Autor Tema: Skupovi: predlozi  (Pročitano 5498 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bugarin

Odg: Skupovi: predlozi
« Odgovor #15 poslato: 29. Jan, 2014. 23:01 »
ajde i da najavimo MOGUCA desavanja u 2014-oj godini.

u saradnji sa clanom foruma (ne navodim ime clana da ne ureknemo celu pricu) postoji velika verovatnoca da cemo organizovati par poseta skoda dilerima i servisima. ove posete bi bile deo skupa-okupljanja, s tim sto bi se tada dan skupa pomerio na subotu. ovo iz razloga sto saloni i servisi ne rade nedeljom, pa ako oni vec zele da nas ugoste nije red da ih cimamo nedeljom. okupljali bi smo se ispred arene i odatle kao karavan isli do servisa-dilera.
u cilju bolje afirmacije NASEG foruma, ne bi bilo lose da se jave clanovi zainteresovani za ove akcije, kako bismo imali okviran broj prisutnih. sto zbog parking mesta, sto zbog toga sto bi bilo dobro da i domacin zna koliko gostiju da ocekuje.

druga ideja je izmestanje skupa (tokom toplijih perioda) na neko izletiste. ideja nije moja, vec dugo se pominje na forumu. s tom razlikom sto bi okupljanje moglo da ukljuci celu porodicu clana: organizovali bi se rostilj, pice (bezalkoholno.........ipak moramo da mislimo i na povratak sa skupa :) ), drustvene igre (fudbal na male golice, badminton i slicno, i domine za nas starije ;) ).

sve ovo lepo zvuci, i ne treba puno mudrosti i para da se organizuje. jedino sto nam treba su povratne informacije od VAS, clanova foruma zainteresovanih za ovakve vidove okupljanja i druzenja.

ima jos nekih ideja koje su u fazi razrade, ali o tom potom.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže bk

« Odgovor #16 poslato: 29. Jan, 2014. 23:38 »
volio bih doci na skup,(mada ne poznajem nikoga),ako se treba placati neka kotizacija-i za to sam tu.
srdacan pozdrav za sve clanove
  • Vozi: fabia sdi 2002

Van mreže bugarin

« Odgovor #17 poslato: 29. Jan, 2014. 23:56 »
Svi su dobrodosli :)
Kotizacije ce mozda biti u nekoj buducnosti, trenutno je sve na dobrovoljnoj bazi. Ko dodje dosao je. Ko donese neku flasu soka, doneo je. Ko ne donese, posluzice se onim sto je neko drugi doneo.
Za one skupove na izletistima koje sam pominjao, cemo se vec drugacije organizovati. O tome kad dodje vreme.

Van mreže fobia24

« Odgovor #18 poslato: 30. Jan, 2014. 07:17 »
Odlična ideja za skupove kod dilera, ne smeta mi ni subota jer ako sam angažovan poslom, radim i subotom i nedeljom. Potrudiću se maksimalno da dođem na taj skup, ali do određivanja datuma, definitivno mogu da potvrdim jedino par dana pre. Za ove veće skupove na izletištu sumljam jer je to već ceo dan, a često ne mogu toliko da odvojim. Možda bi bilo dobro da to ne bude uvek, već naizmenično.

Van mreže djordje48

« Odgovor #19 poslato: 30. Jan, 2014. 20:58 »
Naravno sam za. Kolege iz alprosa su na forumu pa mogu da daju predlog za ugoscavanje :))

Van mreže momcilo82

« Odgovor #20 poslato: 30. Jan, 2014. 23:01 »
Da, secam se da se jos pretproslog leta pricalo o nekom okupljanju na Avali ili sl. Ja sam za to, mada sto kaze Bugarin, ima jos fore do tada.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.2 HTP Kombi

Van mreže Neba

« Odgovor #21 poslato: 31. Jan, 2014. 12:36 »
volio bih doci na skup,(mada ne poznajem nikoga)

Imenjače upoznaćeš :)

Ja sam generalno za  organizovanje i nešto drugačijih skupova (posete, izleti..) Slično kao i kod kolege fobija24 teško da mogu da mesec dana ili 2 nedelje unapred garantujem da ću doći zbog drugih obaveza... Ali recimo 4-5 dana ranije mogu reći sa 95% sigurnosti da li dolazim..

P.S. Mislim da je ovo već neko spominjao, mogli bi da ištampamo svoj NIK s foruma i zadenemo za šoferku na skupu. Ovo bi olakšalo snalaženje, posevno novim članovima.
« Poslednja izmena: 31. Jan, 2014. 12:45 Neba »
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže bugarin

« Odgovor #22 poslato: 31. Jan, 2014. 13:10 »

P.S. Mislim da je ovo već neko spominjao, mogli bi da ištampamo svoj NIK s foruma i zadenemo za šoferku na skupu. Ovo bi olakšalo snalaženje, posevno novim članovima.

mogli bi. ali time nista necemo dobiti jer skoro niko ne stoji kraj svog auta. msm, nismo hostese na sajmu automobila pa da stojimo mirno kraj svog limenog ljubimca :)

na taj nacin ce se znati samo ciji je auto, a to vec uglavnom znamo sa foruma.

nemoj pogresno da me shvatis, ali evo zamisli sledecu sliku:
dolazis po prvi put na skup, parkirana octaviamk2 na kojoj pise bugarin, octavia mk1 na kojoj pise dulefontana, favorit na kojem pise madndoa itd itd itd

a ti nemas pojma ko je ko jer bugarin, dulefontana i madndoa stoje ispred 4tog auta koji pripada sasvim drugom clanu foruma i diskutuju o nekoj trivijalnoj stvari.

mozda jednog dana uradimo personalizovane majce na kojima bi recimo na ledjima bio logo foruma a na grudima NIK clana. al i to je opet zgodno samo za tople periode.

Van mreže Neba

« Odgovor #23 poslato: 31. Jan, 2014. 13:23 »
nemoj pogresno da me shvatis, ali evo zamisli sledecu sliku:
dolazis po prvi put na skup, parkirana octaviamk2 na kojoj pise bugarin, octavia mk1 na kojoj pise dulefontana, favorit na kojem pise madndoa itd itd itd

mozda jednog dana uradimo personalizovane majce na kojima bi recimo na ledjima bio logo foruma a na grudima NIK clana. al i to je opet zgodno samo za tople periode.

Ma kakva ljutnja  :) naprotiv!

Ideja sa majcama je super.  I možda bi se mogla realizovati za recimo Majski skup.
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #24 poslato: 31. Jan, 2014. 13:44 »
wou... kakav odyiv novijih clanova koji do sada nisu bili na dosadasnjim skupovima...
divno je sto ima i novih ideja... (majice... nickovi i ostalo... )
bice ovo veoma interesantno prolece...
srecan se sto se makar malo uzburkala ova tema...

daj ovaj put sve od sebe da ne bude tresla se gora, rodio se mis...
moji predloyii dalje stoje, samo bih zbog kredibiliteta reci i dogovora sa dilerima zelim da znamo na koliko nas mozemo da ocekujemo kao sigurnih za takvu vrsta posete...
a kad to definisemo, onda treba da se dogovorimo oko sledecih stvari, ko ce da se bavi predstavljanjem foruma... ko slikanjem posete...  a sto se tice ostalog... ajmo ... korak po korak ...
  • Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže dusko zemun

« Odgovor #25 poslato: 10. Apr, 2014. 11:57 »

obaveštavam vas da smo po dogovoru sa predstavnicima auto kuće ALPROS iz Beograda, pozvani da ih posetimo dana 12.aprila 2014. posle 13 časova.
NAKNADNIM PORUKAMA DOGOVORIĆEMO SE OKO LOKACIJE NA KOJOJ ĆEMO SE OKUPITI PRE POLASKA NA VIDIKOVAC I OKO OSTALIH ORGANIZACIONIH PITANJA...
IZVINJAVAM SE NA NEBLAGOVREMENOSTI U OBAVEŠTAVANJU, ALI SAM I JA DOBIO POTVRDU TERMINA TEK PRE 5 MINUTA...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže bugarin

« Odgovor #26 poslato: 30. Apr, 2015. 08:19 »
Predlog:
Da se zbog praznika beogradski skup odlozi za sledecu nedelju tj. 10.05.
Za?
Protiv?

Van mreže dulefontana

« Odgovor #27 poslato: 30. Apr, 2015. 08:30 »
Necu iznositi svoj predlog zbog toga sto sam i ovu nedelju i naredne na svadbi  :'(

Van mreže decha

« Odgovor #28 poslato: 01. Maj, 2015. 09:45 »
Ja sam za.
  • Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006

Van mreže beodex67

« Odgovor #29 poslato: 01. Maj, 2015. 16:03 »
I ja sam za
  • Vozi: Felicia 1.3 GLX 1997. god.