Autor Tema: Voda u kabinskom prostoru - škoda Yeti  (Pročitano 1960 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dukaZapočeo temu

Voda u kabinskom prostoru - škoda Yeti
« poslato: 25. Mar, 2015. 12:06 »
Uvaženi članovi foruma,

Pre nekoliko meseci sam uočio da se ispod patosnice sa suvozačeve strane stvara kondenz. Pažljivim pregledom sam uočio da je i tepih jedva vlažan. Od pre nekoliko dana, tepih je značajno vlažniji. Proverio sam odvode za vodu ispod vetrobrana i oni su čisti i prohodni. Molim vas, ako neko ima ideju, ili je imao sličan problem, pomogne savetom u rešavanju istog.

Srdačan pozdrav,

Duka
« Poslednja izmena: 26. Mar, 2015. 20:28 Karlheinz Hell »

Van mreže paun

Odg: Voda u kabinskom prostoru - škoda Yeti
« Odgovor #1 poslato: 25. Mar, 2015. 19:47 »
Ja sam imao slican problem na octaviji. Voda je prolazila izmedju tapacira i vrata, posto je unutra u vratima sastita ispod tapacira bila pocepana. E sada da li je isti princip kod tebe nisam siguran. Svakako pogledaj na donjoj strani vrata trebalo bi da imas dve rupe za odvod vode, da se one nisu slucajno zapusile.

« Odgovor #2 poslato: 26. Mar, 2015. 13:09 »
Problem rešen, iskreno se nadam! Između firewall-a i prednjeg levog branika se nakupila gomila lišća, (koje se ne vidi okom pošto je duboko dole). Tek kad je skinuta obloga branika, i lišće uklonjeno, oslobođen je prolaz za vodu. Tako da se nadam da u skorije vreme neće biti problema.

Van mreže nikolaj

« Odgovor #3 poslato: 26. Mar, 2015. 15:31 »
Da ne ispadne da su vlasnici Yetija sa foruma nezainteresovani, drago mi je da si rešio problem. Nisam ništa pisao povodom ovoga, jer da budem iskren nisam znao kako da ti pomognem, ali si zato ti svima nama pomogao ako nam se u budućnosti javi sličan problem. Pozdrav i dobrodošao na Škodaforum.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

« Odgovor #4 poslato: 26. Mar, 2015. 17:12 »
@Nikolaj
Hvala na dobrodoslici.

Van mreže sale89

« Odgovor #5 poslato: 02. Apr, 2015. 17:38 »
Nisam dugo bio na forumu ali evo da podelim nesto sto sam primetio.Kod fabie moje kada je auto parkiran na ravnom uopste nigde ne curi voda u kabini i nisu mokre patosnice,a kada je parkiran jednom stranom uzdignutom na ivicnjak onda moze da se pliva unutra.Toliko od mene :)