Autor Tema: skripa u prednjem delu vozila prilikom promene brzine i naglog kocenja  (Pročitano 1944 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže koscicaZapočeo temu

Na skodi fabia (2004, 1.2 htp) odnedavno je pocelo da se cuje skripanje (kao trenje metal o metal) u predelu prednjeg dela sasije, prilikom bilo kakvog trzaja vozila (promena brzine, naglog kocenja...). I ranije mi se to desavalo ali samo kad je bilo kise i to samo ponekad u pocetku voznje. Da li neko mozda zna o cemu se radi?

Van mreže djordje cacak

Moze biti par stvari- silen blokovi ili neki od nosaca.To prvo prekontrolisi,mada licno sumnjam na silen blokove.
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže pajapop

Skripanje kao "metal o metal" je najcesce karakteristicna za struganje istrosenih kocionih plocica o kocioni disk. MOguce je i da dodje do pomeranja i podglavljivanja plocice u kocionim celjustima i da pritiska disk pod nekim nedozvoljenim uglom. Prosta provera stanja plocica i kontrola trapa ce dati odgovor... searchplz
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.

Van mreže hatuna1983

Osim ako nisi skoro mijenjao, i ja glasam za selene/silene. Oni znaju praviti zvukove koji podsjecaju na skripu metala, u stvari lafet vjerovatno strugne po cauri silena i to je to.
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance

Van mreže djordje cacak

Skripanje kao "metal o metal" je najcesce karakteristicna za struganje istrosenih kocionih plocica o kocioni disk. MOguce je i da dodje do pomeranja i podglavljivanja plocice u kocionim celjustima i da pritiska disk pod nekim nedozvoljenim uglom. Prosta provera stanja plocica i kontrola trapa ce dati odgovor... searchplz

`skripa u prednjem delu vozila prilikom promene brzine i naglog kocenja`
moje misljenje je da je u pitanju plocica da bi skripanje bilo konstantno jer bi non-stop cesala o disk,a silen blokovi kada odu oni se bas cuju prilikom kocenja.
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže koscicaZapočeo temu

Moze li neka preporuka za majstora koji to radi i da li da ih kupim pre nego sto odem kod njega

Van mreže nemanja_vr6

moja preporuka  ako menjas silen blokove  da obavezno stavis "METALNE PUNE" nikako plasticne dvokrake trokrake cetvorokra i slicno... jednom kad stavis pune zavrsio sa menjanjem  narednih min 100000km

Van mreže hatuna1983

moja preporuka  ako menjas silen blokove  da obavezno stavis "METALNE PUNE" nikako plasticne dvokrake trokrake cetvorokra i slicno... jednom kad stavis pune zavrsio sa menjanjem  narednih min 100000km
Naravno sve je do licnih iskustava. Ja sam za ove nove, cetverokrake. Na svojim sam presao oko 25 000 na ''besprijekornim'' bosanskim putevima i nema naznaka problema, cak ih i provjerim onako vizualno kad god sam na dizalici. Pogotovo ih preporucujem za dizel motore koji stvaraju vece vibracije. Ne kazem da ovi puni ne valjaju, nego mislim da su ovi cetverokraki dovoljno dobri. Udarci i vibracije moraju ''pucati'' po onom najtanjem, ja licno vise volim da idu po selenima nego po kuglama, lafetama. Opet, mozda imamo razlicita iskustva.
  • Vozi: Škoda Octavia A5 2006 1.9 TDI BJB 77kw Elegance