Autor Tema: Problem sa bluetooth-om  (Pročitano 7743 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ninozZapočeo temu

Problem sa bluetooth-om
« poslato: 27. Jan, 2015. 16:59 »
Ima  problem sa  Problem sa bluetooth-om  na Skodi superbII  2009 godiste. Uvek trazi mobilni od predhodnog vlasnika , nadje moj telefon ( vise ih imama ) ali uvek izbaci na displeju da nisu kompatibiln???  Sta uraditi hearcut
  • Vozi: skoda superb II

Van mreže nebojsar

Odg: Problem sa bluetooth-om
« Odgovor #1 poslato: 27. Jan, 2015. 20:30 »
Koji telefon imas, koji operativni system (jako bitno)?

BT na Superbu je podesen da samo dva telefona moze registrovati, pre nego sto registrujes neki svoj telefon treba da obrises telefone od prethodnog korisnika.

• Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

« Odgovor #2 poslato: 27. Jan, 2015. 21:47 »
E , moguce da je to , a kao obrisati ranije vlasnike.  Inace imam Lg L9  android4,2   i thl  android 4.4.2   , blutut u kolima vidi telefone ali kada kaze da se povezu izbaci  mi da nisu kompatibilni.
Znaci kako da anuliram ova fva prethodnika jer je i taj pre mene upario  sa 2 telefona.  Hvala, pozdrav,

Van mreže nebojsar

« Odgovor #3 poslato: 27. Jan, 2015. 21:58 »
Ako imas multifunkcionalni volan udjes u glavni meni (MFD) jednostavno klikom na desni tockic na volanu, pa phone -> options pa tamo odradis brisanje. Pitao sam namerno koje telefone i koji system imas jer recimo Android jaci od 4.1 + Samsung ili HTC moze da pravi veliki problem. Ja sam izgubio tri dana namestajuci sve.

Kreni prvo od brisanja postojeca dva telefona i probe uparivanja, ako to ne bude islo reci cu ti koje android aplikacije da skines i sta da uradis da bi ti auto video telefone.

« Odgovor #4 poslato: 27. Jan, 2015. 22:29 »
E da znas sada idem dole do kola, Stos je u tome sto auto vidi moj telefon,  ali blututh od telefona ne vidi auto.

inace imam kao i ti  Skoda Superb 2.0TSI DSG Elegance  125 kw, zver je

Da li ukljucujem struju sa kljucem ili palim auto ???

Van mreže nebojsar

« Odgovor #5 poslato: 27. Jan, 2015. 23:05 »
Tsi ili tdi? Moj tsi ima 147kw, benzin 8). Elem ako ti auto vidi telefon to je to. Samo obrisi postojeca dva profila i upari ih. Kad ih jednom uparis svaki sledeci put se procedura automatski odradjuje. Ako ti iz prve proradi nemoj apdejtovati telefone na android 4.3 ili 4.4 jer je u tim verzijama ukinuta podrska za rsap protokole koje koriste nasi automobili. Kontakt je sasvim dovoljan.

« Odgovor #6 poslato: 28. Jan, 2015. 00:09 »
Moj je 2.0 tdi 125 kw  ,  a mozda ce biti problem oba su mi telefona na te problematicne androide  jedan je 4.1.2  a drugi na 4.4.2   mozda ovaj android  lolip ili kako se zove vec, mozda je tu ispravljeno.

Van mreže nebojsar

« Odgovor #7 poslato: 28. Jan, 2015. 09:01 »
4.1.2 ima rsap i trebalo bi da radi. 4.4.2 nema protokol. Jesi uspeo da obrises i probas. Ako nisi da ti snimim klip pa da posaljem.

Na mreži zoranius

« Odgovor #8 poslato: 28. Jan, 2015. 09:39 »
HTC One sa 4.4.3 ne pravi nikakav problem sa Bolerom i bluetoothom tako da mi je ovo cudno da sa ovim Androidom moze da bude problema.
  • Vozi: Superb 2.0TDI Ambition +

Van mreže nebojsar

« Odgovor #9 poslato: 28. Jan, 2015. 09:57 »
Nasa prica je vezana za Columbus i Bluetooth. Skroz druga prica od Bolera.

« Odgovor #10 poslato: 28. Jan, 2015. 15:38 »
Nebojsa , moj radio je Bolero , a kakav klip imas ??

Van mreže nebojsar

« Odgovor #11 poslato: 28. Jan, 2015. 18:51 »
Sto mu gromova, kad si rekao da imas Superb II Elegance pomislih da imas Amundsen ili Columbus, nisam znao da imas bolero. Mogu da odem do kola da ti usnimim kako se brisu profile prethodnih korisnika. Jel imas mf volan?

« Odgovor #12 poslato: 28. Jan, 2015. 20:10 »
Molim te ako ti nije tesko vidi da mi posaljes to vidis i moj mail  . Ja bio do kola i po tvom uputstvu , a to sam i ranije nalazio ali nema opcija brisanja ranijih telefona.
Imam  mf   volan tu su tokici sve je kao i kod tebe  ., samo je bolero  radio i  imas jaci motor. Pozdrav

« Odgovor #13 poslato: 28. Jan, 2015. 22:46 »
Nebojsa ima li pomoci mom slucaju ?? Pozdrav

Van mreže nebojsar

« Odgovor #14 poslato: 29. Jan, 2015. 17:20 »
Izvini na kasnom odgovoru, kad sam probao juce da isteram superba zatekao me prazan akumulator, dete ostavilo monitor u uticnici, auto stajao i eto problema.

Danas napunio akumulator i prosetao kroz menije. U pravu si, ne dozvoljava uopste manipulaciju profilima (ukljucujuci brisanje) dok neki telefon nije ukacen. Do tri telefona se mogu upariti. Ako su bila dva profila prvo moras da uparis neki tvoj telefon pa onda da obrises profile od prethodna dva.

Ima ovaj video na youtube koji objasnjava detaljno proceduru, jeste za VW ali radi na nasim automobilima.

https://www.youtube.com/watch?v=sZ31ixVeeEY

Login = pun pristup, 0 reklama

Zdravo! Uloguj se ili Registruj. Novi aktivacioni Email?