Autor Tema: Xenoni sa LED-om na Octaviu A7?  (Pročitano 1823 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vojaZapočeo temu

Xenoni sa LED-om na Octaviu A7?
« poslato: 05. Avg, 2015. 09:45 »
Da li neko zna, da li je moguce i koliko bi kostalo da se na Octaviu A7 ugrade xenoni sa LED-om? Da li je veliko cimanje, dal uopste da trazim po auto otpadima, polovne?
  • Vozi: skoda octavia 3 1.6tdi

Van mreže Filip

Odg: Xenoni sa LED-om na Octaviu A7?
« Odgovor #1 poslato: 05. Avg, 2015. 10:36 »
ako misliš na fabričke, odustani, moguće ali komplikovano i potpuno neisplativo

u slučaju da želiš drugačije ili bolje svetlo ugradi Xenon HID komplet
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Stevan

« Odgovor #2 poslato: 05. Avg, 2015. 17:49 »
         +     LED savitljivu tubu, koja bi ti bila ujedno i day light (boja 4300 ili 5000) i zmigavac (treptuca zuta). Samo dobar elektricar. Jedino sto je potrebno otvaranje farova. Inace te tube su fleksibilne, lako se oblikuju, pa bi mogao dobiti slican izgled kao u Ellegance paketu sa dnevnim LED-om. Samo ne znam radi instalacije, posto je kod Octavie A7 u Ambition paketu specificno nesto oko fabrickog dnevnog svjetla. Zato dobar elektricar.
  • Vozi: Skoda Octavia 1.6 tdi 2014. god.

Van mreže vojaZapočeo temu

« Odgovor #3 poslato: 10. Avg, 2015. 15:59 »
Hvala na informacijama, jel imate ideju koliko bi me to kostalo :)
Generalno ne bih da mi izgleda da je nesto nabudzeno, a stavio bi ih zbog osvetljenja...ne znam kako bi mi izgledala ta LED cevka sta se budzi?
  • Vozi: skoda octavia 3 1.6tdi

Van mreže Stevan

« Odgovor #4 poslato: 10. Avg, 2015. 18:29 »
Xenoni cca 100 e sa ugradnjom. Potreban ti je can bus set. Gledaj iskljucivo 4300 ili eventualno 5000 boju - da ti policija u okolnim zemljama ne bi pravila probleme. LED savitljive tube, kao dnevna svjetla, su ti 40 e + ugradnja koja je malo komplikovana jer se farovi moraju otvarati. Pored vidljivosti, puno bi dobio i na estetici.
« Poslednja izmena: 10. Avg, 2015. 18:31 Stevan »
  • Vozi: Skoda Octavia 1.6 tdi 2014. god.

Van mreže zikba

« Odgovor #5 poslato: 04. Feb, 2016. 10:31 »
Ja sam nešto isto laički gledao koliko bi to ispalo (po ebay.de delovima) i deluje skupo dosta... Plus verovatno ima dodatnih radova za koje i ne znam...
Šteta, jer baš su mi mnogo bolji farovi na Elegance nego na Ambition, ali šta je tu je, bolje da krećemo štek za Superba nego da dajemo 2k eura na farove :D
  • Vozi: Škoda Octavia 1.6 TDI 2013.