U Srbiji čipovanje sa merenjima na valjcima košta oko 300e. Ne znam posle koliko pređenih kilometara u brdima bi vam se to isplatilo...Gorivo je preko Drine jeftinije nego ovde.
Drugarova O3, 1.4 gtec (fabricki metan), prosecna potrosnja Uzice- Subotica. Mislim da ne postoji povoljnija voznja, oko 270 din na 100 km. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka