Autor Tema: Sta mislite o ovoj fabiji?  (Pročitano 1371 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži lipovacccZapočeo temu

Sta mislite o ovoj fabiji?
« poslato: 24. Feb, 2015. 16:56 »
Pozdrav ljudi odlucio sam da uzmem jos jednu skodu u porodici pa me interesuje sta mislite o ovoj fabiji  malo mi je mala cena za 2006 godiste pa bi hteo da cujem sta vi mislite ....
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6007552/skoda-fabia-12-htp
E da i vlasnik mi je rekao da mora da se menja lanac i koliko to od prilike kosta ???
Pozdrav....
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Na mreži MAKS

Odg: Sta mislite o ovoj fabiji?
« Odgovor #1 poslato: 24. Feb, 2015. 17:16 »
Skodica izgleda super. A dobijas i yismki set. Vidi u kakvom su stanju gume. Inace zamena lanca mislim da je od 200-400 eura. Zovi servis pa pitaj. Mislim daje dobar izbor . Ali to je moje misljenje.
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže nikolaj

« Odgovor #2 poslato: 24. Feb, 2015. 17:46 »
Inace zamena lanca mislim da je od 200-400 eura.

Set za reparaciju ( Lanac ) za Yetija je u servisu AČ NBg prošle godine bio oko 10-11000 din. Ako ga menjaš kod njih onda imaš popust od 15%. Sve zajedno sa rukama otprilike izađe 160-170 EUR-a, ne verujem da za Fabiju može da bude više.
Evo ponude od prošle godine za redovan servis i zamenu lanca:

http://forum.skodaforum.rs/motor-i-menjac/lanac-problem-1-2tsi/?action=dlattach;attach=2578
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Na mreži Lignjoslav

« Odgovor #3 poslato: 24. Feb, 2015. 18:27 »
Pozdrav ljudi odlucio sam da uzmem jos jednu skodu u porodici pa me interesuje sta mislite o ovoj fabiji  malo mi je mala cena za 2006 godiste pa bi hteo da cujem sta vi mislite ....
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6007552/skoda-fabia-12-htp
E da i vlasnik mi je rekao da mora da se menja lanac i koliko to od prilike kosta ???
Pozdrav....
U jbt, ova ista kao moja?! Jedino sto je kod mene na satu 53k km, ne cuje se lanac i nisam imao ovoliko intervencija na kocnicama i trapu. Mozda se jednog dana i namolim da predstavim auto...

Btw, da je sada prodajem, cena bi bila 1k eur vise od ove
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

Van mreže vlada320

« Odgovor #4 poslato: 24. Feb, 2015. 23:58 »
Deluje ok, osim što desno krilo na slici izgleda tamnije boje (možda samo zbog prelamanja svetlosti), pa treba proveriti da li je bila udarana. Ne sviđa mi se što se neko igrao farbanjem detalja enterijera u sivo, fali lajsna iznad radija, to primetih.
Kilometraža je sigurno prava.
Jedino da znaš da je taj auto u osnovnoj Classic opremi sa dodatkom Free plus paketa (klima i podizači), kao i većina Fabija kod nas serija od 2005. do 2007.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže WEST 014

« Odgovor #5 poslato: 25. Feb, 2015. 00:41 »
Krilo i branik farbani. To je ovako sa slika sto se vidi. I da je ''ispolirana''.
Nego da nije malo 100-125 000km za fabricke amorte?

Van mreže bugarin

« Odgovor #6 poslato: 25. Feb, 2015. 09:51 »
jos juce htedoh da napisem svoje misljenje, al reko ajd da ne budem prvi koji je sumnjicav :)

ja licno ovaj auto ne bih uzeo ni da je 1600e.

nedostatak lajsne iznad audio uredjaja ne mogu da shvatim, jer ista kosta 3 eura.
ESP-ASR na vozilu ne postoji (nema tastera za gasenje) iako je u oglasu navedeno da postoji.
branik i krilo za nijansu tamniji od ostatka automobila.
ceo auto sija kao pasja ..........
gepek kao da je do juce bio pod celofanom.
a pod haubom prasincine.................................
na 120kkm menjani diskovi i prednji amortizeri? moja fabia je sa 200 i kusur hiljada km jos uvek na fabrickim prednjim amortizerima i sa fabrickim diskovima.
menjani kocioni cilindri....................na mojoj fabiji menjani na 200 hiljada km.

mozda sam ja previse sumnjicav, i mozda je ovo super auto.
« Poslednja izmena: 25. Feb, 2015. 11:04 bugarin »
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #7 poslato: 25. Feb, 2015. 10:59 »
Ako su amorti otišli,možda je bio službeni.Treba proveriti i kilometražu.

Van mreže Beli82

« Odgovor #8 poslato: 25. Feb, 2015. 13:18 »
To sa amortizerima ne mora da znači ništa.  Na mojoj Fabiji su menjana sva 4 amortizera na 105000 km jer je čovek bio kao ja tj kao Stevo Žigon,  i hteo je da sve bude kao novo jer je auto otkupio od lizing kuće.
Ja sam pre nekoliko dana promenio oba zadnja amortizera iako su bili stari nepune 2 godine sa 15000 pređenih km,  i bili su sachs,  ugrađeni u Alpros-u,  ali su jed osta no smekšali. Inače auto nije bio službeni i nije bio akan,  trapovi su u fabričkom stanju,  enterijer je kao nov,... uostalom,  videćete ga na sledećem skupu.

Sent from my Smederevac na drva.

• Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Na mreži lipovacccZapočeo temu

« Odgovor #9 poslato: 25. Feb, 2015. 15:19 »
Ljudi hvala na odgovorima  :B=)
Mene ovde najvise brine motor zato sto nisam nikada imao iskustva sa 1,2HTP a kuci imam 14 16v i auto sto kazu ide kao blesav nikada kvarova na njemu nije bilo .... Meni je najbitnije da je pouzdan kao i ovaj 1,4 16v nije mi bitna brzina...
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže Beli82

« Odgovor #10 poslato: 25. Feb, 2015. 18:21 »
Svaki auto koji izdrži koka koline komercijaliste u tolikom broju pređenih km je definitivno pouzdan. Lanac+lančanik,  koji je od 2003 ako se ne varam modifikovan sa poboljšanim klizačima lanca,  normalna eksploatacija,  i miran si. Samo održavaj nivoe ulja,  antifriza i menjaj redovno sve filtere.

Sent from my Smederevac na drva.

• Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.