Autor Tema: "svetli" lampica za servo, a ugasen auto?  (Pročitano 1254 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ivan4994Započeo temu

"svetli" lampica za servo, a ugasen auto?
« poslato: 13. Feb, 2015. 22:45 »
pozdrav svima! veceras kad sam usao u auto, primetio sam da mi lampica od servo volana jako slabo svetli, prakticno se nazire da svetli, ali definitivno svetli, a jos nisam stavio kljuc u bravu! dam kontakt, ona se upali normalno, posle par sekundi "ugasi", ali ona i dalje ostaje da zmirka, da se tako izrazim. volan se lepo okrece, sve radi kako treba... napominjem da mi je soferka sa unutrasnje strane prakticno mokra od neke vlage, pretpostavljam da je to uzrok zmirkanja te lampice, ali na kom delu, spoju ili dzeku ta vlaga uzrokuje "sijanje" lampice... i odakle ta je... vlaga kad mi ne lezi voda nigde u kolima? nadam se da ce neko od vas imati neku pametnu ideju, posto meni trenutno nista ne pada na pamet... doduse, zadnji prozor sa vozaceve strane mi je bio otvoren za pet milimetara, ali nije padala kisa i unutra je sve manje vise suvo...
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže djordje cacak

Odg: "svetli" lampica za servo, a ugasen auto?
« Odgovor #1 poslato: 13. Feb, 2015. 23:05 »
Probaj staru foru da skines klemu sa akumulatora na par minuta.
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže Beli82

« Odgovor #2 poslato: 14. Feb, 2015. 00:42 »
Pa nije fora da imaš vodu u kolima kada je kiša, nego kada nema kiše, to je jedna od prednosti Fabije!  =))
Kao što ti je kolega Đorđe rekao, probaj da skineš klemu i vratiš, a ako ne upali, ja bih išao kod elektroničara da se vidi šta kaže dijagnostika i da se pregleda da nije negde u spoju zbog vlage ili neke žice koja stoji kako ne treba.

Baj d vej, Đole, ispravi potpis da ne pomisli neko da imaš Fabiju iz 200. godine rimskog carstva tj iz doba predjulijanskog kalendara.  =))
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #3 poslato: 16. Feb, 2015. 13:16 »
nije da se hvalim ali imam dve,jednu 2000  a drugu 2006,pa zbog toga

Van mreže Beli82

« Odgovor #4 poslato: 16. Feb, 2015. 13:32 »
Djoe,  ne pratiš fabulu radnje... piše ti Fabia 200.  a ne 2000.  Da ne ispadne da imaš Fabiju staru 1815 godina.

Sent from my Smederevac na drva.

• Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #5 poslato: 17. Feb, 2015. 23:48 »
Pratim,nemoj da brines.Pise 200 god,da nebih pisao 2000,2006.
A i nemoj da brines i da se sekiras da li vozim auto star 1850 god.