Autor Tema: Debil vulkanizer  (Pročitano 1592 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže joca 58Započeo temu

Debil vulkanizer
« poslato: 15. Sep, 2015. 21:21 »
Koliki debil treba covek da bude i ovako uradi tockove.Naime pripremam zimski komplet 16,da ne cekam guzvu.Debil je balansirao tockove bez da je prvo ocistio lepak od starih tegova,a jos gore nove tegoveje lepio preko starog lepka.Ne bih da ga reklamiram ali pamtice me duze vreme.Strasno je da se lepak vidi spolja kroz felnu a debil kaze nije to strasno,svakako se nece videti kad se zaprlja.Naravno na svim felnama/Srbijo medju sljivama.
« Poslednja izmena: 15. Sep, 2015. 21:24 joca 58 »
  • Vozi: yeti 2011 1,2 DSG expiriens

Van mreže Bauer

Odg: Debil vulkanizer
« Odgovor #1 poslato: 15. Sep, 2015. 22:48 »
Nista cudno. Fuseraj na sve strane. Mene samo zanima sta treba raditi takvom pametnjakovicu da bi poceo da radi kako treba  wac1
  • Vozi: Skoda Fabia 1.4 mpi 2002

Van mreže Turbo

« Odgovor #2 poslato: 15. Sep, 2015. 22:53 »
Pored ličnog mesara, neophodan je i lični vulkanizer. Ja imam preporuku za BG, jes da dere, al nema ovakvih brljotina.

P8 Lite TT

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #3 poslato: 15. Sep, 2015. 22:57 »
 wall1 wall1 wall1
Једина гора ствар од овога је кад видим тег за челичну фелну начекићан на руб алуминијумске angry! Слажем се са Урошем, и додао бих ту још нека занимања...без препоруке не идем нигдје ::) И ја могу препоручити овога кога би и Урош...Земун није далеко ;) Постоји одјељак на форуму и за то, али кад смо већ у теми надам се да неће шкодити ::)

Van mreže joca 58Započeo temu

« Odgovor #4 poslato: 15. Sep, 2015. 23:03 »
Znam i ja da ima raznih ali ovo je za ubiti.Da ne duzim, ovako sam izvukao neku lovu (za gume)ko zna kad bi dobio lovu pa kao montaza gratis a duznik snosi ostalo.Suvisno je bilo sta dalje.Pozdrav kolege po skodi.
  • Vozi: yeti 2011 1,2 DSG expiriens