Autor Tema: Kvrckanje u vratima  (Pročitano 2438 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže JovishZapočeo temu

Kvrckanje u vratima
« poslato: 21. Apr, 2015. 10:04 »
Pozdrav svima.Kupio sam pre nekih 15 dana superb,2.0 d,2010,prva reg. 2011,kupljen nov u Srbiji,presao 80.000km.
E sad ,pre njega sam vozio audi A4,2.0d, 2006,takodje kupljen u Srbiji.Prvi utisak kada sam seo da vozim superb je bio prilicno nizak nivo buke motora,ali prilicno iritirajuce kvrckanje u vratima kada prelazim preko rupa ili cak na nekim blazim neravninama,pa me interesuje da li je jos neko imao slicno iskustvo,i da li je to u pitanju samo to sto taj problem nisam imao u audija,pa sad kad sam presao skodu imam takav utisak.
Znaci,sustina pitanja je da li je to normalno ponasanje u superbu?
  • Vozi: Superb 2.0 , 2010

Van mreže Karlheinz

• Administrator
  • L&K ugled: 104
Odg: Kvrckanje u vratima
« Odgovor #1 poslato: 21. Apr, 2015. 14:05 »
Dobrodošao. Koja vrata, sva? Cvrči plastika, kucka metal, škripi, kako se čuje, koji je zvuk?
Uglavnom, na suštinu mogu da ti odgovorim - ne treba ništa da kvrcka, nije normalno.  :-X
  • Vozi: Yeti

Van mreže krcaerdoglija

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 54
  • ERDOGLIJA KINGDOM
« Odgovor #2 poslato: 21. Apr, 2015. 22:06 »
moze da se desi da je neka zabica pukla,pa kada prelazis preko neravnina cuje se plastika kako lupka o metal!!!
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

« Odgovor #3 poslato: 22. Apr, 2015. 07:53 »
hvala na odgovorima...generalno,cvrci plastika ali ne direktno na vratima nego tu negde u blizini svih cetvoro vrata ,i oko oba srednja stuba...stvarno cudan problem...bas sam juce imao prilike da vozim isti auto i on nema taj problem...a sigurno znam moj auto nije lupan...ne znam kome da se obratim posto vidim da neki majstori koje sam pitao nemaju vremena ili nece oko toga da se zanimaju...

Na mreži Sreten

• RallyeSport
  • L&K ugled: 6
« Odgovor #4 poslato: 02. Maj, 2015. 11:46 »
Uzmi izolir traku I namotaj na ovaj deo sa slike na svim vratima I javi jel resen problem. Ali dodaj traku sa svih strane, ne ovako kao na slici. Dovoljno je dva kruga samo da namotas.

Sent from my SM-N910C
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 272KS 4X4 DSG

« Odgovor #5 poslato: 21. Maj, 2015. 14:53 »
upalila je fora sa izolir trakom,hvala na savetu.mada mi se jos malo cuje struganje plastike ali sam provalio da mi srednji stub nije dobro pricvrscen tako da kad i to popravim necu imati nikakvih problema.hvala jos jednom.
pozdrav

Login = pun pristup, 0 reklama

Zdravo! Uloguj se ili Registruj. Novi aktivacioni Email?