Самостална занатска кројачка радња за израду аутоконфекције.
Прије пар мјесеци сам код њих купио (наручио па сачекао 3-4 дана) и поставио аутопресвлаке за своју Škodu Fabiu II.
Цијена за мој аутомобил је била 7000 + 1000 дин за монтажу. Иначе, монтирала су два момка и завршили то за 35 минута. Ја сам презадовољан квалитетом и услугом у глобалу. Било је све како сам тражио, сам сам бирао материјале и комбинације боја, на задњем дијелу предњих сједишта сам изабрао еко кожу, на предњем је извезен Škodin лого (један од 3-4 верзије које нуде). Све у свему, стварно супер изгледају, ко не зна да су ту не може ни да претпостави да су пресвлаке а не фабричка тканина.
Ево после пар мјесеци се нису ни испрљале (што је већ ствар чувања и одржавања), међутим могу да се перу у веш машини, а ако имате проблема са скидањем и враћањем мени је речено да им се обратим.
Још неки чланови на старом форуму су радили код њих, и било је све ок.
Ево један видео како је то изгледало кад је тек урађено прије пар мјесеци. Ништа се није промијенило ни данас, пресвлаке нису "мрднуле" (што је ствар квалитета и исправног постављања) док су конкретно моје и даље потпуно чисте (што је већ ствар одржавања од стране сваког возача, а и боја и материјала које изабере).
Све у свему, од мене позитивна оцјена и препорука.
Контакт:
http://www.vajsco.com/kontakt/index.html+381 11/ 156-308
+381 63/ 223-437
+381 63/ 84-41-505
+381 63/ 87-36-638
Beograd. T.C. "Piramida"
Jurija Gagarina 151a, lokal 155, 3. sprat
E-mail: mailto:info@vajsco.com