Autor Tema: Skupovi: predlozi  (Pročitano 5587 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

Odg: Skupovi: predlozi
« Odgovor #60 poslato: 01. Apr, 2016. 11:09 »
a što ne bi Kragujevčani organizovali, a mi se grupnije odazvali, ne mora da bude zvanično, sa zastavama i to, može samo masovno
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Na mreži bigor

« Odgovor #61 poslato: 01. Apr, 2016. 14:47 »
Valjalo bi se popricati oko clanarina i o nekakvom izvoru prihoda.
Nije u redu da samo par ljudi finansira skupove, ne kazem da oni koji su dosli sad nisu voljni dati novac za organizaciju, vec kada treba da se organizuje skup, svi imaju nekakva preca posla.
Prvi sam ja taj koji ne mogu da napustim posao, a rado bi se nakrivio na skup ma koji da je.
Tim bi oni koji imaju vremena i volju da pomognu oko organizacije imali i finansije da to izguraju, a ne na teret par ljudi koji ponekada jednostavno ne mogu da stignu na sve strane.
Da ne bih bio svacen pogresno, ovo nije kritika nikome, samo mislim da bi ovako bilo ispravnije i bolje

Послато са LT22i  

• Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže Filip

« Odgovor #62 poslato: 01. Apr, 2016. 15:50 »
dobra ideja, da uplatimo članarinu iz koje bi se finansirali troškovi skupa (BG ili KG)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #63 poslato: 01. Apr, 2016. 15:54 »
I ja se slažem da  uplatimo po 500 dinara ili koliko god lepo otvori se račun i  uplatimo i super...
Bar za pivo da nakupimo  :B=)
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #64 poslato: 01. Apr, 2016. 18:35 »
To bi bilo sasvim OK, da se na racun uplati recimo 500-600 din po coveku par dana pre skupa, tako da se skup moze organizovati.

Licno predlazem da napravimo slup u Kragujevcu, srcu Sumadije, da lokalni clanovi razmisle o lokaciji, organizaciji... da predloze isnos za uplatu, pa onda ko hoce sigurno, do 7 dana pred skup neka uplati novac i to je to, eto skupa...

Inace predlazem Kragujevac jer mislim da bi onda doslo dosta clanova iz drugih mesta kojima je Kragujevac blizi od Beograda...

Mislim da je idealno da se skup odrzi sredinom maja meseca jer maj garantuje dobro vreme...

Vreme pocetka: PODNE ???
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži Peja

« Odgovor #65 poslato: 01. Apr, 2016. 21:25 »
Ček malo. Zar se forum ne finansira od reklama?

Reklama forumu je i okupljanje, zašto bi ja finansirao reklamu forumu?
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Na mreži bigor

« Odgovor #66 poslato: 01. Apr, 2016. 21:50 »
Kako je odrzavanje skupova reklama forumu, to je moja volja da se druzim sa ljudima zaljubljenicima u automobile kao sto sam i ja,a sve je to neko pokrenuo i organizovao i to samo zato sto to voli. Dali se sta od reklama dobije, ne znam cisto sumnjam ali znam da ostali klubovi placaju clanarinu, naravno imaju odredjene i povlastice zbog toga. Nije sad ova tema za ovdje da raspravljamo niti sam ja sada toliko aktivan da nesto vise poguram ali je realno za odrzavanje nekih vecih skupova da postoji nekakav izvor finansiranja. Sto opet po meni ne znaci da onaj ko ne ucestvuje u tom finansiranju ne smije doci na skup samo nebi trebao da koristi nekakve povlastice niti da ucestvuje u takmicenjima ili izvlacenju nagrada

Послато са LT22i  

• Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Na mreži Peja

« Odgovor #67 poslato: 01. Apr, 2016. 21:59 »
Verovatno nikada necu uspeti doći iako želim, niti je 5e neki novac. Nego ja to onako, čisto principijalno, bez predumišljaja i zle namere.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Na mreži krcaerdoglija

« Odgovor #68 poslato: 01. Apr, 2016. 22:45 »
Super ideja za finansiranje godisnjeg skupa,podrzavam ideju u potpunosti!Kako Bugari mogu a mi ne mozemo  wac1,samo treba sve organizovati oko uplacivanja!
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #69 poslato: 01. Apr, 2016. 23:27 »
Ove godine nije u planu da se organizuje bilo kakav veliki skup.
Aprilili!   =))
  • Vozi: Yeti

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #70 poslato: 01. Apr, 2016. 23:33 »
 :bravo:
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Na mreži krcaerdoglija

« Odgovor #71 poslato: 01. Apr, 2016. 23:48 »
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže Bogdan86

« Odgovor #72 poslato: 02. Apr, 2016. 08:45 »
 =)) =)) Svaka cast za salu!!!  :RR)
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2015

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #73 poslato: 06. Feb, 2017. 19:15 »
Šta ćemo za nove skupove?

Neko je predložio Zlatibor... Šta mislite kad bi trebalo organizovati i na kojoj lokaciji na Zlatiboru?
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #74 poslato: 06. Feb, 2017. 19:25 »
Gađamo neku subotu, lepo vreme, proleće ?? Može i neko izletište pored Zlatibora.. tamo je sada ionako postalo suviše urbano :(