Autor Tema: Kupovina Yeti-ja  (Pročitano 30248 puta)

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

Odg: Kupovina Yeti-ja
« Odgovor #105 poslato: 02. Feb, 2017. 08:08 »
postoji od prošle godine:

http://www.skoda-alpros.rs/yeti/cenovnik/

jeftiniji je 200-300 E od Outdoor Adventure modela
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže munja23

« Odgovor #106 poslato: 02. Feb, 2017. 14:28 »
Interesantno, iskreno nisam znao, moja greska. :) Mada mi nekako City i Adventure kao paketi opreme nikako ne idu.
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže muki85

« Odgovor #107 poslato: 02. Feb, 2017. 21:46 »
Drugari, na žalost nema u ponudi srebrno-crnih Origami felni, tačnije ima, ali mogu samo nezavisno da se poručuju, i cena je 38,000 dinara bez guma po komadu. Pošto nemam nameru da dajem toliki novac, spao sam na dve varijante. Ili običan Origami ili Matterhorn crni. U Škodinom katalogu Matterhorn izgleda neuporedivo bolje, ali na realnim slikama iz života čini mi se da je Origami puno lepši... Matterhorn izgleda nekako prljavo, kao da crna nije crna, ili se to mozda cini zato sto previse reflektuju stvari oko sebe... Pa me interesuje vaše mišljenje, i ako ima nekog ko ima neke od ovih felni, bilo bi lepo iz iskustva da napiše. Ubilo me je ovo nagađanje više šta kako izgleda, kad ni u jednom salonu ne mogu da pogledam kao čovek i uporedim... Da imam jedne pored drugih uživo, lako bih odlučio...

Matterhorn:
http://www.abload.de/gallery.php?key=spUhzC0t

Origami:
http://www.abload.de/gallery.php?key=x1xS0Ibd

Van mreže Filip

« Odgovor #108 poslato: 02. Feb, 2017. 22:04 »
Origami, da malo otvore auto i da se razlikuješ od xyz Adventure Jetija na ulicama koji su svi na Matterhorn felnama.

Van mreže Srdjan_bgd

« Odgovor #109 poslato: 02. Feb, 2017. 22:13 »
+1 za Origami, mada ja licno bilo koje felne sa tim crnim delovima za sebe nikad ne bi uzeo

Van mreže nikolaj

« Odgovor #110 poslato: 02. Feb, 2017. 23:56 »
Uz srebrne krovne nosače i srebrne retrovizore, svakako Origami.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Van mreže muki85

« Odgovor #111 poslato: 03. Feb, 2017. 00:07 »
Hvala puno svima, više se ne dvoumim, i ja sam bio istog mišljenja, ali rekoh daj da ipak vidim šta drugi misle. Bože zdravlje, u ponedeljak idem da odnesem depozit :)

Van mreže Filip

« Odgovor #112 poslato: 03. Feb, 2017. 08:06 »
javi šta si tačno naručio i koju si krajnju cenu dobio :)

Van mreže Skorpion

« Odgovor #113 poslato: 03. Feb, 2017. 13:21 »
Svi cekamo odgovor i detalje dogovara sta je pao :)
+1 za Origami
  • Vozi: Škoda Octavia A7 Style 1.6 TDI 85Kw

Van mreže markoko

« Odgovor #114 poslato: 04. Feb, 2017. 19:03 »
Na adventure obavezno dodaj 60e za bolja sedista. Pre nego narucis rezervni tocak pogledaj negde sta ti ostaje od gepeka.

Van mreže muki85

« Odgovor #115 poslato: 05. Feb, 2017. 23:05 »
Hvala svima, i ja jedva čekam da odem da se finalno dogovorim :)

Imam još nekih sitnih pitanja za prodavce vezano za dodatnu opremu, možda uzmem još neke sitnice za stotinak eura. A što se tiče tih sedišta, u čemu je fora?

Jel je to ovo:

7P4 - Sedište vozača i suvozača sa lumbalnom podrškom? I čemu to uopše služi? Ne znam ni da li će to moći da se doda na ovaj paket...

Van mreže muki85

« Odgovor #116 poslato: 06. Feb, 2017. 00:41 »
A i mislim se još što se enterijera tiče da sebi ulepšam nešto, a za male novce nema baš nekog prevelikog izbora... Eventualno da uzmem ovaj sportski volan, ali i ne znam kako bi on pasovao na enterijer Jetija, mada mi se iz kataloga na onom Monte Carlo čini baš lepo... Ali mislim da taj volan sa sobom vuče i telefon, pa se i za to verovatno još nešto doplaćuje... :)

Na mreži Markkoni

« Odgovor #117 poslato: 06. Feb, 2017. 07:15 »
Meni se ne dopada kako taj volan stoji u Yeti-ju. Nekako izgleda kao da je naknadno stavljen.

Tapatalk Post

Van mreže markoko

« Odgovor #118 poslato: 06. Feb, 2017. 12:39 »

Imam još nekih sitnih pitanja za prodavce vezano za dodatnu opremu, možda uzmem još neke sitnice za stotinak eura. A što se tiče tih sedišta, u čemu je fora?

Jel je to ovo:

7P4 - Sedište vozača i suvozača sa lumbalnom podrškom? I čemu to uopše služi? Ne znam ni da li će to moći da se doda na ovaj paket...
To je to sa lumbalnom podrskom. Na adventure u unutrasnjosti dodaj drzac za naocare ako ti treba i bolju muziku. Ja bih pre muzike dodao tempomat. I jos jednom razmisli za tocak posto ce ti pojesti i pare i gepek. Obavezno taj deo za lose puteve. Naravno kad dogovaras ne zaboravi da trazis patosnice i obavezni komplet. I kada sve to napakujes vidi koliko te to kosta pa ako je ista cena uzmi bez opreme 4x4 i uzivaj.

Van mreže zix

« Odgovor #119 poslato: 06. Feb, 2017. 12:59 »

Jel je to ovo:

Lumbalna podrška je ručica sa spoljašnje strane sedišta ( bila je 70€  pre pet godina i vredi ). Njenim stelovanjem se doteze neka sajla u sedištu u visini lumbalnog dela kičme i podupire ledja, kao da imaš jastuce pozadi. Korisno za duga putovanja.
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI 2012.