Autor Tema: Koji sat nosite, i koji bi ste nosili? :-)  (Pročitano 18912 puta)

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže WEST 014

Odg: Koji sat nosite, i koji bi ste nosili? :-)
« Odgovor #30 poslato: 14. Mar, 2015. 18:40 »
Nasao sam svoj SWG 100 kad sam se najmanje nadao, bio sam ubedjen da ga nikad necu naci... Problem je sto sam se vec zagrejao za neki G-Shock :D

Van mreže stanke91

« Odgovor #31 poslato: 14. Mar, 2015. 19:59 »
Ja nosim G-shock GA-110GB (crna narukvica-zlatni mehanizam)

i imam ovaj crveni

Prvi sat koji sam kupio je Festina Chrono Bike:

, i imam jedan isto Festinin

U principu Festina i Casio G-Shock nosim :)
« Poslednja izmena: 14. Mar, 2015. 20:06 stanke91 »

Van mreže TurboZapočeo temu

« Odgovor #32 poslato: 14. Mar, 2015. 22:05 »
Stigao jedan ruski ronilački Automatik, Vostok Amfibija 420.

Huawei P6 TT

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #33 poslato: 08. Jan, 2016. 22:27 »

Citizen Sports.Eco Drive.
Častio se pred Novu godinu.
Vratio sam se satovima,jako mi se dopada ovaj model.Sledeći je neki G-Schock ili nešto slično.

Van mreže TurboZapočeo temu

« Odgovor #34 poslato: 09. Jan, 2016. 01:26 »
Još jedan rus, blago modovan, stavljen ss clean bezel umesto standardnog

Koliko volim ove satove, tačni, robusni, jeftini.

P8 Lite TT

Van mreže brele

« Odgovor #35 poslato: 09. Jan, 2016. 07:58 »
A šta mislite o ovakvim satovima?

Da li je neko imao iskustva s njima, kako su se pokazali, ima li delova za servis? :)

TT
  • Vozi: Škoda Fabia mk2 1.2 htp

Van mreže batke

« Odgovor #36 poslato: 09. Jan, 2016. 15:47 »
Ovo su smart watches koji mogu da se povežu preko bluetooth-a sa telefonom...
Imao sam Gear generacije sa Samsung S5 telefonom uz koga je i došao. Prodao sam ga pre dva dana...  :B=)
Nosio sam ga neko vreme dok mi nije dosadio, vratio sam se klasičnim satovima.
Kome se sviđa ima dobrih funkcija, u zavisnosti od modela, preko kojih možeš da čitaš poruke, da odbijaš pozive i sl. Ima dosta i intertaiment funkcija kao što su praćenje pulsa, broj koraka u toku dana i sl.
Novije generacije izgledaju bolje i imaju znatno više mogućnosti...
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Na mreži bugarin

« Odgovor #37 poslato: 09. Jan, 2016. 16:03 »
iako sam apple-freak, nikad ne bih kupio apple smartwatch. ustvari ne bih kupio nijedan smartwatch koji nije okrugao. ovi kvadratasti, pravougaoni, pa jos zaobljeni da prate liniju ruke................ jedan moto360 ili tome slicno da.

inace kad sam vec ovde, da podelim iskustvo posedovanja-nosenja vostok sata sa vama. sve je ok, sat vredi svakog dinara. obzirom da je automatik, rezerva snage se zadovoljvajuca, 48 sati pa i vise.
jedina zamerka se odnosi na "SuperLumiNova" premaz za cifre i skazaljke, koji sam spomenuo u predstavljanju. znaci "SuperLumiNova" je takvo djubre da je to neizrecivo. ne ocekujte da vidite ni skazaljke ni cifre u mraku.
i pored ovoga, satom sami vise nego zadovoljan.

ps: gore napisano odnosi se na SuperLumiNova premaz koji koristi vostok-europe.
« Poslednja izmena: 09. Jan, 2016. 16:07 bugarin »
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Na mreži zare

« Odgovor #38 poslato: 09. Jan, 2016. 16:43 »
Super Lumi Nova premaz koristi dosta proizvodjaca ali valjda ne "traje" dugo kako vidim po utiscima sa neta. Mada i njih ima vise vrsta...

Ja zimi nosim neki obican Lorus jer je lagan i tanak i lako ide ispod rukava. Ne znam cime su premazane kazaljke ali sijaju preko 6 sati ;). "Svetlo" nije jako ali je potpuno vidljivo. Zato markeri na satima sijaju vrlo kratko a i kada sijaju vrlo su mali. Mada to i nije toliko bitno...

Sa druge strane, "letnja" varijanta u vidu Festine Chronograph ne sija nikako. Cisto sumnjam da sastavi 20-tak minuta. Mada taj sat i nije u cvetu mladosti pa mozda bude i do toga.

Na mreži bugarin

« Odgovor #39 poslato: 09. Jan, 2016. 17:15 »
Ma najveci fazon je sto SLN reklamiraju kao mnogo bolju stvar: te nije radioaktivno, te sija jace, te traje mnogo duze od recimo tricijuma kojem je half-life 12 godina..........
Da je sat star 15-20 godina pa ajd, al cuka nema ni 5 godina od dana proizvodnje.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #40 poslato: 09. Jan, 2016. 17:29 »
Ovaj moj svetli kad je sumrak.A kad je mrak,treba mu dosta...Ne znam kakva je fora?
Drago mi je da se tema vratila u život. ;)

Van mreže ИгоР

« Odgovor #41 poslato: 09. Jan, 2016. 18:56 »
Најдражи...

Van mreže brele

« Odgovor #42 poslato: 09. Jan, 2016. 20:58 »
Predobar!

TT

• Vozi: Škoda Fabia mk2 1.2 htp

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #43 poslato: 09. Jan, 2016. 21:15 »
Imao sam neka kratka iskustva sa SMART satovima, narucio sam U8 smartwatch preko Aliexpressa i satic je bio simpatican, vezivao se preko Bluetootha na Android telefon, moglo se saq njim i pozvati, procitati SMS poruka, kao i svasta jos po nesto, lepo je izgledao ali...
Jedno malo igranje moje tada dvogodisnje cer i lagano cukanje o plocice rezultovalo je pucanje ekrana i to je bio kraj.
Tada je taj satic bio samo igracka, ne znam kakvi se satovi sada proizvode, pretpostavljam bolji, ali sad bih se pre odlucio za neki brendirani Smart watch nego za neki kineski od 30eura...
LG je imao neki zanimljiv sat, izgledao je kao classic sat sa sve kazaljkama i stopericama, sto je bila samo slika na perfektnom ekranu ali tada ga nisam mogao nabaviti a sada me nesto i ne zanima...
Trenutno nosim neki lepsi Sector i to je to, sat sluzi informaciji o vremenu a za prostor imam mobilni i GPS i svasta drugo...
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #44 poslato: 09. Jan, 2016. 21:27 »
Aj i ja da se prikljucim! :B=)  Sada mi je na ruci Fossil FS5038 koji sam dobio na poklon pre 5 meseci.Imam jos dva komada koje su mi ostavili dede za uspomenu.Jedan je Doxa a drugi je neki ruski.Kada ih budem nasao jednog lepog dana po kuci,slikacu ih i izbaciti slike!

screen capture
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000