Autor Tema: Naknadna ugradnja fabrickih krovnih nosaca (Fabia Combi)  (Pročitano 2884 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže hiavata13Započeo temu

Pozdrav,

Da li je neko radio naknadnu ugradnju uzduznih krovnih nosaca na Fabiu Combi? Radi se o onim fabrickim. Interesuje me koliko je tesko / pipavo / izvodljivo u kucnoj reziji?
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9 TDI 2001

Van mreže Beli82

Odg: Naknadna ugradnja fabrickih krovnih nosaca (Fabia Combi)
« Odgovor #1 poslato: 14. Apr, 2015. 20:17 »
Koliko sam ja skontao,  nije nešto komlikovano...  veći je problem naći te nosače-rejlove. Pojave se na oglasima jednom u 100 godina i koštaju po meni nerealno mnogo. Ja sam gledao da uzmem rejlove za moj auto ali sam ih samo jednom video u oglasima i to za 90 evra.

Sent from my Smederevac na drva.

• Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Na mreži bugarin

« Odgovor #2 poslato: 14. Apr, 2015. 20:25 »
mani se tog posla.
moras da skines lajsne na krovu, unutra nebo, plastike stubova itd.
sam princip montaze nije komplikovan: diht gume, srafovi i matice. evo i slika

ali, na briskodi su se zalili da vrlo cesto procuri oko tih srafova, da oni koji skidaju sine sa slupanih kola ne paze pa izlome lajsne i plastike, pa im to otezavalo ugradnju..............................
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže joca 58

« Odgovor #3 poslato: 14. Apr, 2015. 22:15 »
Mislio sam da ugradim na fabiu 2 ali kad su mi rekli da bi me to kostalo 1500e odustao sam odmah.Ako bi zbog ukrasa nije toliki problem ali ako ces da ti sluze problem je ojacanja ispod lima koje tvoj auto nema.Za auta sa nosacima odmah se rade ta ojacanja u svim tackama a i po sredini krova.To su mi objasnili u Auto Cacku.Pozdrav
  • Vozi: yeti 2011 1,2 DSG expiriens

Van mreže hiavata13Započeo temu

« Odgovor #4 poslato: 15. Apr, 2015. 21:44 »
OK, hvala na odgovoru! :)
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9 TDI 2001