Autor Tema: Vredi li ovo sređivati ?  (Pročitano 1515 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži lipovacccZapočeo temu

Vredi li ovo sređivati ?
« poslato: 12. Avg, 2015. 22:02 »
Naišao sam na ovaj oglas ovi dana pa me interesuje da li se ovo može srediti da valja http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6841031/skoda-octavia-19-tdi
Imam drugara limara i jednog mehaničara i mi smo mislili da kupimo ovo i da sredimo....
Ali ovaj drugar sto je limar on kaze da ovo moze da se sredi ali ne garantuje da ce biti bas na trapu svu u nuli ..
A mene interesuje sta vi kazete ?
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Na mreži mihajloalasp

Odg: Vredi li ovo sređivati ?
« Odgovor #1 poslato: 12. Avg, 2015. 22:07 »
Ja prvo mislim da je skupo, lično ne bih dao više od 1000 eura za njega. Ako taj limar zna šta radi, može sve da se dovede na "nulu", nije ovo toliko ubiveno :)
  • Vozi: Octavia mk1, Superb mk2, Favorit 3X

Na mreži bugarin

« Odgovor #2 poslato: 12. Avg, 2015. 22:26 »
apsolutno se slazem sa mihajlom. preskupo. dok se zavrsi (ali posteno da se uradi) dostici ce sumu za koju mozes da kupis octaviju druge generacije.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #3 poslato: 15. Avg, 2015. 18:17 »
Zvali mi kao zadnja cena je 1500e ali kazze da je motor kao nov preso veoma maloo , kaze da ce i dati i krila i vezni lim ...
Jos nije prodana mi racunamo pa ako bude sve ispalo skupo necemo raditi ....
Hvala na savetima ..

Van mreže nebojsar

« Odgovor #4 poslato: 15. Avg, 2015. 19:59 »
Zvali mi kao zadnja cena je 1500e ali kazze da je motor kao nov preso veoma maloo

I motor je preziveo ozbiljan udar, imaj I to u vidu, moze da se manifestuje u nekoj internoj naprslini I da se otvori za 20k km. Prvi komsija mi je mehanicar, bar tri cetiri takva je vratio u zivot, ni na jednom nije zaradio, samo se nervirao jer je uvek morao jos nesto da zameni (sto nije delovalo lose ili neispravno u startu). Ako ga pak planiras za sebe razmisli sta bi bilo da se desi slican udarac u istu stranu. 
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže vlada320

« Odgovor #5 poslato: 15. Avg, 2015. 20:00 »
Trazi slike auta nakon udesa, a pre skidanja havarisanih delova (sa haubom, krilom, branikom...). Mislim da je taj auto bio bas ozbiljno zakucan, a ovako ogoljen ti se cini boljim nego sto jeste. Nije taj slucajno postavio samo te slike, a sakrio ove koje ti kazem da trazis.
Ipak, mozda se isplati, ali SAMO u slucaju ako mozes povoljno da nabavis polovne delove sa nekog stranca. A i tada to ne moze da bude perfektan auto.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Na mreži Lignjoslav

« Odgovor #6 poslato: 15. Avg, 2015. 21:23 »
Ako ga pak planiras za sebe razmisli sta bi bilo da se desi slican udarac u istu stranu. 

https://www.youtube.com/watch?v=yjxM9chAe1k
  • Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

« Odgovor #7 poslato: 15. Avg, 2015. 22:40 »
A gledao sam ovaj snimak i ranije sve je jasno...
Ma mismo mislili da uzmemo ovaj auto čisto da ima nesto da radimo kada dođemo s posla...
E sada videcemo mi racunamo jos pa ce mo videti ....
Ovaj drugar sto je limar on i ćale samo ovakve havarije i rade prosle godine radili crnu Superbu 2005god imala direktan udarac ma napravili je kao da nikada nije bila udarana ....
On meni kaze da on kad ovo radi on razvaljuje karoseriju po fabričkim spojevima i onda vari tačkastim zavarivačem...
I rekao mi je da ti delovi sto se vare moraju biti novi osim veznog lima i krila i haube ...
Videcemo ja sam se zaposlio i mislim da uzmem novu fabiju iz salona i najverovatnije ce tako i biti a voleli bi i ovo da sredimo ...

Van mreže milosgranice

« Odgovor #8 poslato: 16. Avg, 2015. 11:51 »
Ali ovaj drugar sto je limar on kaze da ovo moze da se sredi ali ne garantuje da ce biti bas na trapu svu u nuli ..
ako je tako onda ne radi, ako mogu da vrate na meru onda radi, to je samo lim i sve se radi
masa automobila je kod nas stigla kao ovaj i voze se, ne moze da se provali
licno sam video  AUDI A4 karavan, bio na servisu kod drugara, kaze on meni sta mislis gde je bio udaren, ja gledam blejim, reko nije nigde, kaze bio odvaljen napred isto novi kosevi i sve napred, sublerom mozes da meris zazore nema odstupanja, tako da ako je to dobro uradjeno i nema uvijanja radi i teraj
  • Vozi: fabia 1.9sdi

Van mreže dren

« Odgovor #9 poslato: 16. Avg, 2015. 12:53 »
bezi od toga ,,,ispilice ti se posle masa stvari na koje ne racunas (mozda poluosovine i kineticki od jakog trzaja ,drzaci motora koji su skupi dobri,nesto u menjacu diferencijalu, onda oko motora ,trapova kasniji problemi ) nije vise to to ,pricam iz iskustva
  • Vozi: oktavia A5 2005 1.9 tdi pd