Posle popravke motora u oktobru periodicno se javljala EPC(elektronik power control) greska.Majstor koji je radio motor rece da je elektronika u pitanju i dijagnostika pokazuje klapnu gasa kao problem.Ocisceno je sta je moglo i dva meseca je bilo sve ok,ali je i vozen samo po lokalu.Prosle nedelje pri izlasku na auto-put je opet upalio lampicu,gubio snagu i seckao pri prebacivanju brzina.Od tada,pri svakom malo jacem pritisku papucice za gas prijavljuje gresku koja se brise pri svakom paljenju i gasenju auta.Ukljucio sam elektricara,mehanicara i majstora za TNG.Elektricar bi da fizicki otkaci plin sistem pa da vidimo a TNG majstor kaze da nema potrebe za tim.Mehanicar kaze da taj deo(koji ide na usisnu granu) moze samo da se zameni,a u principu niko nije siguran da bi to 100% resilo problem.Nova siemens-ova klapna gasa kosta 43k din.Jutros sam mu sipao premijum 95(inace sam ga vozio na 98 od oktobra) i izasao na pravac od 20km,kidao ga i na benzinu i na plinu i auto je radio savrseno,ali cim sam usao u grad ponovo je upalio EPC.Svaki savet je dobrodosao...