Pozdrav,
Nov sam ovde i procitao sam temu o odrzavanju vasih Skoda ali mi je ostalo neko pitanje koje nisam uspeo da odgovorim (pogotovo stu su neki postovi malo stariji). Dakle imam auto iz potpisa i, nije sto je moj, ali je farba u izuzetnom stanju, stvarno se dicim

. Medjutim, ovako malo neiskusan nisam siguran kako bi bilo najpametnije da je odrzavam. Jeste da zivim u kuci ali zbog drugih problema ne mogu bas da je odrzavam onako "meraklijski" sa dve kofe, laganim trljanjem i to. Mogu, ali retko, doduse. Zimi je isto malo teze. Danas sam prvi put otisao u samousluznu perionicu, onu sa zetonima i puskom (ne cetke). Ako ste iz Nisa to je ona EHRLE kod Doma Zdravlja. Pre svega sam otisao da bih probao vosak jer to nikada nisam radio sa starijim kolima. Deluje mi da je sve u redu, od ljudi tamo uglavnom sam cuo neka ok iskustva. Nego me uglavnom zanima koliko zapravo vredi taj vosak kojim se pokriva auto u takvim perionicama? Racunam da nije isto kao i na primer Sonax Pro ili neki Turtle, ali da li zavrsava posao ako bi se cesce radilo jer se mnogo brze nanosi (znaci ne na par meseci kao obican nego par nedelja)? Daje li to ikakvog efekta ili bi trebalo da krenem da se snalazim da nanosim neki "klasican" cvrsti vosak posle obicnog rucnog pranja?