Autor Tema: Ukradena vozila  (Pročitano 8434 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže olajkris

Odg: Ukradena vozila
« Odgovor #30 poslato: 16. Avg, 2014. 23:34 »
Toga se i ja bojim. Daj boze samo da nije vec u nekoj garazi pod alatom.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

« Odgovor #31 poslato: 17. Avg, 2014. 08:12 »
dragi forumasi,
neverovatno ili ne, desilo se ...
sa kojim ciljem bi neko dosao u situaciju da ulozi ovoliko energije za vozilo koje ima samo upotrebnu vrednost meni ... ne znam ...
takodje, ako je uradjeno sa umisljajem prevelika je to ludost...
bilo kako bilo, pre svega zelim da se zahvalim svim clanovima koji su do sad veoma pozrtvovano postupili i pomogli ...
akcija trazenja se nastavlja...
za sve one koji se ne secaju mog belog pik upa psotavicu jos koju sliku ...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

« Odgovor #32 poslato: 17. Avg, 2014. 08:30 »
jedan od predloga za sve one kojima to nije problem je da FOTOGRAFISU svako vozilo ovog tipa koje vide na ulici ili im se ucini da ga do sad nisu vidjali u svom kraju ...
zamolio bih da mi slike posalju na mail duskozemun@yahoo.com , a takodje na Viberu i Whats upp moze na broj 065/261-8135
PONAVLJAM ONO STO SAM VEC REKAO SVAKA KORISNA POMOC DA SE POCINIOC OVOG GNUSNOG CINA PRONADJE BICE VEOMA BOGATO NAGRADJENA...
pocinjem da licin na Sasu Popovica sa Granda sa onim GLASAJTE GLASAJTE ... ali stvarno, verujem da nikome nece biti tesko da ovu vest podeli sa prijateljima ...

« Odgovor #33 poslato: 17. Avg, 2014. 11:50 »
molim i ostale prisuten forumase da LIKE and SHARE moj fb profil
www.facebook.com/mojaskoda.zemun

zelja je da se u sto kracem roku sto veci broj ljudi informise o ovom automobilu ...
nemoguce je da je nestao pod zemju, a mozda vec sad ceka na nekom parkingu ...
hvala unapred svima na trudu

Van mreže djordjebg

« Odgovor #34 poslato: 17. Avg, 2014. 14:05 »
Mislim da se vredi potruditi, jer sumnjam da ga je neko namenio za delove. Ili negde ceka, jer je neki mangup hteo da se provoza ili ga je neko tipovao jer mu treba bas takav auto.
Felicia pick up u po bela dana.  ???

« Odgovor #35 poslato: 17. Avg, 2014. 14:56 »
hvala Djole ... u svakom slucaju ... vozilo kao vozilo ... meni je bilo najvrednije a i ja da sam ga krenuo seci i prodavati u delove... ne bih Bog zna šta izvukao ...
opet da je mangup... sto bi krao pik up ...
svakako da mu je sad ostalo samo pod zemlju da nestane... i tamo da ostane do kraja svog tuznog zivota ...

mada i tamo cemo ga pronaci ...
hvala svima koji su se u toliko velikom broju odazvali i posetili fb stranicu ...

sa nekim novijim vestima javljam se nadam veoma uskoro ...

« Odgovor #36 poslato: 19. Avg, 2014. 13:44 »
HVALA SVIM FORUMASIMA I SVIM OSTALIM priajteljima koji su se ukljucili u potragu za mojim pik upom...
ne oglasavam se ovde jer je baza na fb profilu jedino mesto gde sve informacije stizu ...
nadam se da ce skoro doci kraj ovoj urnebesnoj prici, jer je neverovatno da u Srbiji sem nas koji radimo ovako volonterski niko drugi ne radi svoj posao ...
primer... sa pik upom koji neverovatno lici na moj nestali namerno sam se vozikao po gradu u svako doba dana ... vise puta sam prolazio pored patrola, pored punkta Barajevo ... rezultat... ni JEDAN POLICAJAC ME NIJE ZAUSTAVIO DA MI PROVERI VOZILO
treba li bilo kakv komentar ...
razumem da su zauzeti drugim poslovima. ali stvarno ...
ovom prilikom zelim da se zahvalim sledecim grupama vozaca iz preduzeca:
HITNA POMOC BEOGRAD
AUTO MOTO SAVEZ SRBIJA
PHARMA SWISS
VISAN ZEMUN
DDD PROMET
EKOSAN ZEMUN
GRADSKA CISTOCA BEOGRAD
ADOC
dex KURIR SLUZBA
post express
SECURITAS
G4S
VATROIVAL
radnicima obezbedjenja RB KOLUBARA
vozačima LASTA, GSP ...
I mnogim drugima koje ne bih zeleo da uvredim time što ih nisam nabrojao ...

zelim samo da pokazem i dokazem da je sigurno armada od 2000civila ukljucena u potragu

i jos jednom molim da
NIKO NE PODUZIMA NIKAKVE RADNJE UKOLIKO VIDI VOZILO ZA KOJE SUMNJA DA JE MOJ BELI PIK UP
vozilo je potrebno slikati i poslati na Viber 0652618135 ili mail duskozemun@yahoo.com uz opis lokacije , jer stvarno ne bih zeleo da drugi vlasnici pik upova imaju ikakvu neprijatnost ... 

unapred zahvalan ...

dusko

« Odgovor #37 poslato: 20. Avg, 2014. 15:17 »
SKODA FABIA II AMBIENTE 1.4, Kapucino-bez metalik, sivo beli enterijer, bogatiji pakat opreme pošto je radjena za salon u Ženevi (dance muzika, naslon za ruku, alu felne 15, mada je ukradena sa zimskim čeličnim felnama i pirelli gumama, maglenke kao za oktaviju). Farbana hauba, prednje desno krilo, prednji i zadnji branik. Narandžasto dečije sedište sigurno nije više u kolima.   
 BG162TS,
 broj sasije TMBBC45J373006151,
 Broj motora BXW009790,

NESTALA 26.01.2012. godine 04-O7h ispred zgrade u ulici Zmajevacka 12,
 Julino brdo,Zarkovo.

Na žalost znam još par slučajeva iz kraja, komšija tek uvezao polovnu iz Nemačke i digli mu posle 2-3 dana, a taksisti sa Belih voda (to su mu kola koja su deca vozila) isto ukrali. U periodu kada je meni nestala, ukraden je veći broj što ukazuje da su došli do alata za dekodiranje, ali i da negde to neko kupuje. (namenski kradena kola koja su naručena).
Slike ću staviti naknadno, pa ako je neko od forumaša vidi u svom gradu, neka javi. Pre verujem da je u nekoj od zemalja okruženja Bosna, Crna Gora, Kosovo, Bugarska...   
  • Vozi: Skoda Fabia II 1.4 16V 2007

« Odgovor #38 poslato: 21. Avg, 2014. 20:51 »
dragi forumasi,
znam da ste svi pratili direktan prenos preko fb akcije spasavanja bele felicije ...
sta reci vise ... svaki trud se na kraju isplati ...
hvala puno svima na danonocnoj pomoci ...
nadam se da cemo redje koristiti ovu temu, mada sam kao pravi bas ja morao prvi da je isprobam ...

Van mreže Lignjoslav

« Odgovor #39 poslato: 21. Avg, 2014. 22:14 »
Ajde napisi ukratko sta je na kraju bilo.
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

« Odgovor #40 poslato: 22. Avg, 2014. 06:09 »
za sve one koji nisu bili upuceni i nisu pratili preko www.facebook.com/mojaskoda.zemun ukrakto cu napisati epilog...

nakon 110sati od trenutka nestanka u Zemunu, radnici PS Cukarica su uz asistenciju gradjana koji su bili obavesteni preko FB zaustavili moj auto koji je vozio njihov dobar poznanik izvesni MARKO KOSTIC (1983- 201. ) sa Banovog Brda...
vozilo je nadjeno bez nekih velikih ostecenja, sem nestanka registarskih tablica ...
sve u svemu srecan kraj jedne poprilicno mucne price ...
mnogo hvala svima koji su pokazali istinsku zelju da pomognu...

iskoristicu priliku da otvoren album i akciju na fb za pronalazenje mog pik upa ubuduce ostavim otvoren za ne dao Bog neke nove slucaje, kradje skodinih vozila...

zelim svima lep pocetak ovog poslednje radnog dana ove za mene veoma mucne radne nedelje ...
pozdrav

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • Like ukupno: 1
  • L&K ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #41 poslato: 22. Avg, 2014. 14:08 »
... jer je neverovatno da u Srbiji sem nas koji radimo ovako volonterski niko drugi ne radi svoj posao ...
primer... sa pik upom koji neverovatno lici na moj nestali namerno sam se vozikao po gradu u svako doba dana ... vise puta sam prolazio pored patrola, pored punkta Barajevo ... rezultat... ni JEDAN POLICAJAC ME NIJE ZAUSTAVIO DA MI PROVERI VOZILO
treba li bilo kakv komentar ...
razumem da su zauzeti drugim poslovima. ali stvarno ...

nakon 110sati od trenutka nestanka u Zemunu, radnici PS Cukarica su uz asistenciju gradjana koji su bili obavesteni preko FB zaustavili moj auto koji je vozio njihov dobar poznanik izvesni MARKO KOSTIC (1983- 201. ) sa Banovog Brda...

Van mreže djordje48

« Odgovor #42 poslato: 22. Avg, 2014. 16:53 »
treba razumeti i policiju. suština je da ni oni kao ni bilo ko drugi u ovoj zemlji nema motivaciju za svoj posao (ni materijalnu ni duhovnu) jer narod nema osecaj da drzava stoji iza njega ako ce bilo sta da radi i da da maksimum od sebe (nije bitno dal se radi o policajcu ili bilo kom drugom zanimanju), odoh u off...ali tako je...malo treba motivisati čoveka da bi se osetio da ce to sto on uradi znati neko da ceni jer nekad i dobra reč vredi više od novca...

Van mreže SuperB

« Odgovor #43 poslato: 22. Avg, 2014. 22:43 »
@djordje48

Svaka čast, dobio si veliki + od mene :)

Drago mi je što je automobil pronađen, pomogli su vidim i građani, a policajci su odradili završni deo i to je primer da građani treba da budu solidarni i da pomažu kada za to imaju uslove. Ne može policija da radi svoj posao uspešno ako nema dobru saradnju sa građanima, niti strah građana da svedoče protiv nekog sitnog kriminalčića ne šalje dobru poruku i ti kriminalci se tada  osete još moćnije.  Neće vas ni jedan policajac izbaciti iz policijske stanice ako dođete i kažete da sumnjate da se taj i taj bavi sa nelegalnim stvarima, tako samo sami sebi možete da pomognete da sutra vi ne budete žrtva tog lica koji se bavi nezakonitim poslovima.
U ovim slučajevima krađe motornih vozila treba dosta raditi na preventivi, treba vozilo obezbediti bilo kakvim mehaničkim zaštitama jer to odvraća izvršioca krivičnog dela od vašeg vozila jer on zna da mu treba mnogo vremena da onesposobi tu zaštitu i tako povećava rizik da će biti uočen/uhvaćen prilikom izvršenja krivičnog dela. Ja sam se pre par godina opredelio za zeder i nije mi teško da svaki put kada zakljuavam vozilo zaključam i njega. Nekako se osećam mirnije. Još jednom da naglasim da mi je drago kada se nađe otuđeno vozilo i kada učinioca krivičnog dela čeka kazna!

Van mreže fobia24

« Odgovor #44 poslato: 22. Avg, 2014. 23:06 »
Problem je što će taj lopov uskoro opet krasti ulicama jer nam je sistem takav da se svi izvlače sa minimalnim kaznama. Lopove puštaju na vikend kući da usput opet nešto pokradu. Zato je i policija nemoćna, često uhvati lopova za sitnu krađu koja se goni po privatnoj tužbi, pa kako se nikom ne isplati da ga goni, on se vraća na ulicu i ruga sistemu. Mehanička zaštita koju je SuperB pomenuo je najbolje rešenje za starije modele automobila, da se zaštite od narkomana koji nisu profi lopovi. Ovi drugi kradu novija kola i njih je teško uhvatiti jer se odmah rasturaju ili idu preko.