Autor Tema: Felicia 1.3 Pikap zapaljen-SREDJIVANJE i prepravka na mPoint  (Pročitano 4117 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ilijaUbZapočeo temu

• Ambition
  • Ugled: 1
Odg: Felicia 1.3 Pikap zapaljen-SREDJIVANJE i prepravka na mPoint
« Odgovor #30 poslato: 02. Mar, 2015. 19:51 »
Auto nije goreo po krovu vec odozdo tj oko motornog prostora,a sa krova je spala farba i na najtanjim mestima se pokrivio lim (o krovu pricam)

Cim sofer sajbna leze bez problema,auto je u osi,takodje vrata krila hauba...

Van mreže dusko zemun

• Laurin&Klement
  • Ugled: 35
« Odgovor #31 poslato: 08. Mar, 2015. 07:22 »
Niko i ne govori o ponasanju lima nakon sudara, ali u ovom slucaju, kao i u mnogim slucajevima ranije, lim koji je prosao ovakav termicki (mal)tretman i nakon peskiranja, ciscenja i svega ostalog... pokaze svoje... a konkretno kad je u pitanju ovo vozilo koje je Ilija odradio ... ne zelim nista da kazem, vreme ce pokazati svoje.
2006 godine odradio sam daleko manje zapaljeno vozilo, mozda cu na nekim diskovima naci slike iz tog perioda ... sve je bilo operetski, cciscenje, peskiranje vozila, priprema za farbanje, farbanej u komori kod tada jednog od vidjenijih majstora u Beogradu... sve cista 10... i auto sam vozio kratko vreme dok ga nisam ustupio nekom drugom.
posle samo 5 godina kad sam video taj auto nisam mogao da verujem, skoda favorit je bila trula na svim mestima na kojima inace nije trula i na sve je licila samo ne na onaj auto koji sam sredjivao.
postoji jedna anegdota kad je neki predradnik, majstor koji radi u brodogradilstu na moru, pozajmio na poslu malo neke zastite koja se koristi na brodovima, premazao time "patos" na svom autu i posle kratkog vremena doziveo "neverovatnu" situaciju... ceo auto, ali formalno ceo auto je postao zariste korozivnog procesa  koji nije mogao da se zaustavi ... (odlazi ova tema u  off... ne bih dalje ...)
Ilija je dokazao da ne postoji posao koji ne moze da se odradi i svaka cast na tome, ali pitanje isplativosti kao iponasanje vozila u buducnosti ... to neka ostane da pokaze praxa... u svakom slucaju velika skola
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže ilijaUbZapočeo temu

• Ambition
  • Ugled: 1
« Odgovor #32 poslato: 11. Mar, 2015. 18:28 »
Inace o vlasniku auta nemam sta dobro da kazem,ostao duzan nekih 10k nabedio me da sam mu ukrao gume takodje me nabedio da sam mu izvukao 20 litara benzina,takodje instument sat je dobio na poklon posto je njegov imao problem sa pokazivacem goriva,pa sam posle nabedjen i za to kako sam njegov ukrao jel ima manju kilometrazu,a satova imam da ne slazem jedno 40 komada sa 30000 do 400000 km,a sada se naravno ne javlja na telefon...