0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Listam malo i naletim na oglas , suze mi krenule
Hahahaha, sinoc sam citao opis, nema dalje Sent from my SM-A920F
I meni isto... http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15260166/skoda-octavia-vrs-black-edition
odlican opis! ne sumnjam da ce naici pravi kupac! i cena je ok. Ubedjen sam da ce se pojaviti pravi kupac, jer uvek tako bude. Ima pacenika koji zovu radi reda i smaraju, al se uvek pojavi pravi kupac. Dacu ti savet koji uvek dajem svima: nikako ne daj auto ni jedan jedini dan bez kupoprodajnog ugovora, nikakvo ovlascenje. Za probu si sam sve napisao, najpre pare na sunce. Ko ima ovolike pare, ima I 100 evra za prenos sigurno, tako da tu nema izgovora
Buca Skoda Mladenovac:skroz ok cena za lepo skockanu octavi-u zelim ti da je sto pre prodas koji model audia juris? ja sam imao 8P
Nemoj, Buco A3, mali je u poređenju sa Oktavijom.Srećno sa prodajom.Da mi nisi uvalio ovu glavu i da nisam popravio auto, pa i da razmislim.Ovako, I'll pass.Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Au odlican ! Pa upravo 8p ili model posle 8v ako ima neki za normalne pare , posto za rs3 uglavnom preteruju . A svidja mi se i a5 kupe 3.0tdi mozda i to . U svakom slucaju ne sumnjam da cu obici celu germaniju
Za dobar ovaj novi rs3 mozes da kupis i o3 rs i prosli rs,pa i da ti ostane nesto za gorivo . A i nema neke naznake da ce im cene padati jer je od 2019 uveden opf filter pa je zvuk osetno losiji,sada je najcenjeniji primerak iz 2018 Rs3 je definitivno zanimljiva opcija,redni petaci su postali jedni od najredjih motora,a imaju sjajan zvuk.Mada ako zelis dobar hot hec,leon cupra ili golf 7r su sjajne opcije,a i padaju taman izmedju o3 i rs3.Nek je sa srecom prodaja
Nikako o3 a da nije rs230,zbog limited slip diffa,pogotovo jer hoces da ga tjuniras.Golf r ili cupra sw imaju 4x4,sto je u otezanim uslovima u saobracaju ipak osetna prednost.Golf r takodje ima i veci potencijal zbog veceg turba,a i ako ti gepek i velicina igraju bitnu ulogu onda karavan varijanta .U svakom slucaju kma dosta izbora u toj klasi,i tesko da se sa nekim od njih moze pogresiti.Ako hoces komforniji i luksuzniji auto koji mozes dosta da nasviras a sa nekim modifikacijama na vesanju i da ucinis preciznijim onda vidi i superb 280