0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
čemu uopšte SportLine paket na crnom autu? svi detalji po kome se model izdvaja stapaju se u bojupo mom ukusu za SportLine Dragon Skin i crvena
Po meni na crnom tek ima smisla. Da vidis sportline i npr style parkirani jedan pored drugog,oba crna, a toliko razlicita. Sportline izgleda mnogo agresivnije,a neko sa strane i ne skapira odmah zasto. Nizi,tamniji(ja licno bas ne volim hrom,a na crnom o bas dolazi do izrazaja,pogotovo maska). Crveni je lep na slici,ta boja je prilicno mrtva uzivo(ili po nekom iole losijem vremenu),a dragon skin je nesto skuplja,mada je interesantan izbor za mladje(mada ne znam ko mladji uzima superb). Meni su crna i bela favoriti(mada mi je crna omiljena). Kad uzmem 19(trenutno je na 18) izgledace ovako https://www.youtube.com/watch?v=7QtMjLqImsU
Crna boja - takođe bi bio i moj izbor za ovakav auto. Na nekoj drugoj boji jesu detalji crni ali takav retko ko (niko!) bi ga razlikovao od redovnog Superba, tj. retko ko "se razume" u ove nove opcije (tj. izgled spolja, npr. Sportline) opreme koje Škoda nudi, pa mislim da ovako kompletno crn uočljiviji i lepši za vlasnika ali i ostale, kao retka i neobična pojava na putu, parkingu isl...