Otisao sam na dva mesta da pitam za reatest i ovako stoje stvari. Boca je stara 10 godina i ona mora da se menja.
Toro boca je i u Beogradu i u Kragujevcu oko 65e. Sad momenat koji nisam bas razumeo, ali da li zbog nekog datuma ili broja mora da se menja i ventil na boci.
U Beogradu su mi samo pogledali ispod haube na bukvalno 10 sekundi i rekli ovde ne mora nista da se menja, a gledali su creva od rasprsivaca do karburatora.
Posto je toro boca u BG-u kazu mora i prekidac za plin koji ima na sebi ima merac plina (koliko je jos plina ostalo u boci), dok u KG-u kazu da mogu da mi srede da ne moram da stavljam drugi prekidac. Ako uzimam turske delove, plin u BG-u kosta oko 160000, sa italijanskim oko 18000. AMSS uzima jos 6000. Najblaza varijanta u BG-u da se uradi plin je oko 22000. U KG-u ce me izaci 17000 ali to zato sto znam coveka pa mi nece naplatiti ruke.
Vadjenje plina kosta oko 14500 s tim sto onda auto mora ponovo na tehnicki pregled.
Kako ja vidim situaciju, svako ko je ispao posten i atestirao plin, sad ima mu.a da otegli, dok oni koji nisu atestirali plin sami mogu da ga izvade i da ne placaju cimanja. Inace su poceli i po Beogradu da gledaju da li auto ima atest. Od 2003. godine vozim auto sa plinom, i NIKADA me panduri nisu pitali da li imam atest za plin.