Autor Tema: Grupni chiptuning - RevoChip Požega  (Pročitano 19707 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

Odg: Grupni chiptuning - RevoChip Požega
« Odgovor #225 poslato: 19. Dec, 2015. 12:50 »
ja ne znam šta se žalite, lepo ženi jedan auto ili autić na njeno ime i sve rešeno :B=)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže voyager

« Odgovor #226 poslato: 19. Dec, 2015. 14:12 »
Tako sam ja rešio...
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže batke

« Odgovor #227 poslato: 19. Dec, 2015. 15:31 »
Jbg ja sam ženi kupio O3 koju ja ponekad vozi.  wac1
Samo što su svi troškovi moja briga.  hearcut
U tom zecu leži grm. Kad sam već to uradio sad ne bih smeo mnogo da se žalim, ali šta ćeš to je jače od mene.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže mikip

« Odgovor #228 poslato: 19. Dec, 2015. 15:58 »
Da ne otvaram novu temu, interesuje me sta generalno mislite o ovom chip tuning-u? Koliko je to sigurno uraditi na novom autu (uz normalnu voznju)? Znam da cu time izgubiti garanciju, ako se nesto desi jer ce to u servisu prvo proveriti. Ali pitanje je da li se to desavalo ? Takodje, tu je i pitanje kasnije kod prodaje, da li to pomenuti, ako ne, to mi deluje kao prevara s obzirom da ovo verovatno skracuje vek nekih komponenti ?

Van mreže voyager

« Odgovor #229 poslato: 19. Dec, 2015. 15:59 »
Lako je tebi. Ženi O3 a tebi neki beemer.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže batke

« Odgovor #230 poslato: 19. Dec, 2015. 17:22 »
@voyager
Eeee kamo sreće da je BMW. Meni službani Superb 1  1.9tdi sa vozačem... najjači Superb ikada, ponekad Scout 2.0tdi

@mikip
Garanciju ćeš izgubiti samo ako auto stave na dijagnostiku jer je veza sa Češkom online i odmah se vidi kada je na autu nešto čačkano od strane neovlašćenog lica. Ako nema potrebe za dijagnostikom mogu da nikad ne otkriju da je auto čipovan. Naravno ti im nećeš reći. U normalnoj upotrebi i redovnim servisima pri izmeni ulja i filtera nema potrebe da se auto kači na dijagnostiku.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #231 poslato: 19. Dec, 2015. 19:46 »
@mikip
Evo, ja sam to uradio na novom autu, starom mesec ili dva dana. I znam da verovatno više ništa nemam od garancije... verovatno ni kvar grejača zadnjeg stakla ne bi priznali? Ili možda bi?  :B=)

No, šta je tu je ... idemo dalje. Pun gas.
Danas napravio dvestotinjak kilometara Ibarskom magistralom po kiši, išli u selo, blato nekih 1km uz brdo. Nokian nije ni pomislio da prokliže (mada sam pomislio kako bi bilo lepo u ovakvim uslovima imati 4x4), a potrošnja na kraju dana izašla na 4.4l/100km. Toliko o punom gasu :P.. pogotovo kada je bebac pozadi u sedištu.  ::)

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #232 poslato: 20. Dec, 2015. 09:17 »
Sta kaze forumas "supruga" na to gazenje sa bebcem, da li je to po propisima?   :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #233 poslato: 20. Dec, 2015. 10:10 »
Da ne otvaram novu temu,
Otvori novu temu sa jasnim naslovom, ova tema je završena.  :(
Za sve o suprugama/ženama/devojkama i automobilima, molim takođe otvorite novu temu(e).  bravo2
  • Vozi: Yeti