Autor Tema: Superb 3 - Virtual pedal  (Pročitano 1877 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Superb 3 - Virtual pedal
« poslato: 13. Avg, 2015. 01:52 »
Evo još jednog videa danas za ovu "inteligentnu" mogućnost
https://www.youtube.com/watch?v=L6tMkaxtM8o

Otvorite gepek vaše nove luksuzne haj-tek Škode Superb - nogom. Mislim, ko još (ima potrebu da tako često) nosi svaki dan i to sa dve ruke kutije i kese, pa je ovo toliki mast-hev. Baš ću da vidim koliko košta. Po meni jedna od funkcija na koju bespotrebno bacaju pare na reklamu. Jedno je efekat stvarno odličan - otvara se gepek sam, wow!  :))
Mnogo potrebnije vlasnicima jeftinijih modela Škoda, npr. meni  :B=) , mi teglimo kutije.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Odg: Superb 3 - Virtual pedal
« Odgovor #1 poslato: 13. Avg, 2015. 08:59 »
Meni je X puta zatrebala mogućnost da zatvorim prljažnik kada su mi pune ruke (ono, nosiš kese iz prodavnice). Ali koliko sam shvatio, virtual pedal samo ima mogućnost otvaranja prtljažnika pa mi je ta funkcija nekako nedorečena.

https://youtu.be/4gT66GvRfn4?t=7m6s
  • Vozi: Skoda Superb MK3

Van mreže nikolaj

« Odgovor #2 poslato: 13. Avg, 2015. 10:53 »
U pravu si Dejane, koliko postoji potreba za otvaranjem na ovaj način, isto toliko postoji i potreba za zatvaranjem, kada napuniš ruke stvarima iz gepeka. A i što reče kolega, zašto samo na Superbu ?
« Poslednja izmena: 13. Avg, 2015. 10:56 nikolaj »
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže bugarin

« Odgovor #3 poslato: 13. Avg, 2015. 11:12 »
zasto samo na superbu? iz istog razloga iz kojeg je to resenje vec godinama na passatu, a nema ga na golfu recimo :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #4 poslato: 13. Avg, 2015. 11:28 »
Mislim da gepek može da se zatvori preko daljinca (ili može da se isprogramira). Barem nešto...  wac1

« Odgovor #5 poslato: 13. Avg, 2015. 13:48 »
I ja mislim da mozes, samo sto u situaciji kada su ti pune ruke nije lako pritisnuti ni dugme na daljincu. :)
Mene vise zanima zasto nisu ubacili zatvaranje preko virtuelne pedale posto senzor vec postoji. Ne vidim neku ozbiljnu smetnju da isti pokret inicira zatvaranje ako je prtljaznik vec otvoren.
  • Vozi: Skoda Superb MK3

Van mreže bushido

« Odgovor #6 poslato: 13. Avg, 2015. 15:40 »
Mogu samo potvrditi da se zatvaranje moze napraviti i preko daljinca...   

Van mreže djordje48