0 članova i 52 gostiju pregledaju ovu temu.
Da li se nekome desilo da potrošnja poraste "sama od sebe"?U leru sa 0,5 na 0,7 l/h.
Juče sam morao skoknuti do Maribora išao sa mojom fabijom 1.2 htp 64ks (čist benzin )Potorošnja od Beograda do Maribora 5.3l a danas u povratku je bila 5.5, doduše vozio sam lagano za jedan auto od 14godina baš me iznenadila sa potrošnjom . Mada očistio sam dizne i klapnu gasa mozda je i zbog toga manja potrosnja
Gore zaboravih napisat, da je u pitanju BKD tako da je to slično kao I kod tebe kolega. Meni je prosjek 70% grad 30% otvorena oko 6,8 ljeti do nekih 7,9 zimi. A sličnih priča sam se naslušao I ja. Ljeti grad, sa klimom stani kreni, nije nikakav problem 10 da prebacim. I nije mi ovo prvi TDI pa da se kaže navikavam se. Ili ja ne umijem da vozim štedljivo ili ostali ... da ne kažem sad ... ne pričaju istinu. Da se ne uvrijede ostale kolege, ne kažem da nije nemoguće, ko se kreće po ravnicama po Srbiji, ima mogućnost da vozi sa pregledom (što je npr. kroz kanjon Morače teško), vjerujem u te price o potrošnji ali ja po CG jednostavno ne umijem.