Autor Tema: u traci predjenih km upalilo service inspection  (Pročitano 2594 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže geca82Započeo temu

u traci predjenih km upalilo service inspection
« poslato: 17. Feb, 2015. 09:04 »
  Postovanje svima,  kupio sam Skoda Fabiu, karavan, 1,9 tdi, 2002g., prije 5 mjeseci. Od juce mi se na displayu trenutno predjenih kilometara, kada startujem motor upali service insp.! Mozete li mi reci sve o tome sto znate? Nisam isao u ovlasteni servis nikako, a posle kupovine zamjenio sam sve moguce filtere i ulje. Neki dan sam mjenjao motoric klapne za grijanje (hladno-toplo) i duplu sirenu (nije svirala kada na volanu pritisnem). Nikad nisam prikljucivao na dijagnostiku? Moze li se to service inspection ponistiti na dijagnostici? Sta preporucujete? Hvalaunaprijed za odgovore... Pozdrav
  • Vozi: Skoda, Octavia A5, karavan,1,9TDI 77kw

Van mreže vule035

Odg: u traci predjenih km upalilo service inspection
« Odgovor #1 poslato: 17. Feb, 2015. 09:22 »
Onaj ko ti je radio servis trebao je preko dijagnostike da namesti interval za sledeći servis, recimo 10k kilometara. Posao par sekundi i neće ti više to pokazivati kad daš kontakt.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 MPI 50kW 2002. god.

« Odgovor #2 poslato: 17. Feb, 2015. 09:25 »
Hvala na brzom odgovoru! Pozz

Van mreže djordjebg

« Odgovor #3 poslato: 17. Feb, 2015. 09:34 »
Ne moras ici u servis radi toga, mozes i rucno.
http://forum.skodaforum.rs/fabia-1999/kako-se-resetuje-service-insp/msg19573/#msg19573
Sledeci put kada budes radio servis reci da ti resetuju i to upozorenje, kako bi se ponovo pojavilo tek za 10000 ili godinu dana.

« Odgovor #4 poslato: 17. Feb, 2015. 10:58 »
Hvala druze. Trenutno nisam u mogucnosti to da uradim ali do kraja dana to cu uraditi. Pozdrav

« Odgovor #5 poslato: 17. Feb, 2015. 19:39 »
Druze, odradio sam po tvome nahodjenju, i sve je proteklo ok. Ponisteno je i funkcionise. Pozdrav