Autor Tema: Zanimljivi oglasi  (Pročitano 33648 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže slobodanalex

• Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Na mreži URKE 80

Odg: Zanimljivi oglasi
« Odgovor #181 poslato: 08. Apr, 2021. 20:12 »
Kod Tonija uvek ima zanimljivih spravica...
  • Vozi: Fabija 1.9SDI 2001god. ASY

Van mreže squirll

« Odgovor #182 poslato: 08. Apr, 2021. 20:49 »
zanimljivo da nema novi motor od 200ks
  • Vozi: Superb 2020 Style Plus 190hp DSG 4x4

Na mreži vojkan85

« Odgovor #183 poslato: 09. Apr, 2021. 19:58 »
92.000 evra?  =)) =)) =)) =))
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI, Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Na mreži AcoSk

« Odgovor #184 poslato: 09. Apr, 2021. 22:16 »
@vojkan85, po tebi zivot ne vredi bar tih pisljivih 92000e??

Na mreži vojkan85

« Odgovor #185 poslato: 09. Apr, 2021. 22:23 »
Pa onaj ko razmišlja o blindiranim kolima nema mira ni u ovom od 92.000 ni u onom od 920.000. Ako se zamerio, zamerio se i nema te sile da ga bilo koji blindiran auto spasi. Ovako po meni Škoda ulazi u segment koji joj apsolutno ne pripada i gde nema šta da traži. Zna se ko pravi blindirana vozila, a ovo je po meni čista glupost od strane Škode. Zamisli samo nekog VIP-a koji se prvo vozi u Škodi i to blindiranoj. Meni je iskreno nezamislivo.

Na mreži Mareska

« Odgovor #186 poslato: 09. Apr, 2021. 22:38 »
Sve si lepo rekao!!
  • Vozi: Superb

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #187 poslato: 09. Apr, 2021. 23:11 »
Bas naprotiv, kod nas se neke politicke licnosti prevoze u Skodama, a ako je ugrozen ovakva Skoda ne privlaci paznju.
Ispada da onaj kome je ugrozen zivot treba da se vozi u tenku.
Skoda je prilicno dobar sluzbeni auto i neupadljiv.
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Na mreži vojkan85

« Odgovor #188 poslato: 09. Apr, 2021. 23:16 »
Neke, lepo si rekao. Pritom, ovaj auto bi trebalo da je znatno tezi od serijskog standardnog a ima smesnu snagu. Da je to neka druga snaga, jaci motor, nesto sto ga istice pa i da se neko mozda zamisli, ali ovako moj licni stav, total epic fail.

Na mreži dixon

« Odgovor #189 poslato: 09. Apr, 2021. 23:18 »
Овај ауто је рађен по поруџбини па је поручилац одустао :), знам човека који га је блиндирао. А што се тиче целе приче о томе да ли је смислено блиндирати овакав ауто–и те како... То да се само G класе блиндирају је давно пало у воду, овакав ауто никоме не боде очи и малтене се не зна ко је унутра... Свакако онај ко дође до стадијума да му уопште треба блинда, не спава мирно већ дуго дуго, али то није тема

Na mreži Mareska

« Odgovor #190 poslato: 09. Apr, 2021. 23:50 »
Kakve veze ima da li je auto upadljiv ili nije, bitno je ko je unutra i ko je potencijalna meta. Svakako je van pameti voziti se u blindi skode misleći da te ga neće napasti.
To što je kod nas službeno skoda zastupljena je odraz kombinacije uvoznika i drzave(kupca).

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #191 poslato: 10. Apr, 2021. 00:27 »
Ako si u toj grupi ljudi koja je ugrozena, a pogotovo ako nisi zvanicnik sigurno ne bi kupio G klasu 6x6. Mada mozda i bi, sve ima svoje ciljne kupce.
Ako ti je suluda Skoda Superb blinda, sta bi rekao za Alfu 159 karavan blindu.
Nisu samo S klase blindirane, nije poenta u ociglednosti, nije to sportski auto, AMG, M, S, inace bi ga oblepili folijom na kojoj pise Blindiran!

Da se nadovezem, po jednog komsiju doleze i blindom i obicnim autom, saraju. Ali blinda mi uvek privuce paznju, toliko je ocigledna svojim staklima da bi trebalo da bude diskretnija.

Na mreži Mareska

« Odgovor #192 poslato: 10. Apr, 2021. 00:41 »
Zašto dolaze običnim i blindom, očigledno da nije ugrožen o tome pričamo.. Onaj ko je ugrožen svakako će sebi priuštiti premium klasu blinde.

Na mreži Bingodalton

« Odgovor #193 poslato: 10. Apr, 2021. 01:40 »
Drugacija je psihologija tih ljudi i logika kojom se vode.
Superb je napravljen davno u blind varijanti sa 2.0 (190) tdi motorom, verujem iz nekog razloga. Polemisati zasto bi neko kupio Superb blindu, a ne E klasu blindu je isto kao polemisanje o kupovini regularnog Superba i E klase i verovatno cemo prvo krenuti od cene. Za nekog svakako ima vise smisla od serije 7 stare 10-15 god.
Superb 280 u Stage 1 sa vozacem i jos 4 odrasla koje teze dodatnih oko 400kg ide 5.1s do 100km/h, izmerenih gps-om (bez tih 400kg ide ispod 4.4s), tako da i sa 1t zastite ide ispod 7s, sto nije nimalo sporo. A ne privlaci paznju koliko drugi automobili, a to i jeste cilj.
Izbor je na kupcu i njegovim potrebama.

Van mreže petarp031

« Odgovor #194 poslato: 10. Apr, 2021. 10:56 »
Ne bih ulazio u raspravu da li je blinda opravdana za skodu, po meni jeste, pogotovu jer je to jedno od jeftinijih vozila sa takvim karakteristikama.
Nije mi najjasnije zbog cega je tdi 190 morao biti ubacen kada postoji 2.0tsi, ali sigurno da postoji razlog poput eksplozije benzina u odnosu na dizel ili tako nesto.
Ovo sto je Bingodalton napisao za tsi 280 pa stage 1 potpisujem. Drugar je u OnlyRevo odradio stage 1, dobio raketu na tockovima, izmerenih 271kw, ubrzanje sa njih 5 u kolima u launch control ispod 5 sekundi, maks brzinu za koju mi je poslao fotografiju 282kmh, tako da skoda i nije tako neozbiljan auto .