Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
Razno
»
Auto-Servisi Prodaje Usluge
»
FI-BO - Beograd - delovi za Škodu, Seat, VW
Dole
Autor
Tema: FI-BO - Beograd - delovi za Škodu, Seat, VW (Pročitano 3534 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
tasa
Laurin&Klement
Like ukupno: 1
L&K ugled:
14
FI-BO - Beograd - delovi za Škodu, Seat, VW
«
poslato:
05. Maj, 2015. 12:02 »
Sa ovom prodavnicom FI-BO (FIBO) imam jako losa iskustva, 3x sam isao nesto da pazarim, i svaki put strasnoooo ne ljubazni, pogotovo vlasnik iste. Preko telefona potvrdi da ima deo, kad dodjete dela nema, ali svaki put. Zaobilazite radnju u sirokom krugu.
Poz..
edit, kontakt info:
Fi-Bo Beograd
Stanka Opsenice 3a
11030 Beograd
011/355 33 80
065/355 33 80
063/215 833
office@skoda-fi-bo.rs
fi-bo@skoda-fi-bo.rs
http://www.skoda-fi-bo.rs/
«
Poslednja izmena: 29. Sep, 2015. 23:12 Karlheinz Hell
»
Vozi: fabia sedan 1.9sdi, 2002, passat b6 2.0tdi 2008 Sportline
decha
Style
Like ukupno: 0
L&K ugled:
11
Odg: FI-BO - Beograd - delovi za Škodu, Seat, VW
«
Odgovor #1 poslato:
05. Maj, 2015. 13:05 »
Takodje lose iskustvo sa ovom radnjom i njenim vlasnikom. Ne daj bože da nešto morate da mu vratite na reklamaciju. Da samo on ima deo koji mi treba za auto, ne bih ga uzeo od njega.... Toliko
pozzz
Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006
nikolaj
Laurin&Klement
Like ukupno: 3
L&K ugled:
20
«
Odgovor #2 poslato:
05. Maj, 2015. 15:07 »
A ja ih na neviđeno izreklamirah (i to besplatno) u onom postu iz februara 2014. godine. Sve to izgleda lepo na njihovom sajtu, ali kada članovi foruma iz prve ruke ocene nečiju poslovnost i ljubaznost, to je za nas ostale prava slika pojedine prodavnice ili servisa.
Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.
decha
Style
L&K ugled:
11
«
Odgovor #3 poslato:
05. Maj, 2015. 21:27 »
On prodaje Vika delove pod pricom kao Češki delovi bla bla, a u stvari kinezčina katastrofa. Ležajeve za točkove Vika ni slučajno nemojte stavljati na kola. Vrlo brzo riknjavaju ili prozuje ili kao meni na prošloj fabiji samo ode onaj magnetni prsten i počne ABS da z.... Naravno kod pomenutog gospodina iako sam mu rekao da cu doneti potpis i pecat servisa na memorandumu servisa gde mi je ugrađen ležaj ( da je ugrađen po propisu) dobio sam odgovor ,, ja to šaljem u Češku da oni procene pa ako ti odobre dobiješ novi ležaj za 3-4 nedelje.
Šta ja da radim bez auta 4 nedelje? Može ja tebi platim novi ležaj a kad oni odobre ti meni vratiš pare za taj ležaj? Odgovor kratak i jasan, NE.
Ne bih uzeo nešto od njega više makar nemao gde drugde da nađem.
Vozi: skoda fabia 1.9tdi 2006
dulefontana
Laurin&Klement
Like ukupno: 2
L&K ugled:
41
«
Odgovor #4 poslato:
06. Maj, 2015. 11:45 »
Ranije sam kod njega uzimao rucice za otvaranje vrata za Favorita. Cesto su pucale ali su bile i jeftine. Prvi problem je izbio kada sam ga zvao i trazio tablu od Felicije (pre samog pakovanja Felicijine table, davne 2009. godine). Kada sam coveku rekao da mi trebaju sledeci delovi: tabla, cajgeri, prekidaci, plastike, volan, tapaciri...
covek me je pitao a sta je to vama sve crklo kada sve to menjate, moj odgovor je bio da zelim sve to da spakujem u Favorita.
Poceo je da vice da je to nemoguce, kako sam ja ko zna koji po redu kome je to palo na pamet i da ce mi reci sto i ostalima da je to nemoguce i da sad i ne zeli da mi proda delove, da ne bude posle kada vidim i sam da ne moze onda cu mu traziti pare nazad. Iako sam rekao da kupujem na svoj rizik nije hteo da mi proda. Jedva sam tablu uspeo da kupim, i to sam brata i drugara poslao kod njih, posle pola sata nabedjivanja i ponavljanja price da je auto bio u sudaru i da je pukla tabla, jedva je prodao burazeru tablu. Kasnije sam upoznao clana DZ i zaboravio FIBO.
Jednom sam jos otisao i trazio cajger koji je skinut sa Fel 1.3 karb, i govorio mi je kako je to to, kada sam uporedio brojeve sa programom ETKA, video sam da je ustvari sat od dizela. Jedva sam uspeo da reklamiram i da uzmem nazad pare.
Verujem da kada se covek bavi takvim poslom dolaze svakakvi i da se vremenom gubi strpljenje, ali iskreno mislim da se i stice sposobnost da procenis da li je covek vredan paznje i prema takvom kupcu se treba ponasati pristojno. Moj savet je biti debelo oprezan, ili otici na drugo mesto.
sumadinac1.4 16v
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #5 poslato:
06. Maj, 2015. 20:23 »
Ja sam narucivao delove brzom postom...licno sam bio u prodavnici prosle nedelje.Primetio sam da su neki put malo napeti kada narucujem tel.Inace cene su razne prema kvalitetu...kada sam bio u prodavnici nije bilo neljubaznosti...Vika delove uzimam..pa cu videti kvalitet :-)
skodilakprvi
RallyeSport
L&K ugled:
4
«
Odgovor #6 poslato:
06. Maj, 2015. 21:38 »
Zavisi šta si uzeo.
Ja sam na Octaviji A4 stavljao prednje amortizere Vika i bio prezadovoljan, 110000km izdržali i auto prodat.
Zato me je druk lager kod njih koštao seta kvačila posle 12000km.
Vozi: Octavia 1.9 TDI PD 105ks.
sumadinac1.4 16v
Laurin&Klement
L&K ugled:
7
«
Odgovor #7 poslato:
07. Maj, 2015. 08:55 »
Uzeo sam monro amortizere....nisam hteo vika...jer sam uzeo njih za gepek...pa mi nesto sumnjivi.Uzeo sam plocice i paknove...(paknovi lepo hvataju)Plocice (kocione)tek treba da stavim...
alexa06
Laurin&Klement
L&K ugled:
5
«
Odgovor #8 poslato:
07. Maj, 2015. 14:59 »
Ja kod njih uzimam delove za mali servis i uzimao sam i neke delove za trap i mislim da su ok.Nekada daju popust na karticu a nekad ne, a da je gazda neljubazan ima momente. Kad para udari u glavu to je čudo!
Poslato sa mog Smedervca na drva!
Karlheinz
Administrator
Like ukupno: 284
L&K ugled:
103
«
Odgovor #9 poslato:
26. Sep, 2015. 01:42 »
Bio sam u FIBO dva puta čini mi se, zadnji put pre oko 3 godine. Kupio sam tamo i svoje prve delove za mali servis (filtere) čim sam kupio O2 2010 god. i sećam se - bili su vrlo povoljni da ne kažem jeftini.
Vozi: Yeti
IGOR 955
Laurin&Klement
L&K ugled:
5
«
Odgovor #10 poslato:
02. Mar, 2016. 08:13 »
Evo da i ja iznesem svoj sud...
Na preporuku drugara koji vozi škodu već godinama, i delove nabavlja isključivo kod Saše, otišao sam u pomenutu radnju.
Bio sam prijatno iznenadjen ljubaznošću, s obzirom da sam pročitao i nekoliko kritika ovde, bio sam spreman svašta da očekujem. Međutim desilo se sasvim suprotno. Čovek mi je uračunao i popust na drugarovu karticu, tako da su me delovi za mali servis, izašli ubedljivo naj jeftinije od svih ponuda...
Što se mene tiče - veliki plus za FI-BO Beograd
Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004
mirkuk38
Laurin&Klement
Like ukupno: 8
L&K ugled:
38
«
Odgovor #11 poslato:
02. Mar, 2016. 08:39 »
Loyalty card?
IGOR 955
Laurin&Klement
L&K ugled:
5
«
Odgovor #12 poslato:
02. Mar, 2016. 10:45 »
Da...postoji zaista.
Ja nisam dobio svoju, ali sam došao na preporuku drugara koji poseduje istu već duže vreme.
Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004
pajapop
Laurin&Klement
Like ukupno: 90
L&K ugled:
15
«
Odgovor #13 poslato:
02. Mar, 2016. 18:16 »
Moram sad i ja da se nadovezem...Citajuci prve postove, otisao sam tamo sa skepsom...Pre dve nedelje i upravo danas...Neverovatna ljubaznost i predusetljivost...Cene vrlo povoljne, da ne kazem "dzabalesku"...bar za Feliciju....Cak sam dobio gratis male sijalice za instrument tablu (jer mi je jedna crkla), jedno 10-tak komada...Ali, i sa moje strane je sve bilo "normalno": " Dobar dan...kako ste...hvala,... sretan rad, dovidjenja..."...
Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.
Gore