Autor Tema: Voda na polici  (Pročitano 1620 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže deejaymiloshZapočeo temu

• Ambition
  • Ugled: 4
Voda na polici
« poslato: 27. Jan, 2015. 20:22 »
Znači skoro mi se desilo da sam prao auto i da sam nakon nekoliko dana utvrdio da je polica pozadi mokra. Pre toga sam auto prao jedno 10 puta (jer nije tolko dugo kod mene) i nikad se ništa nije desilo što se ovoga konkretno tiče. Mada ovo je bio prvi put da sam auto prao kući tako da sam ga kvasio sat, dva. Posle 2 do 3 dana otišao kod majstora a ujutru sam ubacio kutije sa zvučnicima. Stigao kod majstora otvorio gepek i imam šta da vidim. Kutije se odozdo skroz deformisale i navlažile, takođe mi se tu nalazio i cd plejer koji je bio tu i za vreme pranja pa je i on bio mokar doduše ne toliko. Šta da radim? Kako da utvrdim gde je popustilo? Imam običaj da povučem ručicu gepeka i da uopšte posle ne otvorim gepek tačnije izađem iz auta otvorim gepek dok zaključam auto zaboravim da sam povukao gepek i tako ostane. Nadam se da je to bilo pa da me spasi menjanja gume i zajebancije jer nemam vremena zbog posla.
EDIT: utvrdio sam da gepek nije bio otvoren. Dakle, pomagajte  ;D ;D
  • Vozi: Skoda Felicia 1.3 1998

Van mreže ilijaUb

• Ambition
  • Ugled: 1
Odg: Voda na polici
« Odgovor #1 poslato: 27. Jan, 2015. 23:06 »
Nedihtuju ti zadnja vrata u gornjoj zoni dobro ili pre ce biti da ti falc na gepek vratima natrulio,pa pusta oko kedera...

Svakoj drugoj je pun gepek vode.

Van mreže pajapop

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
« Odgovor #2 poslato: 27. Jan, 2015. 23:42 »
Nema ti druge nego da nalivas vodu crevom, a da neko (ili najbolje ti) iz kabine posmatras i utvrdis mesto curenja.  hearcut
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.

Van mreže dulefontana

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
« Odgovor #3 poslato: 28. Jan, 2015. 08:36 »
Ukoliko je pustio keder, njegova zamena traje svega 5 minuta. Vidi da ti se gore kod sarki gepeka nije nahvatalo djubre pa zbog njega preliva. Isto moze da bude da si ti pod nekim uglom prsnuo vodu i da voda prolazi, sto se npr. nece desavati kada pada kisa. Moj savet ti je u svakom slucaju da skines keder i da ispitas i karoseriju gde on naleze i sam keder.