Autor Tema: Skoda Fabia 1.0 75KS Lupkanje  (Pročitano 7311 puta)

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Beli82

Odg: Skoda Fabia 1.0 75KS Lupkanje
« Odgovor #15 poslato: 15. Mar, 2016. 16:33 »
Za takav bezobrazluk i treba oduzimati licencu...samo nogom sa takvima. Iskeširaš im 10k evra i kao "ma kakvo lupkanje, to je fabrički tako normalno..." a sada kada im je "ćale" lupio zaušku, sad su sto qraca našli da ne valja?
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže Bogdan86Započeo temu

« Odgovor #16 poslato: 16. Mar, 2016. 13:04 »
Auto danas najverovatnije ide slepom u Cacak da ga tamo ,,srede'' mada jos uvek ne znam sta ce tacno da mu rade ali ocigledno su resili da se ozbiljno pozabave problemom  :)
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2015

Van mreže vule035

« Odgovor #17 poslato: 16. Mar, 2016. 13:08 »
Zanimljivo je to da i na drugoj Fabiji sa istim motorom je postojao taj problem. Sad da li je serijski ili su baš bili loše sreće da nabave dva primerka sa istim problemom.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 MPI 50kW 2002. god.

Van mreže Beli82

« Odgovor #18 poslato: 16. Mar, 2016. 15:00 »
Ne bi me čudilo da su uzeli primerke sa greškom tj sa reklamacije da ih preprodaju...po sistemu ako prođe prođe.

« Odgovor #19 poslato: 16. Mar, 2016. 15:20 »
Pa pazi ja moju i jesam isterao iz salona gde je bila izlozena a ta druga koju smo probali je zauzela mesto u salonu gde je bila moja, mozda i ima tu necega...

Van mreže Neba

« Odgovor #20 poslato: 16. Mar, 2016. 15:49 »
Pa pazi ja moju i jesam isterao iz salona gde je bila izlozena a ta druga koju smo probali je zauzela mesto u salonu gde je bila moja, mozda i ima tu necega...
Подземне воде ?

// извињење за спам
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže Beli82

« Odgovor #21 poslato: 16. Mar, 2016. 20:15 »
Подземне воде ?

// извињење за спам

Mene uopšte ne bi čudilo da su mu iz AČ i Stojanovića i to spomenuli kao uzrok problema...pre nego što se oglasio "ćaća" iz Češke.

« Odgovor #22 poslato: 21. Mar, 2016. 16:37 »
Evo danas mi je javljeno da je auto stigao iz Cacka kod Stojanovica i da mogu da ga preuzmem, navodno je losa lamela bila problem i krivac za sve ostalo sto se desavalo... Nazalost tek sutra idem po auto da se uverim da je problem resen ali javljam cim bude novosti.

« Odgovor #23 poslato: 22. Mar, 2016. 10:25 »
Auto je danas preuzet, koliko sam imao vremena da ga testiram za sada sve deluje ok osim sto mi je jelkica nestala  ;D, prosto je milina voziti sad... E sada da sumiram ceo proces... Nije mi jasno zasto je morala da nastane cela ova frka zbog jedne lamele, da ja vozim auto skoro godinu dana sa falinkom da se cimam 5 puta po ovlascenim servisima da saljem mail centrali (pa je tek onda nastala frka), da auto ide u Cacak pored svih ovlascenih servisa u Beogradu zbog jedne lamele... Bilo kako bilo nadam se da je mojim mukama sada dosao kraj i da cu napokon moci da uzivam sa svojom novom Skodom kao sto sam i trebao od prvog dana i nadam se da ce ova tema mozda pomoci jos nekome u resacanju problema sa svojim autom pa makar da mu skrati ceo mukotrpan proces kroz koji sam ja morao da prolazim.
P.S. Svraticu cim budem imao vremena i do glavnog majstora u Auto Cacku na Novom Beogradu da ga pitam odakle mu informacija (koju su navodno dobili direktno iz Skode) da je lupanje mog menjaca standardna stvar za taj sklop menjaca i motora i zasto ne zeli svoj posao  =))

Van mreže dexterslab011

« Odgovor #24 poslato: 11. Sep, 2016. 19:44 »
E sad, da li ste mi ubacili crva ili i ja cujem isto lupkanje... Cini mi se da ga cujem kad vozim po neravnom terenu(gradske ulice) i kada pustim kvacilo malo brze... Ali bas se cuje, mislim da ne bi smelo tako da se cuje na novom autu. Isto je 1.0 75, do sad sam presao 3000, a uzeo sam ga 14.06. Jos me brine i to da cujem kocenje...ne skripe kocnice nego kao da struzu(suste) kada stisnem papucicu... Ici cu do kraja meseca u AC pa cu da vidim sta ce mi reci, inace sam vec prvi dan imao reklamaciju...volan nije bio "centriran" odnosno morao je da stoji malo ulevo da bi auto isao pravo...i jos nesto sam primetio bas danas, kada sam parikrao auto, otvorim haubu i osetim miris slican topljenoj plastici..ali ajde to da otpisem na novo...
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

Van mreže munja23

« Odgovor #25 poslato: 11. Sep, 2016. 19:48 »
To sa centriranjem volana sam i ja imao kao reklamaciju.
Sto se tice kocnica, kakav ti je stil voznje, kocenja? Znam za jedan servis gde im je dosao klijent da se zali da mu se cuju kocnice. Kada je vlasnik provozao kola, covek iz servisa je rekao, ok, mozete meni da date da provozam? Par puta je agresivno i naglo zakocio, od tada se vise nista cudno nije culo :)
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže dexterslab011

« Odgovor #26 poslato: 11. Sep, 2016. 20:11 »
Imam bebu mladju mesec dana od auta 😃 mislim da je "ko po jajima" blago receno. Ajde probacu malo da ga cimnem kad nnisu supruga i beba u autu. Hvala za savet. Ostalo je jos ovo lupanje, koliko sam istrazio po stranim forumima City Go ima dosta prijava crkavanja kvacila u garanciji, a ako je ovde isticmotor i menjac, kao sto mislim da jesu...eto...
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

« Odgovor #27 poslato: 12. Sep, 2016. 11:21 »
Necu da vas plasim ali to je to, barem za naglo otpustanje kvacila... Sto se tice neravnog terena nisam nista primetio da tada lupa. Meni je bilo srce lamele kao kvar pa su menjali lamelu ja bih vam savetovao da im odmah ukazete na to da bi izbegli demontazu celog menjaca i da ostajete duze bez kola nego sto je potrebno kao ja a da vam pritom ne daju zamenski auto i da vidite da vam zamene i korpu ako je to moguce posto meni nisu i problem mi se opet vratio jako brzo... Za CityGo sam nasao i ja na internetu ali mi je fascinantno kako za Fabiu nista nema, valjda ovaj motor uglavnom voze kao sluzbeni auto pa im ni ne smeta lupkanje  ;) :)
P.S. Zelim vam sto manje mucenja oko problema, znam kroz sta sam ja prosao i obavezno javite kako je proslo...
« Poslednja izmena: 12. Sep, 2016. 11:25 Bogdan86 »

« Odgovor #28 poslato: 10. Nov, 2016. 18:33 »
Nadam se da nije spam :)
Isti problem na octavi 3 staroj mjesec dana i prredje ig 3.5k.
U leru kad naglo pustim kvacili naprijed nesto lupne. To sam primijetio prije par dana. Ne sjecam se da je u pocetku tako bilo.
Da li se i tebi isto desavalo na fabiji?
  • Vozi: Škoda Octavia 2.0 tdi Style MY2017 Audi A4 2.0 2009.

« Odgovor #29 poslato: 11. Nov, 2016. 00:12 »
Da da isto to ali i u voznji, kada su mi zamenili srce lamele prestalo je na citava 3 dana i onda je ponovo pocelo