Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA forumi
»
Kupujem Tražim: Škodu Delove Opremu
»
Potrebni saveti oko kupovine škode fabie mk1
Strana:
«
1
...
4
5
6
»
Dole
Autor
Tema: Potrebni saveti oko kupovine škode fabie mk1 (Pročitano 5969 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
2 Busy
Laurin&Klement
Like ukupno: 63
L&K ugled:
15
Odg: Potrebni saveti oko kupovine škode fabie mk1
«
Odgovor #60 poslato:
14. Apr, 2015. 17:32 »
Nema ljutnje,ja pitao.
Srećno u daljoj potrazi!
decha
Style
Like ukupno: 0
L&K ugled:
11
«
Odgovor #61 poslato:
14. Apr, 2015. 18:22 »
Marko,
moja fabia je presla 211.000 km slobodno pogledaj u mojoj garazi ima par slika
http://forum.skodaforum.rs/moja-fabia-roomster/skoda-fabia-1-9tdi-2006-god/
pa ce ti biti sigurno jasno da je ova na oglasu ili presla mnogo vise ili se o njoj nije bas brinulo.
Meni ona takodje deluje da je farbana, ja nikad nisam video da je ova plastika oko retrovizora kompletno u boji auta
( mozda gresim) Boja stvarno ne deluje fabricki.
p.s. veruj mi kod fabie je prednost imati karavan verziju. Mesta nikad dovoljno
Pozdrav
Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006
zare
Laurin&Klement
Like ukupno: 28
L&K ugled:
18
«
Odgovor #62 poslato:
14. Apr, 2015. 18:36 »
Gepek kod Fabie je tragikomican. Kome treba auto koji ima gepek ili neka trazi neki drugi ili neka uzme karavan. Od obicne verzije nema leba.
Marko34
Test Drive
L&K ugled:
1
«
Odgovor #63 poslato:
14. Apr, 2015. 22:21 »
@ Decha,evo upravo gledam tvoju karavan.Lepo izgleda,dosta ocuvano..mazena i pazena sto bi rekli.
Generalno,sto se tice karavan verzije,znam da su svi modeli u karavan verziji dosta zahvalniji sto se tice prtljaznika ali meni to nikad nije igralo ulogu jer sam do sada uvek uzimao auto za svoju dusu i gepek mi nije bio toliko bitan..a sto se tice ove sa oglasa,znam da nije originalna boja,deluje mi istroseno dosta,pa sam hteo da cujem i misljenje drugih ljudi sa foruma..generalno,mislim da takva u toj opremi,a da valja,bez min.3500e ne vredi gledati..moje misljenje
A kad vec pricamo i boji ove sa oglasa,secam se da je slicna boja isla na jednu moze se reci atraktivnu Feliciu pick-up..bese u Zemunu jedna dok je postojala auto kuca Vidovdan,kao klinac sam cesto isao tamo i maltretirao ljude da sednem u svaku Skodu u salonu i "maznem" im prospekt za svaki model..
Vozi: /
vlada320
Laurin&Klement
Like ukupno: 1
L&K ugled:
42
Škoda - best for money
«
Odgovor #64 poslato:
14. Apr, 2015. 23:04 »
Jeste, ta tamnije žuta boja je išla na Feliciu Fun - specijalno izdanje, a jedan takav primerak trenutno restaurira naš član foruma Duško Zemun. Međutim, na Fabiu je išla svetlo žuta boja, mislim da se zvala Sprint Yellow. Ova deluje kao Taxi - žuta, mada nije isključeno da je po porudžbini neke firme takva izašla iz fabrike, jer i ta opcija postoji kod Škode.
Fabia sa oglasa mi se uopšte ne sviđa i ako izgleda da ima dosta opreme. Slažem se da neki delovi više propadaju pod uticajem vremena nego od kilometraže, ali kilometraža jeste sumnjiva kod ovog auta i uvek treba tražiti bilo kakav dokaz koji potvrđuje kilometražu. Npr. makar i onaj papir koji se odštampa na centriranju trapa gde stoji presek kilometraže. Drugo, sva vozila sa oglasa koja su slikana na neutralnom terenu (kao ovde na pumpi) su mi sumnjiva - prodavac krije gde stanuje - zašto? I zašto misliš da je cena povoljna, meni ne izgleda tako. Za 4000 se već može kupiti Fabia II 1.4TDI iz 2008. mada i cene Fabie I idu do 4000, ali to su retki primerci izuzetno očuvanih dizela iz 2007, ostali mogu samo da se nadaju da će prodati auto.
Moj ti je savet da pratiš oglase i ne žuriš, za 3000 mora da bude Fabia SDI 2005. koja vredi. Mada, ne znam zašto baš FL model, one su uglavnom u Classic Plus (ili Free plus) opremi, Elegance su ređe. Pogledaj primerke iz 2003. i 2004. - i one bi mogle biti dobra investicija (lično mislim da su primerci pre face lifta kvalitetniji makar malo), a i Comfort modeli su sasvim pristojno opremljeni, ali samo primerci uvezeni iz EU.
Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v
2 Busy
Laurin&Klement
L&K ugled:
15
«
Odgovor #65 poslato:
15. Apr, 2015. 00:07 »
Ja gledam cene Fabija (mk1) na polovniautomobili.com.Sve mi je to prilično nerealno.Veliki raspon u ceni,pojedini primerci iz 2000. godine cene se i do 2500€.Ali,kad pogledam na mobile.de takođe su prilično visoke cene Fabija.
Npr. primerci kao moja 2004. karavan u Elegance opremi,dostižu i do 4000 €.Zaista super mega cena za auto te klase.
sumadinac1.4 16v
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #66 poslato:
15. Apr, 2015. 08:19 »
Moja iskustva sto se tice oglasa na netu su da je jedno slika a sasvim drugo kada vidis auto.Izgleda da je ovaj auto slikan pre tankiranja :-)Ooop nema vise oglasa izgleda da je prodat
DUTJA ZP
Laurin&Klement
Like ukupno: 1
L&K ugled:
11
«
Odgovor #67 poslato:
15. Apr, 2015. 08:47 »
Jako lepa i ocuvana boja,a unutra toliko prljav prekidac za klimu i ventilator kao na kombajnu. Jedino sto mi pada na pamet jeste poplava,daj Boze da gresim....
djordjebg
Laurin&Klement
Like ukupno: 11
L&K ugled:
47
«
Odgovor #68 poslato:
15. Apr, 2015. 09:51 »
To je sigurno folija, jer ko menja boju auta u perla zutu svakako vodi vise racuna o svom automobilu. Pritom ko farba u perla boju, sigurno nece fabati ceo auto bez da izvuce motor i ofarba lege artis.
Stavio je foliju kako bi zanovio auto spolja, zbog sitnijih ostecenja, matirane farba i tome slicno.
Ako je fond nesto veci pogledao bih ovako nesto:
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6278374/skoda-fabia-sdi-kupljovde
Ili ovu za 2300, jeste starija ali deluje mi iskrenije nego zuta,a godiste za Fabiju i ovaj motor i nije problem:
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6035429/skoda-fabia-sdi-19
Od kada su ovako male slike na sajtu polovni automobili, katastrofalno ime je tehnicko resenje.
Marko34
Test Drive
L&K ugled:
1
«
Odgovor #69 poslato:
15. Apr, 2015. 20:45 »
Pogledao sam oglase i te dve,ovoj prvoj,mladjoj nisu slike bas najbolje zbog jakog sunca..ne mogu bas najbolje po slikama da procenim,ali mi se cini da je farbana napreda mozda me i oko vara,mada mi je sumnjiv ovaj spoj u enterijeru,u centralnom delu,iza pregrade kod menjaca..moze a i ne mora da znaci da je nesto ozbiljno..dok ova druga starija,2002 god.vidi se da je bila udarana napred,druga nijansa prednjeg kraja i veliki zazor izmedju krila i haube na vozacevoj strani,generalno ne bas najbolje upasovana...
Elem,one perla zute vise nema na oglasima,dal je prodata ili je nesto drugo,ko zna...
Sto bi rekli,nisam vise pametan..svaki drugi auto na oglasima koji otvorim je lupan i farban,ne samo fabie,generalno..a gledam i pratim redovno..
2 Busy
Laurin&Klement
L&K ugled:
15
«
Odgovor #70 poslato:
16. Apr, 2015. 09:31 »
Ima dobrih Fabija,ali treba sve to uživo pogledati.Na netu su sve tip-top.
Marko34
Test Drive
L&K ugled:
1
«
Odgovor #71 poslato:
16. Apr, 2015. 20:32 »
Danas u toku dana sam isao da pogledam ovu :
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6174142/skoda-fabia-19-tdi-elegance
Samo IZGLEDA da je dobra..prilazi decko sa auto placa i sam kaze,nista ga nisam ispitivao "Znas,branik je samo ofarban tj.zamenjen..ali ostalo je sve ok,nije nista drugo povuklo,rekoh -bio je malko samo nagnjecen jel da?,kaze -jeste,samo malo i to je to"
Ja samo malo bacio pogled,nisam temeljno zagledao i vidim krila na coskovima ispravljana,hauba mi deluje iznutra taze spricana cela,hladnjak em stoji ukrivo em ima na sebi talas ko duga kad se pojavi na nebu pa ima onako luk..da zatvorim haubu,dva puta je bacam sa pola metra,nece da se zatvori,treci put je katapultiram sa jedno metar i najzad uspeo.. A unutra..nasminkana naravno,oprana,volan presvucen to se i sa slika vidi a smrad...kao da je Obrenovac prezivela (da se neko iz Obrenovca ne naljuti)...ne vredi NI 3000 a ne 3700...
Razmisljao sam da je upalim da vidim kako radi ali sam odustao na kraju
bugarin
Global Moderator
Like ukupno: 61
L&K ugled:
103
«
Odgovor #72 poslato:
16. Apr, 2015. 20:57 »
ma kojih 3700, pa munja prodaje njegovu fabiu2 sa xenonima trazi 4800.............. jeste da je benzinka od 1200ccm al registracija 10.000rsd manja.
sad ce neki da se zacude sto ja proteziram benzinca, ali u konkretnom slucaju ne bih dva puta razmisljao kome bih dao prednost.
znam da je u naslovu teme fabia 1, ali 3700 je ipak previse novca za takav auto.
Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD
Filip
Laurin&Klement
Like ukupno: 3
L&K ugled:
51
«
Odgovor #73 poslato:
17. Apr, 2015. 07:38 »
mislim da bi Munja bio raspoložen i da malo spusti cenu...
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6270382/skoda-fabia-ambiente-12-htp
ono što je najbitnije auto je 100% dobar
Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip
munja23
Laurin&Klement
Like ukupno: 98
L&K ugled:
16
«
Odgovor #74 poslato:
17. Apr, 2015. 07:50 »
Munja bi bio raspolozen da spusti cenu.
takodje, ce a postavljena na sajtu je istaknuta da nije fiksna.
Ne znam, ja nikad ne lickam svoj auto za prodaju, uzivo se vide i sitne ogrebotine i istrosenist volana od koriscenja, sto je i normalno. Do pre mesec dana nisam ni razmisljao o prodaji. Zato su stavljeni novi farovi, kocnice su stavljene zbog bezbednosti. Cak kad sam i odlucio da prodam auto, uzeo sam i zamenio set kvacila u ovlascenom, jer ne mogu da prodajem auto tako, a ni da vozio auto sa istrosenim kvacilom dok je ne prodam. Koga interesuje, mozemo da se nadjemo i da pogleda auto. Za cenu cemo se lako dogovoriti.
Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3
Strana:
«
1
...
4
5
6
»
Gore