Autor Tema: Ford fokus 2003 TDCi  (Pročitano 1189 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Nikola PavlovićZapočeo temu

Ford fokus 2003 TDCi
« poslato: 07. Feb, 2015. 23:40 »
Hvala vam na savetima. Što se tiče izbora drugih marki nije na odmet mada ni neophodno. Upravo je moj doskorašnji auto koji sam prodao ove nedelje bio gore pominjanji fokus 2003 TDCi sa 115 fabričkih konja + cipovan na 150. Trošio mi je ispod 6 litara, nikad ni jedan jedini veći kvar nisam imao niti me je ostavio na putu. Gazio sam ga momački, 150 ks +1 luda konjska mladalačka glava. Zamajac, turbina, potapajuća pumpa goriva, dizne, svi ti kvarovi od 500 i kusur e su me hvala Bogu zaobišli. Prepreka kod njega bila je delom registracija a ona glavna je što su se pominjani kvarovi kad tad morali destiti, a ja bih tada morao da ga prodam, jer studentski život bez zaposlenja teško održava takav auto. Upravo zato sada tražim što je moguće jeftinije i bezbolnije rešenje do završetka studija i pronalaženja posla, žrtvujem sve što sam u fokusu imao, i snagu i upravljivost, osećaj u vožnji, dizajn, sve, sada samo bubam i trudim se da ostvarim što bolji prosek. A auto mi je potreban, kakav-takav. Pokušaću da ubacim fotku fokusa ako uspem moje bivše makine