Autor Tema: Zamena Bolero/Swing  (Pročitano 2254 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže siskobnZapočeo temu

• Registrovan
  • L&K ugled: 0
Zamena Bolero/Swing
« poslato: 29. Mar, 2015. 18:27 »
ako ima ko i ako slucajno zna,kod mene je skoda oktavija sa najslabijom opremom,ono sa cd i ladicom i manuelnom klimom,

htio bi da ugradim stream ili bolero u nju,ali mi treba i okvir za manuelnu klimu,gdje ga naci zna li iko

takodje da li u skodu oktaviju 2007 moze da se ugradi bolero sistem,

ubio sam se trazeci ovw odgovore ali nemam ih,
  • Vozi: Skoda Octavia II 2007 1.9tdi

Van mreže klisko

Odg: Zamena Bolero/Swing
« Odgovor #1 poslato: 12. Maj, 2017. 17:31 »
Možda budem u prilici da zamenim moju octaviu (2010) za dve godine noviju, sa manje km i 2.0TDI motorom, što mi je glavni plus. Minus je što sada imam Bolero, a u novijoj je onaj najmanji radio, mislim da je Swing. Mogu li da im zamenim mesta uz eventualno kodiranje, imajući u vidu da noviji automobil ima parking senzore, a moj nema? Na šta treba da obratim pažnju? Hvala.
  • Vozi: Octavia A5FL 1.9TDI 2010 i Octavia A7FL 1.6TDI 2019

Van mreže slobodanalex

« Odgovor #2 poslato: 12. Maj, 2017. 20:12 »
Trebalo bi da može bez problema. Ja sam kod mene na A5 pre FL ubacio Bolero koji je izvađen iz drugarovog auta i nije dekodiran pa mi je tražio kod, preko VCDS nisam nikako uspeo da ga otključam pa sam morao otići do škoda servisa da mi daju kod, što su mi naplatili 2.500 din. Posle samo iskodiraš preko VCDS parking senzore itd...
  • Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže vnov

« Odgovor #3 poslato: 13. Maj, 2017. 10:20 »
Ja sam imao fabrički Swing u kombinaciji sa prednjim i zadnjim parkin senzorima i bez problema sam ubacio Bolero samo ukucaš kod i ne treba dalja kodiranja, sve radi.
  • Vozi: KAROQ FL, Ex KODIAQ, Ex Octavia A5 FL 1.4TSI ELEGANCE + RS LOOK

Van mreže klisko

« Odgovor #4 poslato: 13. Maj, 2017. 10:34 »
Hvala, nadam se da ću biti u prilici da to probam i ja :)
  • Vozi: Octavia A5FL 1.9TDI 2010 i Octavia A7FL 1.6TDI 2019

Van mreže slobodanalex

• Vozi: ŠKODA SUPERB COMBI 2.0 TDI STYLE 2017 Lava Blue

Van mreže vojkan85

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: -7
« Odgovor #6 poslato: 06. Mar, 2018. 15:12 »
Znam da ima tema ali za Fabiju. Ako admin smatra da je bolje premestiti, udri :). Pazario bih umesto swing-a, bolero. Pošto imam mf na volanu, na šta bi trebalo da se obrati pažnja? Nadam se da se samo zabodu džekovi bez dodatnog kodiranja ili je i to potrebno?
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže Enes_k1

« Odgovor #7 poslato: 31. Avg, 2018. 13:59 »
Jeste stara tema, ali mozda nekog bude zanimalo pa da ima i odgovor.
Izvadio sam Swing iz Octavie combi FL i ubacio Bolero bez ikakvih dodatnih petljavina. Posao od 10 minuta. Komande na volanu rade, prikaz parking senzora (OPS?) radi i to je to. Jedino što nemam bt modul pa ne mogu da spojim telefon, a kad kliknem tipku "phone" samo se aktivira mute zvuka. I primetio sma da se bez obzira na postavke desi nekad da ne prikaze podesavanje klime ili ga prikaze samo na kratko.