Autor Tema: Otvaranje prozora daljincem  (Pročitano 3771 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže joca 58Započeo temu

Otvaranje prozora daljincem
« poslato: 15. Jul, 2015. 21:51 »
Da li se nekom desava da se neki prozor ne otvori daljinskom komandom.Meni se desava (drugi put)da  ne otvori suvozacev prozor.Otvaram ih da razladi kabinu pre nego pridjem autu.Prozor normalno radi komandama iz kabine sa oba mesta.Mozda sam nesto blokiro ili.....Yetijevski pozdrav
  • Vozi: yeti 2011 1,2 DSG expiriens

Van mreže bugarin

Odg: Otvaranje prozora daljincem
« Odgovor #1 poslato: 15. Jul, 2015. 22:22 »
probaj prvo da li ti radi comfort opcija: ono kad kliknes prekidac na vratima do drugog polozaja i prozor podizes ili spustas do kraja bez drzanja tastera. ako ti ne radi ova funkcija, javi da ti pojasnim kako da je podesis.
ako to radi, onda ubaci kljuc u bravu suvozacevih vrata, okreni kao kad otkljucavas i drzi dok ne pocne da spusta prozor. kad spusti do kraja, okreni na zakljucavanje i drzi dok se ne zatvori prozor.
nakon ovoga trebalo bi da radi sve kako treba.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže nikolaj

« Odgovor #2 poslato: 16. Jul, 2015. 09:54 »
ako to radi, onda ubaci kljuc u bravu suvozacevih vrata,
Nažalost, mislim da Joca to neće moći da proba, jer izgleda da na Yetijima posle 2010.god. suvozačeva brava nema cilindar za ključ ( robocap, munja, zak-zak ) >:(
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže zix

« Odgovor #3 poslato: 16. Jul, 2015. 14:35 »
Nemam ni ja (2012).
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

« Odgovor #4 poslato: 16. Jul, 2015. 17:41 »
probaj prvo da li ti radi comfort opcija: ono kad kliknes prekidac na vratima do drugog polozaja i prozor podizes ili spustas do kraja bez drzanja tastera. ako ti ne radi ova funkcija, javi da ti pojasnim kako da je podesis.
ako to radi, onda ubaci kljuc u bravu suvozacevih vrata, okreni kao kad otkljucavas i drzi dok ne pocne da spusta prozor. kad spusti do kraja, okreni na zakljucavanje i drzi dok se ne zatvori prozor.
nakon ovoga trebalo bi da radi sve kako treba. U jebote pa citava nauka.Hvala probacu ali mislim da mi treba prevodioc.HAHAHAHA

« Odgovor #5 poslato: 16. Jul, 2015. 17:44 »
Nažalost, mislim da Joca to neće moći da proba, jer izgleda da na Yetijima posle 2010.god. suvozačeva brava nema cilindar za ključ ( robocap, munja, zak-zak ) >:( Moram prvo da proverim imam li bravu.Mozda je neko ukrao.Neznam sta  je sa druge strane,pitacu suprugu.HAHAHA

Nažalost, mislim da Joca to neće moći da proba, jer izgleda da na Yetijima posle 2010.god. suvozačeva brava nema cilindar za ključ ( robocap, munja, zak-zak ) >:(

Van mreže nikolaj

« Odgovor #6 poslato: 16. Jul, 2015. 21:13 »
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

« Odgovor #7 poslato: 17. Jul, 2015. 17:25 »
Nema brave na suvozacevim vratima (Nikolaj dobro vidi),probao sam obe opcije otvaranja i rade a nakon toga prozor sam otvorio jos dva puta daljincem.Kao sada radi.Videcu kad ponovim otvaranje.Hvala drugari na savetima.To je sitnica u odnosu na uzivanje koje auto pruza. im1st

Van mreže hocukupimyetija

« Odgovor #8 poslato: 09. Sep, 2015. 16:53 »
ja ne znam za opciju da se prozori otvaraju-zatvaraju preko daljinske komande.

kako se to aktivira?
  • Vozi: Skoda Yeti 1.2tsi Experience

Van mreže adamGT

« Odgovor #9 poslato: 09. Sep, 2015. 18:06 »
Probas na kljucu,drzis dugo otkljucavanje da ih spustis a dugo zakljucavanje da ih podignes

sent from 3310

« Odgovor #10 poslato: 09. Sep, 2015. 18:46 »
kod mene to radi ali u zavisnosti valjda koja komanda iznutra je zadnja koriscena(dali otvaranje po malo ili skroz).Jos nisam ukapirao(nisam ni iprobavao)kako se nekad otvore skroz a nekad do pola.Mozda ne drzim na daljincu uvek isto vreme otkljucavanje.Pozdrav
« Poslednja izmena: 09. Sep, 2015. 18:47 joca 58 »

Van mreže zix

« Odgovor #11 poslato: 10. Dec, 2015. 22:08 »
kod mene to radi ali u zavisnosti valjda koja komanda iznutra je zadnja koriscena(dali otvaranje po malo ili skroz).Jos nisam ukapirao(nisam ni iprobavao)kako se nekad otvore skroz a nekad do pola.Mozda ne drzim na daljincu uvek isto vreme otkljucavanje.Pozdrav
Prilikom otvaranja-zatvaranja prozora, oni se pomeraju dok se drži taster na daljinskom. Kada se otpusti taster, prozori se trenutno zaustave.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.

Van mreže ИгоР

Otvaranje prozora daljincem
« Odgovor #12 poslato: 11. Dec, 2015. 00:01 »
Па ја сам ово тражио одавно и сви ми кажу да не може код мене.
Да резимирамо, молим вас, код мене се могу прозори спустити и дићи кључем у брави, на начин описан напријед, међутим никако неће на даљинац.
Да ли знате/тврдите да уколико постоји опција управљања бравом, мора постојати/моћи и опција преко даљинца, пошто код мене неће на даљинац када дуго држим дугме?

Van mreže bugarin

« Odgovor #13 poslato: 11. Dec, 2015. 00:05 »
Zar ti ne vozis octaviu mk1?
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže ИгоР

« Odgovor #14 poslato: 11. Dec, 2015. 05:44 »
Да, и знам да сам на погрешном мјесту, међутим питао сам водећи се логичном претпоставком да можда постоје и неке "заједничке" опције у опреми код различитих аутомовила, управо као напријед наведена опција.