Autor Tema: Ovlašćeni Škoda servisi u Novom Sadu  (Pročitano 3350 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DamirZapočeo temu

Ovlašćeni Škoda servisi u Novom Sadu
« poslato: 30. Mar, 2015. 15:59 »
Pozdrav,

Malo sam čačkao po forumu i video da faktički nema komentara za Škoda servise u Novom Sadu.
Ja sam na zvaničnom sajtu našao dva:
1- Auto servis M&M, Zadružna 47
2- Auto centar Inter Srem, prema Veterniku

I sam bi trebalo da odem u servis, a pošto sam relativno skoro kupio Škodu Yeti, realno ne znam ni jedan servis u NS-u, niti imam nekog drugara koji zna.
Samo na osnovu telefonskog razgovora i mejla na koji sam poslao na oba servisa, otićiću u Inter Srem, tamo su me bar saslušali kada sam zvao i odogovorili na mail. Kada sma zvao M&M, bukvalno su me otkačili...
Naravno ukoliko ima ljudi koji su išli u ove servise, molim vas podelite iskustva, mnogo bi značilo.
Ukoliko znate neki drugi, neovlašćeni jeftiniji servis sa preporukom, super, dajte kontakte.

• Vozi: Skoda Yeti 1.2 TSI, 2010

Na mreži mtesic

Odg: Ovlašćeni Škoda servisi u Novom Sadu
« Odgovor #1 poslato: 30. Mar, 2015. 17:10 »
Cao!

Iz NS-a sam, u porodici 15 godina imamo Škode (Octavia, Fabija). Moja iskustva:

Inter Srem: prevelik sistem za moj ukus! Nema personalizovanog tretmana u smislu da ima tamo neko da te sasluša koliko bi možda voleo, da zajedno pogledate situaciju, da ti predoči mogućnosti.... Imam utisak da im je potpuno svejedno da li ćeš sledeći put doći ili ne. Ne stavljam im to na teret - tako je to verujem u većini velikih sistema, ali meni to jednostavno ne prija. Verujem da mogu da urade posao kako treba, ali su i cene za moj ukus prejake.

U MM sam jednom bio na malom servisu i nisam želeo više da se vraćam. Nisam dobio račun (na ovom ne bih insistirao u to vreme politika izdavanja računa se polako uvodila), ali sam pitao da li mogu da mi napišu na papir šta su uradili - i tu me je nešto smutio i poslao kući :). Dakle, možda mi je samo resetovao servisni interval, uzeo novac i rekao neka magarac vozi još 8000km. Moguće i da su OK uradili, ali meni je bilo dosta...

AS Skoda Kisač je po meni najbolje rešenje. Cene su umerenije, iako ne bagatela (Fabia: mali servis 100E, farbanje krila ili branika 70E), sa vlasnikom servisa uvek o svemu možeš prodiskutovati, ako insistiraš i pokazaće ti šta čačkaju. Vlasnik Ondrej je uvek u blizini u kombinezonu, servis je čist, uredan, sam sebi iz automata pustiš espresso dok čekaš, pročitaš časopise o automobilima, imaš TV. Nisam imao utisak da me muti. Ako mogu da kažem (pošto ipak nisam iz struke) - uverili su me da dobro poznaju škodine automobile.

Već niz godina što mogu uradim sam (hvala ekipi sa ovog i drugih foruma + YT). Naravno, sa ostalim moram kod nekog.

Da sumiram: Moje mišljenje je da treba sam sređivati što možes/umeš (potpuna kontrola po pitanju rada, troška, plus je još i zanimljivo), a za ostalo teraj u Kisač - makar da ih isprobaš -vredi im dati šansu.
  • Vozi: Fabijica MK1 1,2 htp :-)

Van mreže DamirZapočeo temu

Odg: Ovlašćeni Škoda servisi u Novom Sadu
« Odgovor #2 poslato: 31. Mar, 2015. 08:29 »
Pozdrav,

hvala puno na odgovoru, baš je dobro napisano, sigurno će mnogima koristiti.
Slažem se da treba uraditi sam što se može, treba poznavati svoj ato a i štede se i vreme i nervni sistem :).
Ja lično trenutno kopkam po forumu, pokušavam da pokupim što više i da priznam oduševljen sam odzivom ljudi koji hoće da pomognu. Ima gomila sitnica koje se mogu rešiti za minut a mogu se razvući dugo dok se, zbog istih, čovek natera da ode u servis.

EDIT:
tema zaključana, sve dalje oko ovih servisa pisati u zasebnim temama
M&M i Intersrem nemaju temu - mogu se pokrenuti
AS Kisač: http://forum.skodaforum.rs/servis-preporuka-reklama/autoservis-as-kisac-skoda-servis-i-delovi/

« Poslednja izmena: 27. Feb, 2017. 23:26 Karlheinz »
  • Vozi: Skoda Yeti 1.2 TSI, 2010