0 članova i 52 gostiju pregledaju ovu temu.
na ravnom, pri 70 km/h u petoj, 1.6 tdi u O2FL trosi ispod 3l.
Meni je na toj brzini u tom stepenu prenosa motor na 1500 RPM i potrošnja je oko 3,5-4,5.Ali, nema se puno deonica za takvu dužu vožnju.Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Peta bi bila valjda na 1200
Još nisam vidio diesela sa 0.3 na leru
Pisao sam ranije na temi, za MK2 Octaviu 2.0tdi. Kombinovana uglavnom po BiH je cca 7L, strogo gradska po Sarajevu oko 8,5L mjereno pistoljem od cepa do cepa uvijek na istoj pumpi.
Mož' bit' al' ne mora da znači.40 konja jači motor, lakše polazi, može čak i da bude u nekim situacijama i manji potrošač.Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka\\
Mož' bit' al' ne mora da znači.40 konja jači motor, lakše polazi, može čak i da bude u nekim situacijama i manji potrošač.Poslato sa Honor Play uz pomoć TapatokaSlozio bi se sa kolegom, moje iskustvo sa nekim mojim poznanicima koji voze 1.9 je da 2.0 uvek trosi manje.Osetnija razlika je pri izrazito velikim brzinama 140+ ali to je zbog sest brzina. Moja po Beogradu i paljenju na uzasno kratkim relacijama trosi oko osam litara. U srecna vremena Bg Nis za sat ipo potrosnja 6.3 po bordu.