Autor Tema: Lampice  (Pročitano 1947 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BeatboyZapočeo temu

Lampice
« poslato: 26. Maj, 2015. 23:18 »
Pozdrav ljudi,imam problem kad ukljucim auto ukljuce se i dve lampice,ona za ulje i ona sa znakom uzvika a nakon 2-3 sekunde iskljuce se.Do sad se to nije desavalo pocelo je od skoro i motor pri paljenju ispusta neki cudan zvuk.Proverio sam nivo ulja i uredu je kao i nivo ulja za kocnice.
  • Vozi: Skoda Favorit 1.3 (1991)

Van mreže dulefontana

Odg: Lampice
« Odgovor #1 poslato: 27. Maj, 2015. 00:34 »
Sta znaci kad ukljucis auto? Kada ga stavis na kontakt ili kada ga upalis, ili pri verglanju? Levo lampica je kako je meni receno lampica za suvi start. Nit znam sta znaci nit me interesuje. Kada sam ubacio u Favorita instalaciju od Felicije, pri prvom verglanju mi se pali i ta leva, i opet auto upali i to je tako godinama.

Van mreže BeatboyZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 27. Maj, 2015. 16:03 »
Pri verglanju se ukljuci,ali nema veze raspitao sam se malo kazu da je to normalno ...
  • Vozi: Skoda Favorit 1.3 (1991)

Van mreže ozone

« Odgovor #3 poslato: 16. Sep, 2016. 00:28 »
Lepo ti je DUlence napisao,kad das kontakt,bez verglanja treba da se upale tri lampice, ulje, alternator i ta sa znakom uzvika ! Lad pokrenes motor sve tri se gase i to je pravilno!  Sta ti je sa lampicom akumulatora,to je kontrola alternatora i ako ne gori imas problem sa strujom,a ne sa motorom wac1.
  • Vozi: Fabija MK2 , 1.4 16v , 63kw