Autor Tema: Belaj sa strujom  (Pročitano 2357 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže 0p3rat0rZapočeo temu

Belaj sa strujom
« poslato: 24. Okt, 2014. 00:01 »
Pozz ekipa,evo mene opet u belajima oko struje,danas sve normala dos'o na poso ostavio auto,maloprije u 23h da preparkiram auto, okrenem kljuc da upalim,upali se auto normala  kad stoji ona lampica upozorenja,upaljena lampica serva i ESP/TCS lampica i pišti...ja ugasim auto,opet upalim kad se to ugasi samo ostade pištanje...ja opet kad sve normala ,krenem kuci sa autom kad ugasi mi se osvjetljenje ono na instrument tabli a auto radi sve normala svjetla i sve ostalo,zaustavim se pored ceste ugasim pa upalim auto ponovo opet sve normala ,sad stigao maloprije kuci ugasim auto,izvadim kljuc zatvorim vrata te krenem unutra kad vidim upali se osvjetljenje oko citave instrument table i ne gasi se nikako ? otvorim te zatvorim vrata ono opet isto stoji upaljeno. ako je neko imao slicnih belaja nek pise ili zna kako rijesiti isti    wac1 wac1
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI,2002 godiste

Na mreži zare

Odg: Belaj sa strujom
« Odgovor #1 poslato: 24. Okt, 2014. 14:07 »
Da probas da skines kleme sa akumulatora na pola sata. Racunar ce ostati bez struje i mozda se "resetuje".
Prakticno, sam skoro nista drugo i ne mozes da uradis.

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #2 poslato: 24. Okt, 2014. 14:52 »
Moze biti i da je zbog velike vlage provuklo do nekog dzeka,ako je uopste kod tebe bilo kise.Ako jeste trebalo bi od temperature motora brzo da osusi,a ako ne idi kod dobrog elektricara,jer su to simptomi kratkog spoja.
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže milosgranice

« Odgovor #3 poslato: 24. Okt, 2014. 15:59 »
slazem se sa Djordjem, da nisi budzio neki kasetofon ili nesto oko struje?
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže 0p3rat0rZapočeo temu

« Odgovor #4 poslato: 24. Okt, 2014. 23:21 »
nisam nista budzio oko auta do sad ,eto danas sam odradio ovo : skinuo kleme ostavio 15ak min,vratio nazad racunar se resetovao i za čudo božije sve radi kao po starom :D
prije toga sam obišao 2,3 električara i niko ništa
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI,2002 godiste

Van mreže Neko iz mase

« Odgovor #5 poslato: 07. Feb, 2015. 09:51 »
Pozdrav narode,imam i ja problem sa strujom,Posto svaki dan vozim kuca-posao i nazad prvi put mi se desilo da sam krenuo kuci i normalno upalio auto i izisao sa parkinga na ulicu,auto se jednostavno ugasi i nestade sruje u cijelom vozilu,kao kad se kleme skinu,da bih nakon 10 sekundi ponovo dosla i sve normalno bilo,drugi put  kad sam dosao na posao,ugasio auto isto se desi.
  • Vozi: Skoda fabia

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #6 poslato: 07. Feb, 2015. 10:35 »
Prekontrolisi kablove oko akumulatora.Moze da se desi da negde gube kontakt,a mozda zeza i masa.To prekontrolisi jer to mozes sam da uradis.

Van mreže djordje48

« Odgovor #7 poslato: 07. Feb, 2015. 15:03 »
pre godinu dana sam imao slican problem, stao na eko pumpu da tocim gorivo i kad sam zavrsio, nema struje, nece da vergla...spala plus klema sa akumulatora...redovno provetatvati kleme... wac1

Van mreže Neko iz mase

« Odgovor #8 poslato: 07. Feb, 2015. 15:31 »
Hvala narode,pogledat cu sutra.
  • Vozi: Skoda fabia

Van mreže tetejac32

« Odgovor #9 poslato: 11. Feb, 2015. 16:47 »
I ja imama problem sa strujom, svaki put kada dam kontakt CD ardio mi se resetuje i moram iznova sve da podesavam.
Znam i sam da treba da ga vozim kod elektricara, jel mozda neko zna u cemu je problem.

Van mreže olajkris

« Odgovor #10 poslato: 11. Feb, 2015. 21:37 »
Moze da bude i sam radio... Po mom misljenju

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #11 poslato: 12. Feb, 2015. 00:24 »
Nadji plus (+) sa stalnom strujom,jer se CD resetuje cim izgubi napon.Probaj neku drugu zicu koja neide preko kontakt brave

Na mreži mihajloalasp

« Odgovor #12 poslato: 12. Feb, 2015. 00:36 »
I ja imama problem sa strujom, svaki put kada dam kontakt CD ardio mi se resetuje i moram iznova sve da podesavam.
Znam i sam da treba da ga vozim kod elektricara, jel mozda neko zna u cemu je problem.

Ili je problem u samom radiju ili u povezivanju. Lako možeš da proveriš da li je do povezivanja. Izvučeš radio, na euro-konektoru za radio nađeš crni džek, na njemu imaš crnu, crvenu i žutu. Žuta treba da bude pod stalnim naponom, crvena treba da bude pod naponom kad daš kontakt.
  • Vozi: Octavia mk1, Superb mk2, Favorit 3X