Autor Tema: Ukradena vozila  (Pročitano 8395 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bokilava

Odg: Ukradena vozila
« Odgovor #15 poslato: 30. Nov, 2013. 10:06 »
ne brini Dule, nista ovo nije novo. Svaki bravar ima ove vazdusne jastucice. Ukoliko ostavis kljuceve unutra ili iz nekog razloga ne mozes da udjes u auto, zoves bravara na intervenciju, on dolazi sa alatom u kojem izedju ostalog imaju jastuci. Gurne ga izmedju vrata i stuba ili krova (zavisi sta mu vise odgovara). Tom prilikom ''razjapi'' vrata i onda lovi hvataljkama kvaku unutrasnju ili zubic za zakljucavanje.

Van mreže bosnicdz

« Odgovor #16 poslato: 30. Nov, 2013. 10:38 »
Postoji covek iz Zemuna(zaboravio sam mu ime) koji na poziv lepo dodje ukuca broj sasije i napravi jednokratni adaptirani kljuc na licu mesta. Sve traje oko minut i kosta , doduse 2011. kada sam zaboravio kljuc u gepeku cca 30e. lose je to sto sam ga cekicao dve cuke. Lik radi i za "plave" ali sve po zakonu. :D

Na mreži bugarin

« Odgovor #17 poslato: 30. Nov, 2013. 11:01 »
Ti jastucici o kojima pricate su neopevano @anje.

Iskrive vrata ocas posla, ne ispravi ih posle ni fabrika.
Drugar pre 10ak godina zakljucao kljuceve u kontakt bravi ( glupi alarm automatski zakljucava auto :) ).
Ja ga ubedjivao da razbije leptir na zadnjem staklu (30e bio na otpadu), jok oce on majstora i jastucice. 50e dao majstoru, a oko vrata picila posle promaja samo tako. Tako je i prodao auto jer su mu za vrata trazili jos 50e, i to ne u boji njegovog auta.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

« Odgovor #18 poslato: 01. Dec, 2013. 06:33 »
Postoji covek iz Zemuna(zaboravio sam mu ime) koji na poziv lepo dodje ukuca broj sasije i napravi jednokratni adaptirani kljuc na licu mesta. Sve traje oko minut i kosta , doduse 2011. kada sam zaboravio kljuc u gepeku cca 30e.
Servis Ristic , ulica je 22.oktobra Zemun...
« Poslednja izmena: 03. Dec, 2013. 00:35 pedja »
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže zero cool

« Odgovor #19 poslato: 12. Feb, 2014. 22:45 »
Dzek za kacenje dijagnostike u kabini, gde lopovi kace lap top, zameni se dzekom gde je raspored kablova izmesan i na taj nacin se sprecava paljenje auta od strane kradljivaca. Naravno, dobije se i adapter, koji se ne drzi u autu, vec se nosi samo za potrebe servisne dijagnostike.
Da li je neko cuo da ovakva zastita postoji i za Skodu i gde moze da se nabavi?

Revochip.
  • Vozi: Skoda Octavia A5 FL 1.9 TDI Sport + Revochip remap

Van mreže WEST 014

« Odgovor #20 poslato: 12. Feb, 2014. 23:24 »
Kradu se Skode, prosle ili pretprosle godine su u NP nasli 2 ukradene Oktavije u nekoj garazi, bilo i na tv-u. Krade se sve sto dodje pod ruku.

Van mreže pedja1693

« Odgovor #21 poslato: 14. Feb, 2014. 18:07 »
Jedna nazalost zanimljiva stvar vezana za ovo. Imamo musteriju koja u voznom parku ima Octaviu A5 i Feliciu '95. Pogodite koji mu je auto ukraden?

Van mreže dulefontana

« Odgovor #22 poslato: 14. Feb, 2014. 21:02 »
Fel?

« Odgovor #23 poslato: 15. Feb, 2014. 07:24 »
dragi forumasi,
pozivam opet sve clanove koji znaju za neki slucaj da je nestala neka skoda da sto vise napisu o toj temi...
takodje, verujem da postoje i slike vozila...
pozeljno je postaviti neku sliku, jer vise ociju vise vide...

« Odgovor #24 poslato: 30. Mar, 2014. 00:49 »
daje se na znanje:
mom drugaru Voji su iz podruma na Bezanijskoj kosi, ulica Marka Čelebonovića ukradena 4 alu točka sa fabije2. znam da je previše optimizma u nadi da ćemo uspeti da nedjemo ove felne, ali čisto da se zna...

Van mreže Neba

« Odgovor #25 poslato: 16. Avg, 2014. 15:48 »
Zdravo svima,

Danas oko 13h sam bio kod Duska u zemunu da pokupim neke delove, kad sam krenuo na autoputu kod Arene u smeru ka Nisu vozio sam levom trakom kad me je pickup obisao sa desne strane vozeci preko 100km/h. Vreme oko 13:15-13:20.

Malo pre me je Dusko zvao i rekao da mu je ukraden pickup i zamolio da razglasim na Forumu.

Beli pickup, nema zadnja vrata (tovarnog dela) ima na sebi ramove tablica od Duska.

Ukoliko je neko video/sreo neka napise javi se Dusku.
« Poslednja izmena: 16. Avg, 2014. 16:28 dulefontana »
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže dulefontana

« Odgovor #26 poslato: 16. Avg, 2014. 16:48 »
Felicija ima registraciju BG 698-IW a evo i par slika

« Odgovor #27 poslato: 16. Avg, 2014. 21:31 »
e da mi je neko rekao da cu ja biti prva musterija za ovu temu ne bih verovao...

iyvinjavam se sto se nisam javio ranije iako me je dosta kolega sa foruma vec zvalo ...
hvala svima na podrsci
molim vas pratite desavanja preko
www.facebook.com/mojaskoda.zemun

za sad nas ima dovoljno u patroli, svi oni koji yele da se pridruze potrazi znaju sve ...
neka se jave kako ne bi duplirali lokacije

hvala jos jednom ekipi na terenu koja vec 5 sat sparta po bgd ...

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #28 poslato: 16. Avg, 2014. 22:40 »
dusko,razglasicu i ovde po Kragujevcu pa da mu mi presudimo  C:-) ako ga nahvatamo!!!
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže fobia24

« Odgovor #29 poslato: 16. Avg, 2014. 23:28 »
Neverovatno mi je bilo i kada si mi javio!!! >:( Gde mi živimo! Sada su od najveće pomoći članovi iz unutrašnjosti jer ne verujem da je auto i dalje u bg-u.