Autor Tema: Grupni chiptuning - RevoChip Požega  (Pročitano 19763 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

Odg: Grupni chiptuning - RevoChip Požega
« Odgovor #105 poslato: 05. Okt, 2015. 18:58 »
sa manuelnim možeš i na Stage 2

nije to baš tako usko sa tolerancijama, ima dosta prostora tu ;)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže batke

« Odgovor #106 poslato: 05. Okt, 2015. 19:06 »
Koga jednom zmija ujede i guštera se plaši ili ko se jednom na pleko opeče i u jogurt duva.  :B=)
Videćemo, mirkuk38 nije nešto oduševljen krivuljama, mnogo lelujaju  :B=)
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže Filip

« Odgovor #107 poslato: 05. Okt, 2015. 19:15 »
eh sad, šbbkbb (šta bi bilo kad bi bilo) :B=)

ne oseti se to u vožnji, male oscilacije u uskim intervalima + ta mapa tek kasnije lepo legne ;)

Van mreže batke

« Odgovor #108 poslato: 05. Okt, 2015. 19:26 »
To su mi rekli i neki prijatelji da joj treba neko vreme da kažem da prođe kroz sistem i da legne. Meni se činilo na A5 FL (A6) da je tek sutradan nakon više vožnje sve došlo na svoje onako kako bi trebalo, možda je to subjektivan osećaj posle slobodnije vožnje, kad sam je malo "stiso". Čekamo 20. mada koliko vidim nema više interesenata...
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #109 poslato: 05. Okt, 2015. 21:18 »
Nisam odustao, ali bih više voleo da su krive ispeglanije.. moramo još malo da ih pritisnemo po tom pitanju.

Ostavio sam večeras Superbicu kod Froda u Zrenjaninu da uradi svoju magiju, i kroz razgovor mi spomene da mu je bio neki A6 ovih dana da uradi zaštitu i da su usput čipovali kola. Nisam ga pitao za detalje, jer smo se mi ovde na forumu već načelno dogovorili da idemo zajedno i na konto toga dobili popust u Revochip-u. Kada sam već prelomio da idem u Požegu, onda neka ostane tako. A i kada bih radio na drugom mestu, jedino tuning na valjcima dolazi u obzir.

Jeste, DSG je osetljiviji na povećanje obr. momenta, mora njegov softver takođe da se menja, tako da je i to bio jedan od razloga što ga nisam uzeo (znao sam da ću ići na tuning 100%)  :B=)

Pozzzzdrav !!

Van mreže batke

« Odgovor #110 poslato: 05. Okt, 2015. 21:41 »
Ok. Pravimo detaljan dogovor oko 20.10.2015. ako se slažeš.

Van mreže voyager

« Odgovor #111 poslato: 05. Okt, 2015. 23:13 »
@mirkuk38 @batke:
Jeste probali da ispitate stav Autočačka?
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #112 poslato: 05. Okt, 2015. 23:17 »
Kolega, ne smem, kopkaće me Stage 2.   

Поштено речено ;D Ако будеш имао времена хајмо и ми са колегама до Узића да видимо шта се дешава, а размисллио бих и да те частим једним мјерењем ;D :P

Nisam odustao, ali bih više voleo da su krive ispeglanije.. moramo još malo da ih pritisnemo po tom pitanju.

Од овог "притискања" нема вајде...мапе не раде они него инострани партнер, тако да нема custom подешавања на лицу мјеста. То би вјероватно могло да се уради да се једном ауту посвети много више пажње и мапа враћа на дораду више пута, али то више не би било 3 сата и не би била та цијена, сигуран сам :) Ово не мијења моје увјерење да су они свакако најбољи у Србији у свом послу ::)

Van mreže voyager

« Odgovor #113 poslato: 05. Okt, 2015. 23:29 »
Ne znam da li su radili vrs (gtd) motor od 184ks. Da li imate neki info?

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #114 poslato: 05. Okt, 2015. 23:31 »
Ah, videćemo za par nedelja. Taman da nakucam još koji kilometar do tada ☺.

Sent from my LG-D722  

Na mreži hakkler

« Odgovor #115 poslato: 05. Okt, 2015. 23:42 »

Van mreže batke

« Odgovor #116 poslato: 06. Okt, 2015. 07:13 »
Nisam pitao u Auto Čačku, ali jesam Ćirinca (tamo mi radi drugar). Generalno je ok ali još nije siguran da li priznaje garanciju. Čekam da ispipa teren i da mi javi do kraja nedelje.

Van mreže Filip

Van mreže voyager

« Odgovor #118 poslato: 06. Okt, 2015. 10:26 »
Samo neka ispipa dobro :)

Van mreže nebojsar

« Odgovor #119 poslato: 06. Okt, 2015. 11:50 »
Pogledajte i video koji je filip postovao u temi oko skandala sa vw dizelima. Vrlo je zanimljiv detalj oko rezultata na valjcima 2wd i 4wd. Postoji razlika u mapama. Pitanje je koju mapu tuneri menjaju i kako se to odrazava na dpf ako ga neko ima...
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI