0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
ako to radi, onda ubaci kljuc u bravu suvozacevih vrata,
probaj prvo da li ti radi comfort opcija: ono kad kliknes prekidac na vratima do drugog polozaja i prozor podizes ili spustas do kraja bez drzanja tastera. ako ti ne radi ova funkcija, javi da ti pojasnim kako da je podesis.ako to radi, onda ubaci kljuc u bravu suvozacevih vrata, okreni kao kad otkljucavas i drzi dok ne pocne da spusta prozor. kad spusti do kraja, okreni na zakljucavanje i drzi dok se ne zatvori prozor.nakon ovoga trebalo bi da radi sve kako treba. U jebote pa citava nauka.Hvala probacu ali mislim da mi treba prevodioc.HAHAHAHA
Nažalost, mislim da Joca to neće moći da proba, jer izgleda da na Yetijima posle 2010.god. suvozačeva brava nema cilindar za ključ ( robocap, munja, zak-zak ) Moram prvo da proverim imam li bravu.Mozda je neko ukrao.Neznam sta je sa druge strane,pitacu suprugu.HAHAHA
Nažalost, mislim da Joca to neće moći da proba, jer izgleda da na Yetijima posle 2010.god. suvozačeva brava nema cilindar za ključ ( robocap, munja, zak-zak )
kod mene to radi ali u zavisnosti valjda koja komanda iznutra je zadnja koriscena(dali otvaranje po malo ili skroz).Jos nisam ukapirao(nisam ni iprobavao)kako se nekad otvore skroz a nekad do pola.Mozda ne drzim na daljincu uvek isto vreme otkljucavanje.Pozdrav