Autor Tema: Grupni chiptuning - RevoChip Požega  (Pročitano 19792 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže KaSSaD

Odg: Grupni chiptuning - RevoChip Požega
« Odgovor #150 poslato: 02. Nov, 2015. 20:02 »
Izgleda rec o mom komsiji iz westa, jel? (plavi 7R)  ;) Beograd malo selo, heh)

Al svaka mu cast na hrabrosti sto je otisao kod njih... Ja kad bi vozio taj auto isao bi samo preko i u firme koje se bave (naprimer) samo VAG-om... (APR, ABT, Revotechnik). Ali to je moje skromno mislenje, jer sam bas zbog toga odustao od chipovanja svog auta (O2 RS).
A ovaki postovi i odzivi o ovom "domacem" revu mi daju jos vise razloga da verujem da sam uradio ipravno sto im nisam odneo pare...  ::)  :-\

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #151 poslato: 02. Nov, 2015. 20:18 »
Da nije tih 280KS bilo na točkovima?

Van mreže batke

« Odgovor #152 poslato: 02. Nov, 2015. 20:34 »
@Markkoni   Tim sistemom merenja preko GPS-a radi i Sale Ćurčić BMW koji radi sa nemačkim "H&S elektronik", ni on nema valjke...

Snaga koju fabrika deklariše nije snaga na točkovima pa možda i može da se razume da 7R ima 288KS na valjcima, ali mi je onda nerazumljivo da na istim valjcima jedna O3 ima 153KS i 390Nm u stock-u.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

« Odgovor #153 poslato: 02. Nov, 2015. 20:44 »
Dyno može da izmeri snagu samo na točkovima, a onda preko određenih faktora korekcije pretpostave koliko je to na radilici/zamajcu, a mislim da tu snagu deklarišu proizvođači i da se tim ciframa svi mi frljamo.
Zato i pitam, da nije čovek slučajno zapamtio snagu na točkovima i nije hteo dalje da sluša kraj rečenice, gde mu kažu koja je procena snage samog motora... :P

Na mreži Markkoni

« Odgovor #154 poslato: 02. Nov, 2015. 20:45 »
Pitali smo, kaze to je snaga motora.
@kassad Jeste tvoj komsa. ;) Inace je mapiran auto kod Revotechnik predstavnika za Hrvatsku, a u domacem Revu je samo merena snaga.

Sent from my SM-N910C  

Van mreže voyager

« Odgovor #155 poslato: 02. Nov, 2015. 21:38 »
Kakva su iskustva sa 69 Performance iz Ljubljane (Revotechnik)?
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Na mreži Markkoni

« Odgovor #156 poslato: 02. Nov, 2015. 23:00 »
Par pozitivnih i jedno negativno od onih koje ja znam. Inace svakako mislim da dobro rade.

Sent from my SM-N910C  

« Odgovor #157 poslato: 03. Nov, 2015. 10:04 »
Verovatno će za vikend Superbica da ide "pod nož", Revochip Požega 99%.
Uradiću nezavisno merenje na valjcima pre i posle njihove intervencije.. čisto da utvrdimo da li šteluju rezultate.

Koja je preporuka, gde da idem? Merenje bih uradio isključivo u centru koji se ne bavi chiptuningom. Za sada su mi opcije Žeravica u Novom Miloševu, i Centar Boban u Beogradu. Još neka ideja  wac1?

Pozdrav !!

Van mreže batke

« Odgovor #158 poslato: 03. Nov, 2015. 10:20 »
Evo još par ideja u Beogradu

- SM chip tuning Zemun
- Nova speed Beograd
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže batke

« Odgovor #159 poslato: 03. Nov, 2015. 10:25 »
Izvinjavam se kasno sam video NE BAVI

« Odgovor #160 poslato: 03. Nov, 2015. 10:31 »
Plašim se da su sujetni kao lekari... tako da ne bih hteo da imaju interesa da šteluju rezultate. Jbg... kada već radim kontrolu, da to ima nekog rezona   wac1

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #161 poslato: 03. Nov, 2015. 10:38 »
Imate i http://www.protuning.rs/index.html na bežaniskoj kosi ...
Moj drugar je ovde čipovao Hondu akord  i evo već 80 hiljada presao i nema problema on je zadovoljan ...
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Na mreži bugarin

« Odgovor #162 poslato: 03. Nov, 2015. 11:01 »
oni rade 1.9tdi za 50eura, sto mi uopste ne uliva poverenje, a merenje uopste ne rade jer nemaju na cemu. znaci ispadaju iz igre.

inace poznajem dvojicu koji su "cipovali" kola kod njih. jedan bmw i jedan peugeot. zajednicko im je da posle cipovanja dime ko blesavi, a peugeot ne ide nista bolje nego ranije.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #163 poslato: 03. Nov, 2015. 11:12 »
Jedino objašnjenje je da sami čačkaju po mapama, ili su kupili jednu pa onda nju guraju svima koji imaju isti ili sličan motor.

Ja sam konkretno izmerio potrošnju do Niša i nazad, 130km/h tempomatom (5.7l/100km), izmerio ubrzanje u 4. brzini uz Bubanj potok (u tački A krećem sa 60, a tačku B prolazim sa 136 km/h, dok auto i dalje ubrzava - dva puta probao), a imaću i merenje na valjcima u RevoChip-u i još negde (verovatno Novo Miloševo), pre i posle tuninga. Onda ćemo imati crno na belo, šta se dobilo za 300€ u Požegi :P.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #164 poslato: 03. Nov, 2015. 11:13 »
Ja znam par automobila koji su cipovani u Protuningu. To je pomozi Boze, odnosno kako ti se zalomi.
Za merenje snage od nezavisnih najbolje Centar Boban.

Sent from my SM-N910C