Autor Tema: Izgradnja radionice...  (Pročitano 1971 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ilijaUbZapočeo temu

Izgradnja radionice...
« poslato: 02. Mar, 2015. 00:32 »
Nije me bilo dugo na forumu,u haosu sam pravim radionicu komplet...

Cisto da bacim neku sliku...

Konstukcija je od drveta stubovi 25x25cm nigde udaren ekser sve na srafove iskljucivo..

Vecina ce se zapitati zasto drvo..
Razlog je taj sto ispred nove radionice imam nastresnicu koja je takodje radjena od drveta takodje stubovi 25x25 tako da sam isao na varijantu estetike...

Inace stubovi postavljeni 1.20m u beton sirina nalivanja 80cmx80 visina radionice 5m
Duzina gde ulazi vozilo 7m sirina 5m + galerija na sprat + 2mx3m odeljenje za alat i radni pult...
Naravno u radonicu ide dizalica.

Koliko toliko smo u zavrsnoj fazi,izlovano je skoro sve (stiropor 8cm) Krov rolovani lim alu folija odozdo vuna 15cm ponoovo folija + zatvaranje i pravljenje sendvic krova osb tablama...

Sve je izaslo drasticno skupo mozda i preskupo,ali jako je lepo ispalo i najbitnije komforno i prakticno..

Ocenite sami,bice jos slika naravno kako radovi budu odmicali...

Tu su i moja dva najvernija prijatelja i cuvara koja pomno prate svaki dogadjaj...

Evo dve slike gotovog plafona...

Van mreže Crveni gormit

Odg: Izgradnja radionice...
« Odgovor #1 poslato: 08. Mar, 2015. 08:49 »
nek je sa srecom!

Van mreže ilijaUbZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 11. Mar, 2015. 18:29 »
hvala  :)

Van mreže pajapop

« Odgovor #3 poslato: 12. Mar, 2015. 18:50 »
Iko, ti si ocigledno dobar i vest majstor, pa sa takvom paznjom i kvalitetom pristupas i ovom poslu...Onaj incident sa onim "seronjom", nemoj da te obeshrabri...takvih slucajeva je uvek bilo i bice svugde...Hvala bogu, vise je dobrih ljudi zbog kojih se i treba truditi...Samo hrabro "u nove pobede"... bravo2
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.