Autor Tema: Iscureo je antifriz  (Pročitano 2462 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže musculus4Započeo temu

Iscureo je antifriz
« poslato: 21. Jan, 2015. 16:54 »
ljudi imam problem, pa pomagajte ako ste dobre volje. Iscureo mi je juce antifriz I upalio je lampicu, vozio sam ga jos 10ak km da se sklonim sa puta nadam se da nisam neku vecu stetu napravio jer nije dizao temparaturu preko 90... E sad danas sam utocio antifriz I vodu mesavinu I kad sam upalio auto sve je ispusti dole. Da li je to do creva nekog ili moze biti nesto drugo tipa hladnjak, jako brzo je ispustio tecnost za manje od 5min od kada sam startovao motor I to na sredini motora donjeg poklopca motora.
  • Vozi: skoda oktavia A5 2.0 tdi 2007

Van mreže t.salai

Odg: Iscureo je antifriz
« Odgovor #1 poslato: 21. Jan, 2015. 18:30 »
Ne znam sad tocno gdje ti je problem. "sredini motora donjeg poklopca motora" mi ne znaci nista  ???

Uglavnom gdje Fabie vole ispustiti tekucinu je na kucistu termostata ( ako je zamjenski, losija plastika pa od promjene temperature popuca) i na racvi na dnu hladnjaka prema lijevoj maglenki gdje je inace pipa za ispustanje tekucine, i ona voli popucati od godina ili promjena temperature. A moguce je i da ti je crijevo puklo ako ti je sa senzora temperature ulja kapalo vrelo ulje po gumi.

Usput, nisi napisao koji je motor u pitanju, pa automatski pisem za onaj koji ja imam - 1.4 MPI
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

Van mreže musculus4Započeo temu

« Odgovor #2 poslato: 22. Jan, 2015. 00:30 »
Puklo je crevo u pravu si samo sutra cu da vidim kakvo je crevo pa da ga menjam I da se raspitam gde ima da se kupi. Fabia je 1.9tdi . Hvala ti na odgovoru
  • Vozi: skoda oktavia A5 2.0 tdi 2007

Van mreže t.salai

« Odgovor #3 poslato: 22. Jan, 2015. 01:22 »
Nema zime  bravo2
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

Van mreže sumadinac1.4 16v

« Odgovor #4 poslato: 22. Jan, 2015. 18:53 »
kakav biser....sipati antifriz a ne pogledati zasto je izasao onaj sto je bio???? :bravo: