0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.
Dobrivoje, zar ne bi bilo bolje da barem jednom dnevno (recimo prvi jutarnji hladni start) upali na benzin i vozi minut dva tako, pa tek onda prebaci na plin (kao što rade sekvent sistemi) ??Onda bi uvek oba sistema goriva bili ispravni...Pozzz
Majstor mi je tako podesio, mislim na ono sto se podesava ispod maske karburatora. Oko plina nije cackao, to mi podesava plinadzija kod kog sam ugradio bocu. Rekao mi je i zasto je to uradio, ali se ne secam, kada budem otisao pitacu ga, pa cu vam preneti ovde. Na benzin palim cim temperatura udje u minus, a po poledici izbegavam da vozim. Maltene je sve dotrajalo zamenjeno sto je moglo da se zameni, i to originalnim skodinim delovima, ceske i nemacke proizvodnje, a zadnje u nizu zamene je bilo menjanje lanca, i otkako sam ga promenio, broj obrtaja na plinu je u milimetar na istom nivou u leru.Kad je jedan dan bio bas zestoki minus, i kad sam vozio, na benzinu je radilo normalno cim je je dostignuta radna temperstura, a do tad gasenje. Video sam da set za remont karburatora nije skup, da li preporucujete to da radim, i da li je skupo sto se majstora tice? Verovatno ima veze to sto gotovo nikad ne vozim na benzin. Sto se uredjaja i celokuponog sistema za plin tice, on je vrhunski.
Da li majstor Dobrivoje dozvoljava da se deo skine i pošalje brzom poštom, pa kada majstor odradi svoju čaroliju, isti vrati vlasniku na montažu?
Drugari da li ste imali priliku da vidite ovakvo resenje za smanjivanje potrosnje goriva: