Autor Tema: Obd - aplikacija android  (Pročitano 1676 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sumadinac1.4 16vZapočeo temu

Obd - aplikacija android
« poslato: 29. Nov, 2014. 21:01 »
Aplikacija kosta par dolara na marketu....povezao sam je sa 327 elm dijagnostikom
« Poslednja izmena: 29. Nov, 2014. 22:16 Karlheinz Hell »

Van mreže zare

Odg: Obd - aplikacija android
« Odgovor #1 poslato: 29. Nov, 2014. 22:59 »
Cekam da mi stigne elm. Inace Torque Pro si imao i za dzabe ;).
Samo nam sada treba neko ko se malo vise razume u obd dijagnostiku da iskoristimo ono sto program moze da pokaze.

Van mreže sumadinac1.4 16vZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 29. Nov, 2014. 23:05 »
Ovo kosta toliko ali ja je nisam platio
;-) pa zavisi sa ovom ne mozes nista
:-D. Moras imati dobar fon sa jakim procesorom i ram nemorijom.Ugasio mi se auto par puta...nisam brisao greske jer sam procitao negde da nije pouzdano

Послато са C1905  

Van mreže zare

« Odgovor #3 poslato: 29. Nov, 2014. 23:18 »
Kazu da ovo vise sluzi za zezanje sto je i razumljivo obzirom na cenu. Mogu da se obrisu neke greske, ne mogu valjda da se menjaju vec zadate vrednosti (za to treba prava dijagnostika) ali moze da ocita lambda sonde i neke osnovne stvari da bar okvirno znas na cemu si. Samo treba znati gde gledati, kao sto ja bas i ne znam :).

Ja sam je narucio zbog drugih kola i sasvim drugih razloga ali kazu da na WV vozilima pokazuje dosta manje parametara nego kod drugih proizvodjaca.

Van mreže zare

« Odgovor #4 poslato: 12. Dec, 2014. 17:34 »
Probao sam danas na kratko ovu spravicu na drugim kolima. Nije bas nesto mnogo stvari ocitala, ne vidi nikakve greske a i ne bi trebalo ni da ih bude.
Ono sto je interesantno je da u opcijama postoji mogucnost da izaberete promenu parametara koji se ocitavaju. Mozda nekome i bude interesantno.

E da, nije bar meni bio potreban neki jak telefon. Ovo je neki krs sa Android 2.3 sistemom, mada je custom rom i radilo je bez ikakvih problema.