na slici broj 4 se vidi rastavljeno zadnje svetlo (original je od VW Lupo koje sam naknadno ugradio) kakom sam ga prepravio da bi se palilo sa gornjim svetlom -Sad ne znam ocu lu biti jasan ali probacu.donje svetlo se se normalno paliti kada se otvore vrata ali radice i kada se upali samo na primer kad se upali i nazad ko sedi iznad glave i dole kod nogu.
zutim krugovima sam oznacio sa kojeg kontakta sijalice se mora uzeti napajanje za donje svetlo ovde se mora paziti da se uzme pravilan kontakt jer plavim krugo sam oznacio zajednicki kontakt za sijalice i on se ne sme uzeti jer nece raditi kako treba.To se takodje vidi ako se pogledaju vodoti na lampi koji je zajednicki a koji zaseban vod za sijalicu
na slici broj 5 se vidi kako sam na kraju spojio zice od gornjeg svetla na postojecu instalaciju .Dve zice se spajaju na onaj kontakt koji se vidi da je zajednicki (sad sam zaboravio dali je stalni + ili -) u ovom mom slucaju je donji pin na svetlu (na slice levo) Ujedno sam iskorostio i rupu u nebu da bih progurao zicu do uznad zadnjih vrata gde sam je izvukao napolje da bi ih sastavio sa zicama koje idu od donjeg svetla i provukao do gornje lampe.Provlacenje zica se moze poceti i od gore pa na dole verovatno bi bilo lakse ali ja sam zaletovao LED diode odmah pa zato nisam mogao ali sam ipak na kraju odsekao zaletovane LED trake i sastavio ih sa klemnama u slucaju da se sedista moraju skidati.
na slici broj 6 se vidi kako sam provukao zice za napred izvadjen je bio radio i gornja polica i deo sa starne konzole radi lakseg provlacenja zica i onda sam ih pruzio kroz stub od soferke i prednjih vrata na gore pa opet do postojeceg svetla gde treba povezati(to je u planu sl vikend )
Narode ako kome sta treba nek pita ali iskreno receno ovo mi je bio najtezi deo

opisivanje lakse mi je bila ugradnja
na kraju da se zahvalim Bugarinu na podstreku koji mi je dao i na ponudjenoj pomoci koju mi je ponudio za postavljane ove moje teme koja je bila vec skoro godinu dana u planu ali me je bilo staha od pisanja i postavljanja na stranicu